❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Associació artistísticomusical Sant Blai de Potries

Associació artistísticomusical Sant Blai de Potries

Potríes

L’Associació Artísticomusical Sant Blai de Potries es constitueix formalment al desembre de 1989. Entre els seus projectes més destacats cal remarcar la participació entre els anys 2005 i 2008 en un projecte europeu SOCRATES al costat d'altres societats franceses, italianes i romaneses. En 2012 obté el Primer Premi de la Secció Quarta al 37è Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de València. L'any 2013 enregistra un CD, "Sons de la terra", que va obtenir el Premi Euterpe de la FSMCV. En 2018 va obtenir el primer premi i menció d'honor en el 42è Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de València i al 40è Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies