❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Ferida. Més pilota i cultura.

La revista Ferida es reinventa i agafa impuls. Nou format, més temàtiques, millor distribució i la mateixa passió per la pilota valenciana.

Ferida

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
177
Aportacions
4.215€
De 3.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Nova recompensa!!!

Una volta hem arribat a l'objectiu inicial, hem decidit plantejar una nova recompensa si arribem als 4.000€. Produirïem una làmina (tamany 30x42cm) de la il·lustració El Genovés Icona Pop de Lawerta per a TOTS els mecenes.

Per què estem ací

Ferida és des de 2016 la revista en paper de la pilota valenciana. Vam nàixer amb la vocació d’aportar una perspectiva moderna i reflexiva a l’esport, apostant pel gran format i amb un disseny que atrapara l’atenció del lector tant com les històries que habiten en cada número. El recorregut ha demostrat que hi havia lloc per a una publicació com esta: 12 números editats, una comunitat fidel de feridores i feridors, i reconeixements com el premi ADG Laus Plata 2018 al disseny de publicació.

Ara, ens retrobem amb vosaltres en Verkami, el lloc on demanàrem un primer impuls per a encarar una aventura editorial no exempta de riscos. Les circumstàncies han canviat des de fa quatre anys i també canviarà Ferida, perseguint un objectiu ambiciós: consolidar-nos en el mercat mantenint la independència i la qualitat.

Per a fer este gran salt necessitem comptar amb tu.

Nou format, nou disseny, noves temàtiques

Quan vam publicar l’últim número, a l’hivern d’este any tan desconcertant, vam avisar els lectors que tornàvem al laboratori per repensar i redissenyar Ferida. Volíem explorar nous camins, tant en la forma com en el contingut, per mantenir la frescor que ha caracteritzat la revista.

Després de mesos de treball, pensem que hem trobat una fórmula que captivarà al lector com ho va fer el primer número. Hem reduït el format per tal de facilitar la portabilitat i la lectura de la revista; ara tindràs una Ferida més còmoda i senzilla de col·leccionar. El repte, amb esta transformació, ha sigut no perdre una de les senyes d’identitat de la revista: el protagonisme de la imatge. Per tal d’aconseguir-ho, hem ideat un disseny que innova i arrisca en la presentació dels continguts, explotant la naturalesa de cada història, alhora que busca l’harmonia entre text, fotografies i il·lustracions.

En els continguts està l’altra gran novetat de la revista. L’esperit de Ferida és celebrar la pilota valenciana com un element de la cultura pròpia. Mai hem concebut este esport centenari com un fet aïllat i en esta primera etapa hem explorat temes que graviten al voltant de l’esfera de vaqueta. Ara anirem més lluny quant a diversitat temàtica. La pilota serà el cor de cada número, i a més també parlarem de gastronomia, de territori o d’art, amb la brúixola apuntant el nostre nord magnètic: les grans històries.

Més a prop de tu

A més dels canvis tangibles, Ferida eixirà de nou al carrer amb una nova ambició: arribar més ràpidament i més a prop d’on estan els nostres lectors. Multiplicarem la xarxa de punts de venda per a estar presents en totes les comarques. Prompte trobaràs un nou quiosc on comprar Ferida, a més de disposar de l’enviament a casa.

Acurtar la distància entre la revista i vosaltres era una de les premisses quan ens vam plantejar la redefinició del projecte. No només en quilòmetres, també en un sentit econòmic. Per això, Ferida reduirà el seu preu de venda, passant dels 8 euros originals als 6 de la nova publicació, un esforç que forma part de la nostra vocació per fer accessible la divulgació de la cultura de què formem part.

Un gran salt en un context complicat

El projecte de Ferida ha crescut en estos anys: els seus fundadors –el mateix equip que continua al capdavant– hem madurat creativament i hem guanyat experiència en el negoci. També hem creat una xarxa de grans col·laboradors i lleials patrocinadors. Però, sobretot, hem aconseguit despertar l’interés en una comunitat fidel de lectors, principals responsables de la viabilitat de la revista.

Eixe (vosaltres) ha sigut el gran argument per a mantenir la senda que vam esbossar abans d’imaginar la primera portada. Volíem i volem ser una publicació independent, que només atenga als interessos dels lectors i que es guie per la nostra intuïció, alimentada per les hores que dediquem a l’ofici.

Vos assegurem que eixa és la maniobra més complicada, la gran aventura de Ferida. Sobreviure en l’ingent mercat de publicacions, competint amb gegants tant en paper com en web, era un desafiament que coneixíem. En els últims mesos, però, han aparegut amenaces que bufen en contra d’una embarcació modesta com la nostra. La caiguda de l’activitat cultural a conseqüència del Covid ha provocat una manca de projectes paral·lels a la revista que ajudaven a finançar-la; a més, la sobtada crisi ha causat una davallada en la publicitat, perquè la pandèmia s’ha presentat acompanyada del pitjor enemic per a un projecte periòdic i necessitat d’aigües tranquil·les: la incertesa.

Per fer front a eixos perills i assegurar el futur de Ferida estem ací. Necessitem enfortir la comunitat de feridors i feridores, ser més per a resistir ara i navegar amb energia quan tot açò passe. Per això, les nostres recompenses incideixen en la subscripció –per un any– a la revista. Això et donarà l’oportunitat de recórrer per un preu reduït el primer tram d’esta nova etapa. A més, oferim la possibilitat d’adquirir els números ja publicats per una quantitat modesta, per tal ampliar la teua col·lecció Ferida o de descobrir el nostre treball en històries que mai caduquen.

Estem ací per a renovar aquell primer impuls i aquell pacte amb vosaltres: ser la revista de les grans històries de la pilota i de la cultura valenciana.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

13 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Lourdes Masià Carles

    Lourdes Masià Carles

    más de 3 años

    Ànims i endavant

  • Àngel Rodríguez Castellà

    ANGEL

    más de 3 años

    Força i endavant

  • Joan Tur

    Joan Tur

    más de 3 años

    Endavant i sort. Seguim!

  • dimoni de penca

    dimoni de penca

    más de 3 años

    Va de bo!

  • Joe Ferrís

    Joe Ferrís

    más de 3 años

    Salut i FERIDA, Malalts de Pilota!!!!

  • pep pérez

    pep pérez

    más de 3 años

    Ànims

  • Pep Estrada

    Pep Estrada

    más de 3 años

    Amunt FERIDA !

  • Joan company i albors

    Joan company i albors

    más de 3 años

    Endavant, esperarem amb il·lusió, podríeu posar alguna coseta de pilota grossa , madel ...

  • Josep Raimon Avargues Martinez

    Josep Raimon Avargues Martinez

    más de 3 años

    Gràcies, espero els meus 4 volums novets i eixe últim número (12) antic en ganes!

  • Tresdeu

    Tresdeu

    más de 3 años

    Grans! Tot el nostre super companys/es!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies