❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Sona amb l'AAM!

Ajuda'ns per poder seguir fent el que més ens agrada! Gràcies a tu podrem seguir omplint els carrers de música i difonent la cultura!

0
segons
87
Aportacions
2.355€
De 2.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

Sona amb l'AAM!

Ajuda'ns a seguir sonant

Des de l'AAM Sant Blai de Potries volem garantir la continuïtat de la la banda, el cor, i l'escola de música del nostre poble de cara al curs vinent. En un poble petit com el nostre, aconseguir cada any nous alumnes i sòcies per a l'associació suposa tot un repte. A més, la situació actual de pandèmia global ha alterat el desenvolupament del curs i ha provocat la cancel·lació de moltes actuacions contractades per a aquest estiu. També, els possibles nous confinaments a l'inici del curs pròxim, projecten dubtes sobre el manteniment i viabilitat econòmica de l'associació.

Per això hem pensat que és una gran idea llençar esta campanya, per a demanar-te el teu ajut i poder així disposar d'un fons que ens permeta seguir amb les nostres activitats en el curs pròxim.


Sobre les recompenses

Les recompenses que us oferim són les següents:

 • Agraïment: el teu nom apareixerà a l'espai de mecenes en el fullet del pròxim concert de retornada (data per confirmar). En aquest espai de mecenes del fullet apareixerà el nom de tots els col·laboradors de la campanya.

 • Arreplegà: la banda de l'associació passarà a arreplegar-te per ta casa en un passacarrer per el poble de Potries (data a determinar, i seguint normativa contra COVID). [L'arreplegà s'inclou en totes les recompenses, i participar en ella és opcional. En acabar la campanya us enviarem un qüestionari per determinar el nombre de participants. Només es podrà realitzar quan la situació sanitària ho permeta.]

 • Fes-te soci: per ser soci de la nostra societat podràs beneficiar-te de descomptes en les matrícules i futures activitats que realitze l'associació.

 • CD "Sons de la terra": disc amb 11 peces de música festera de diferents compositors valencians, i guardonat amb el premi Euterpe a la producció musical.

 • Bossa de mà: bossa de mà de cotó serigrafiada amb un motiu de l'AAM Sant Blai de Potries.

 • Làmina edició limitada: col·lecció limitada de 10 làmines linogravades a càrrec de l'artista Aida Muñoz Tarrazó. (El linogravat és una tècnica de gravat en la qual s'utilitza un full de linòleum per gravar en relleu un motiu, el qual s'impressiona sobre paper o tela després d'estintar-se amb un corró)

 • Missa cantada amb acompanyament de piano: la coral de la nostra societat cantarà un missa amb acompanyament de piano.

 • Passacarrer / processó 20 músics: passacarrer o processó pel poble de Potries amb un mínim de 20 músics per a diferents actes festers i celebracions. Data a concretar, al llarg de 2021.

 • Composició per encàrrec: et reuniràs amb el nostre mestre Adrián Ronda Sampayo per tal de fer un pasdoble a mida per a qui tu desitges.

Qui som

L'associació la formem l'escola de música, la coral, la banda, i tots els socis i sòcies. Som un munt de persones que treballem per fer, viure i gaudir de la música a cada dia, t'apuntes??

A què destinarem les vostres aportacions

Totes les aportacions rebudes durant la campanya aniran destinades a la financiació i la subsistència de la nostra societat.

Calendari previst

Els CD i les bosses de mà es podran rebre dues setmanes després de finalitzada la campanya.

La data de l' arreplegà de la banda pel poble de Potries està per determinar, i es podrà dur a terme quan les mesures anti-COVID permeten realitzar-la amb seguretat, tenint en compte sobretot que el nombre de participants pot ser elevat.

La missa cantada amb acompanyament de piano es realitzarà en una data a concretar, a partir de la finalització de la campanya i abans de la fi de 2021.

La data del passacarrer amb 20 músics s'haurà de concretar amb la banda, i es podrà realitzar al llarg de l'any 2021.

Les làmines linogravades i la composició del pasdoble, per la seua natura, s'entregaran en un període de temps major, a concretar, al llarg de 2021.

+ Info

Descobreix més sobre nosaltres a les xarxes socials:

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

 • Xelo Boigues Gregori

  Xelo Boigues Gregori

  un año

  Que la música no pare en Potries

 • Xelo Boigues Gregori

  Xelo Boigues Gregori

  un año

  Que la música no pare en Potries

 • rosacanet

  rosacanet

  un año

  Artistes!!

#02 / Entrega de recompenses al Mercat de Nadal de Potries (8 desembre)

Bon dia mecenes!

Vos informem que ja tenim les vostres recompenses a punt per entregar-vos-les. L'entrega es farà al llarg del matí del pròxim dimarts 8 de desembre, amb ocasió del Mercat de Nadal de Potries, a la plaça del poble.

L'Associació disposarà d'una paradeta al Mercat de Nadal on al llarg de tot el matí del dimarts 8 de desembre podreu acostar-se per rebre les vostres recompenses.

En cas que no poguéreu acudir a recollir la vostra recompensa, no patiu! Ens posarem en contacte amb totes les persones que no puguen recollir la recompensa al Marcat de Nadal de Potries per entregar-vos-la per altres mitjans.

Moltes gràcies de nou per la vostra col·laboració!

#01 / Ho hem aconseguit!! Moltes gràcies!!

Estimats Mecenes de l'AAM Sant Blai,

Gràcies a les vostres aportacions, hem aconseguit el nostre objectiu al Verkami, i per això volem agrair-vos de nou la vostra col·laboració!

En els pròxims dies, vos informarem sobre l'estat de les recompenses i com podeu rebre la vostra. Rebreu al vostre correu electrònic un formulari on podreu introduir tota la informació perquè vos pugam fer aplegar les recompenses només les tingam a punt.

Gràcies de nou per la vostra participació! Vos mantindrem informats!

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.