❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Farmers' Truck: una volta per Catalunya en 100 dies per a recolzar a productors locals

Iniciativa de recolzament i promoció dels petits productors ecològics i sostenibles catalans

Barcelona Slow Travel

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
65
Aportacions
13.040€
De 12.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

Esdeveniments oferts durant la volta

Important:

 • Recompensa Visita + Tast (V): només podràs fer la visita i tast d'un esdeveniment (aprox. 2h). Podràs escollir entre quasi tots els esdeveniments, a l'excepció d'alguns que es reservaran exclusivament per altres packs (veuràs que estaran indicats amb aquest missatge: "només VA" o "només VAT").

 • Recompensa Visita + Tast + Àpat (VA): amb aquest pack podràs gaudir d'un àpat fet (o maridat) amb els productes del projecte visitat, a més de la visita i tast (temps total aprox. 4h).

 • Recompensa Visita + Tast + Àpat + Taller (VAT): a més de gaudir dels mateixos avantatges que els 2 altres packs ja mencionats, aquí t'entra també un taller gastronòmic. Tindràs que escollir entre aquells esdeveniments que inclouen un taller a la finca. Tindrem alguns dies reservats per a la gente que hagi escollit aquest pack (els hem anomenat "NOMÉS VAT", de moment hi ha només un esdeveniment al setembre).

 • Si hi ha la icona blava del tren, vol dir que hi ha una estació de tren a prop del productor. Oferirem el transport des de l'estació de tren a la finca del productor.

El projecte

33% dels diners recaptats anirà directament als productors que formen part del projecte

Amb la crisi del Covid, són molts els petits productors catalans que han vist caure les seves vendes. Molts d'ells depenien de la restauració, el turisme, menjadors escolars i/o fires i mercats que en gran part han estat cancel·lats.

Ara és el moment de recolzar-los per preservar el nostre patrimoni gastronòmic únic. És hora de crear un nou món, en el que lo local, lo ecològic i lo sostenible es converteixen en la norma. I toca fer-ho de manera creativa i divertida!

Per això, ens hem proposat un repte únic: recórrer Catalunya en 100 dies, visitant una multitud de petits projectes gastronòmics ecològics i sostenibles.

Per a què?

1) Donar a conèixer projectes únics mitjançant una websèrie

A través d'uns vídeos setmanals, relatarem les nostres visites, les particularitats de cada projecte, anècdotes sobre el treball al camp, etc.

Aquesta websèrie serà una oportunitat única per apropar el treball d'aquests productors al públic local.

També, permetrà educar sobre els aspectes més desconeguts de la producció artesanal i de l'agricultura ecològica, així com d'oferir idees de com utilitzar cada producte (com per exemple receptes o consells de cuina).

2) Promoure els seus productes a través d'esdeveniments gastronòmics

A més de la websèrie, oferirem esdeveniments gastronòmics variats al camp durant la nostra volta de 100 dies per Catalunya.

Cada esdeveniment serà diferent i consistirà en almenys una visita a un productor amb una degustació dels seus productes. Alguns inclouran també un taller temàtic (com per exemple un taller de verema al setembre, tallers de cuina, i altres coses més).

3) Crear una xarxa de productors

El nostre objetiu és tenir una xarxa d'uns 50 productors catalans que permeti un accès directe als seus productes per a la compra dels consumidors.

Els consumidors podran comprar a través d'aquesta xarxa de manera fàcil i assequible tot tipus de productes (mirar la llista a baix) que seran sempre locals (Catalans), ecològics i de petit productor.

La idea és d'una banda, poder oferir una traçabilitat veritable sobre la qualitat i l'origen de cada producte als consumidors, i d'altra banda, oferir un canal de venda suplementari a petits productors.

Amb aquest projecte, esperem crear una connexió més personal, humana i duradora entre productors i consumidors.

Què necessitem per a aconseguir els nostres objectius?

Anirem d'una província a una altra amb un itinerari optimitzat per a poder visitar el màxim de projectes fent el mínim de quilòmetres. Tindrem cotxe propi i una tenda de campanya per a allotjar-nos en els camps dels productors que vulguin participar en el projecte. Però això no és tot. Ens faltava una cosa especial i essencial per a fer que aquesta volta gastronòmica fos una realitat.

Ens va prendre diverses setmanes trobar el què... però per fi, la solució ens va venir: ens faltava el Farmers' Truck!

¿El què?

El Farmers' Truck és un mini food truck que ens farà de "cuina mòbil" durant la nostra volta.

Gràcies al Farmers' Truck, podrem emmagatzemar productes dels diferents projectes que visitarem, cuinar-los i preparar els esdeveniments gastronòmics que organitzarem durant la volta.

Ens permetrà també realitzar vídeos gastronòmics per a la websèrie!

¿Qui som?

Som la Cristina i el Guillaume, una parella emprenedora al capdavant de Barcelona Slow Travel, una agència d'experiències autèntiques i sostenibles a Catalunya.

Portem més de 7 anys oferint a viatgers internacionals descobrir la cultura i tradicions gastronòmiques Catalanes a través de visites úniques a granges, cellers, productors, llotges i restaurants de la nostra regió.

A causa del Covid, el nostre negoci està patint una aturada brutal des de Març i no tornarem a la normalitat fins a la primavera 2021. I veiem aquesta situació com una oportunitat perfecta per reinventar-nos i realitzar el nostre somni de connectar productors i consumidors locals.

Ja podem comptar amb el suport de diversos productors que estan molt il·lusionats per formar part d'aquest projecte.

Només ens faltes tu!

Sobre les recompenses

Ens vols ajudar? Al participar en la nostra campanya de crowdfunding, podràs escollir entre diverses recompenses que et permetran descobrir els projectes dels productors que participen en aquesta iniciativa, així com participar en la volta per Catalunya en persona!

Aquestes són les recompenses:

Totes les VISITES es realitzaran amb nosaltres, en col·laboració amb els productors, durant la nostra volta de 100 dies per Catalunya, entre Agost i Novembre de 2020.

Els esdeveniments exclusius (Sopar, Experiència Farm to Table, Penedes Wine Tour, Viatge Gastronòmic, Esdeveniment Exclusiu i Experiència Farmers' Truck) es poden canviar a partir de desembre 2020, per a la data que vulguis, sota disponibilitat (no caduquen!).

Totes les recompenses són transferibles i es poden regalar a la teva parella, als teus familiars o a aquests amics amb qui vols compartir una experiència única.

Després d'haver estat tancats durant tant de temps, segur que t'ho agrairan profundament ;)

A què destinarem les vostres aportacions

Nosaltres aportarem el 50% del finançament necessari per a dur a terme aquest projecte. Et necessitem per a l'altre 50%!

Així és com preveiem que es repartiran les aportacions per a l'objectiu mínim de recaptació de 12.000€:

Objectius ampliats

I si superem el 100%, tenim diversos objectius ampliats en ment per a millorar el projecte i les recompenses:

En arribar a 18.000€ de finançament, tindríem el pressupost suficient per a tenir un/a realitzardor/a de vídeos professional (o varies persones) en alguns dels esdeveniments i visites!

Seria ideal per a poder tenir uns vídeos d'alta qualitat i oferir-los amb més freqüència.

Interessats/interessades ens podeu escriure un mail a: [email protected]

Aquest és el nostre altre somni- realitzar una pel·lícula no solament per a relatar la volta, sinó també per a compartir amb el màxim nombre de persones la importància de menjar local, ecològic, sostenible i sobretot, de petit productor!

Ens ajudes a crear consciència?

Calendari previst

Si aconseguim l'objectiu mínim de la campanya podrem seguir endavant amb aquest projecte! Aquest és el calendari que hem previst:

Productors que col·laboren en el projecte:

Ja tenim més de 20 productors que s'han sumat a la iniciativa (i la llista segueix creixent!):

+ Info

Segueix-nos a les xarxes per a assabentar-te de tot sobre aquest projecte:

Gràcies per la teva confiança i per donar-nos suport a crear aquest nou món més local i més just.

Desitgem de tot cor conèixer-te molt aviat en persona en un dels esdeveniments gastronòmics que organitzarem durant la nostra volta de 100 dies per Catalunya!

Participa ja i no t'oblidis de compartir aquest projecte amb els teus amics, els teus familiars o qualsevol persona a qui pensis que li podria interessar!

Gràcies i fins a molt aviat!!!

Preguntes freqüents

 • Les experiències estan disponibles per a més de 2 persones?

  Si! Pots venir amb els teus amics o família a l'experiència que vulguis! Només ens ho has de dir quan planifiquem la teva experiència amb nosaltres.

  Aquests són els suplements:
  + Visita i tast: 25€ per persona
  + Visita, tast i àpat: 50€ per persona
  + Visita, tast, àpat i taller: 75€ per persona
  + 5 Visites i tastos: 20€ per persona
  + Sopar Exclusiu: 50€ per persona
  + Penedes Wine Tour: 100€ per persona
  + Experiència Farm to Table: 100€ per persona
  + Viatge Gastronòmic: 250€ per persona
  + Esdeveniment Exclusiu: 100€ per persona
  + Experiència Farmers' Truck: 500€ per persona

  Nens menors de 14 anys: 30% de descompte i nens menors de 4 anys gratis.

  Els suplements es poden pagar el mateix dia de l'experiència o per avançat quan la planifiquem amb tu (com tu prefereixis).

 • Quins tallers oferiu?

  Estem organitzant tallers amb alguns productors per a vosaltres. Aquests són alguns exemples del que us podem oferir (hi hauran més!):

  • Olicatessen: com fer una làmpada d'oli casolana?
  • Olicatessen: aprèn a fer conserva d'olives a casa teva
  • Olicatessen: taller de cuina per aprendre a fer receptes fàcils i bonissimes amb un bon oli d'oliva! (us donarem trucs, idees i consells de com utilitzar-lo). Serà un taller lúdic i participatiu!
  • Clua: taller d'elaboració de mató (us el podreu emportar a casa!)
  • Herbes de l'Alt Pirineu: descobreix quines són les plantes medicinals que el teu cos necessita a través dels sentits i deixa't sorprendre!
  • Tomating: taller de cuina per aprendre a fer receptes amb tomàquets (us donarem trucs, idees i consells de com utilitzar-los). Serà un taller lúdic i participatiu!
  • Debosc: aprèn a tallar el pollastre a casa, a aprofitar cada part i a cuinar-lo bé! Farem receptes senzilles que podràs fer a casa de manera habitual! (us donarem trucs, idees i consells de com utilitzar-los). Serà un taller lúdic i participatiu!
  • L'Escairador: taller de cuina per aprendre a cuinar els cereals tradicionals (t'ensenyarem les tècniques, trucs i consells per a que et surti bé a casa i t'animis a utilitzar-los de manera habitual).
  • Terra de burgans: taller de cuina per aprendre a fer receptes fàcils i bonissimes amb un bon oli d'oliva! (us donarem trucs, idees i consells de com utilitzar-lo). Serà un taller lúdic i participatiu!
 • Mesures COVID-19

  • Sempre seguirem les regulacions oficials de prevenció i control de l'epidèmia.
  • Tots els nostres esdeveniments es faran a l'aire lliure i en grups reduits per a reduir el risc de contagi.
  • S'implementaran les mesures d'higiene adequades.

Tens algun altre dubte o pregunta?

11 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

 • Barcelona Slow Travel

  Barcelona Slow Travel
  Autor/a

  más de 3 años

  Thank you! Hopefully see you very soon! :)

 • BarcaFoodie

  BarcaFoodie

  más de 3 años

  Good Luck! Cant wait to return to Spain to experience all you have to offer!

 • Fanny i Marc

  Fanny i Marc

  más de 3 años

  Nous sommes contents de faire partie des Mecenes 😊

 • Ana

  Ana

  más de 3 años

  Una iniciativa super interesante! Gracias por darnos la oportunidad de ser parte de este proyecto

 • Barcelona Slow Travel

  Barcelona Slow Travel
  Autor/a

  más de 3 años

  Thank you Stella and Jo!!!

 • Barcelona Slow Travel

  Barcelona Slow Travel
  Autor/a

  más de 3 años

  Gracies/Thank you/Gracias! Carol, Roger, Carla & Michaele. We can't wait to see in you in person in one of the events- Ens veiem aviat!

 • Antje Müller

  Antje Müller

  más de 3 años

  Greetings from Germany Stella & Jo

 • Carol Valmy

  Carol

  más de 3 años

  Good luck! Buena suerte! Bonne chance!

 • Roger Martí

  Roger Martí

  más de 3 años

  Moltíssima sort en aquest projecte tant interessant i necessari!!

 • Carla Moreno

  Carla Moreno

  más de 3 años

  Molta sort guapos!!! No perdeu els ànims que segur que ho aconseguiu!!! Ho he compartit amb tots els amics, a veure si hi ha sort!

#10 / Big update on our project/ Grans notícies sobre el nostre projecte!!!

VERSIÓ EN CATALÀ ABAIX

Hola everyone!! It’s been so long since we last wrote- so much has happened in our personal life this past year we just couldn’t find the time or the energy to write. So, apologies for not writing earlier. At least we write now with some good news :)

First of all, we’d like to tell you that we reached our goal of doing our 100-day tour of Catalonia. We had to reorganize the route many times to adapt to the fast-changing local restrictions to fight the pandemic. And as you’re well aware, we couldn’t host all the events we would have wished due to the rise of cases at that time. Finally, we also suffered from the cold quite intensely at the end of the tour, but still, we’ve made it!!!

This was a really intense and enriching… seguir llegint

#09 / The 100 day-tour with the Farmers' Truck starts today!!! Avui comencem oficialment la volta de 100 dies per Catalunya amb la Farmers' Truck!

ENGLISH BELOW

CAT: Avui comencem oficialment la volta de 100 dies per Catalunya amb la Farmers' Truck!
🤗☘

Sentim haver comunicat tant poc durant aquestes últimes setmanes, però hem estat molt ocupats preparant tot per la volta. Hi ha hagut moltes més coses de les que haviem previst i per això comencem amb una mica de retràs. Totes les dates dels esdeveniments segueixen igual!

Hem arribat a L'Escairador on tindrem demà una visita amb degustació, serà el primer dels 8 esdeveniments que hem planificat de moment (podeu veure el calendari d'esdeveniments en els nostres stories de l'Instagram , n'afegirem més molt aviat!).

El nostre Instagram i Facebook veureu com hem preparat i pintat la Farmers' Truck per la volta. Ha sigut molta feina durant aquest mes d'agost de molta calor!

Que penseu del resultat?


ENGLISH

We're starting our 100 day-tour of Catalonia with the Farmers' Truck today 🤗☘

seguir llegint

#08 /

ENGLISH BELOW

CAT: Avui comencem oficialment la volta de 100 dies per Catalunya amb la Farmers' Truck!
🤗☘

Sentim haver comunicat tant poc durant aquestes últimes setmanes, però hem estat molt ocupats preparant tot per la volta. Hi ha hagut moltes més coses de les que haviem previst i per això comencem amb una mica de retràs. Totes les dates dels esdeveniments segueixen igual!

Hem arribat a L'Escairador on tindrem demà una visita amb degustació, serà el primer dels 8 esdeveniments que hem planificat de moment (podeu veure el calendari d'esdeveniments a la página principal del crowdfunding).

A les fotos veureu com hem preparat i pintat la Farmers' Truck per la volta. Ha sigut molta feina durant aquest mes d'agost de molta calor!

Que penseu del resultat?


ENGLISH

We're starting our 100 day-tour of Catalonia with the Farmers' Truck today 🤗☘

seguir llegint

#07 / Resultats sorteig i una gran noticia.... We've got a winner for the raffle! + 1 big surprise

ENGLISH BELOW/ ESPAÑOL ABAJO

CAT

Avui hem fet el sorteig i ja tenim guanyadora! Felicitats Regina per haver guanyat l’experiència privada per 2 persones valorada en 750€.

Per als altres, estigueu atents ja que molt aviat us contactarem per organitzar la vostra recompensa!

I la gran sorpresa de la setmana! Hem rebut la confirmació de l’Oriol Balaguer, considerat un dels millors pastissers d’autor (!!!) per fer el taller de postres amb gerds a l’esdeveniment del 12 de Setembre amb Aitanaberries. Aquest taller estarà disponible per tots aquells que heu escollit la recompensa de “Visita + Tast + Àpat + Taller”. Si vas agafar una recompensa menor i t’agradaria participar, posa’t en contacte amb nosaltres.

Tenim moltes ganes de saber què us sembla!

P.D: el sorteig s’ha organitzat a través d’una web especialitzada en sorteigs per a garantir que s’ha fet d’una manera aleatòria. Podeu veure els detalls del sorteig aquí.


ENGLISH

seguir llegint

#06 / Felicitats!!! Congrats!!! Crowdfunding successful :=)

ENGLISH BELOW

Felicitats! Hem finalitzat la campanya de crowdfunding amb èxit i en unes setmanes (dia 1 d’agost) començarem la volta de 100 dies per Catalunya amb la Farmer’s Truck!! Mil gràcies a tots i totes per la vostra aportació! Cadascuna de les vostres aportacions ha sigut molt important per arribar fins aquí i estem molt agraïts d’haver tingut el vostre suport en aquests temps difícils :=)

I ara què?

Molt aviat ens posarem en contacte amb vosaltres via mail per organitzar els detalls de la vostra recompensa. Si vau agafar la visita + degustació (amb o sense àpat i/o taller) durant la volta de 100 dies, ja hem planificat 9 esdeveniments (per agost i setembre) que pots trobar a la descripció principal de la página del crowdfunding. Ens posarem en contacte amb vosaltres per programar la vostra inscripció.

seguir llegint

#05 / Ja tenim les dates! -----Dates available!

CAT/EN

Ja tenim les dates dels primers esdeveniments gastronòmics de la nostra volta! Mireu tot a dalt de la descripció. Obrirem les inscripcions aviat :)

Recordeu que nomès queden 6 dies de campanya! Ànims i a compartir que això està pujant!!!


We have made the dates of the first events of the 100-day tour available at the top of the description. We'll open the bookings soon :)

Remember that there are only 6 days left of campaign so it's an amazing time to share or remember your friends to participate! We're almost at the second goal!!!

Thank you for your support, we can't wait for the adventure to start!!!

Guillaume & Cristina

#04 / 1st Goal reached!!!

ENGLISH BELOW

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES! Estem molt contents d'anunciar-vos que la volta de 100 dies per Catalunya amb la Farmers' Truck es farà realitat! Avui hem aconseguit el nostre primer objectiu! Moltes gràcies pel vostre suport! Ho podrem fer gràcies a vosaltres! :)

I ara què? Ara volem arribar a l'objectiu nº2 per arribar als 18000€! Si l'aconseguim, podrem agafar un/a realitzador/a de video professional per la volta. D'aquesta manera us podrem oferir videos d'alta qualitat de les visites amb els productors, i també classes de cuina en format video per vosaltres per gaudir tranquil·lament a casa.

Us agraïriem molt que ens seguiu ajudant a compartir aquesta iniciativa amb la familia, amics i amb totes aquelles persones que cregueu que puguin estar interessades! Encara ens queden fantàstiques recompenses i només queden 12 dies per a poder participar!

I recordeu, el 33% dels diners recaptats aniran directaments als productors!

seguir llegint

#03 / New Reward for our American friends- Nova recompensa per Estats-Units

EN/CAT We've just activated a new reward for our friends overseas! A 6-bottle case of premium wines to be chosen between Collbaix and Mas Comtal wineries, to be delivered straight to your home (prices for the US only) :=)

Since many of you told us they won't be able to come to Catalonia soon but were looking forward to enjoying some of the products of our 100-day tour, we've made our favorite wines available for you. So that you can pour yourself a glass at home, cheer to our 100-day tour and support local winemakers at the same time.

Check it out and let us know what you think about it!


CAT

Hem activat una nova recompensa pels nostres amics d'Estats Units! Ja que molts d'ells no poden unir-se a les visites de la volta per Catalunya, hem volgut donar-los la possibilitat de participar en el crowdfunding també!

Ànims que gairebé arribem a l'objectiu mínim!!!

Guillaume & Cristina

#02 / Dia 6 de la campanya i estem ja a més del 60%!!! 6th day of campaign and we just passed 60%!!!

CAT/EN Moltes gràcies a tots i totes i ànims, que gairebé estem aconseguint l'objectiu mínim :) Us agrairiem si podeu seguir compartint la iniciativa i animant a la gent que creieu que pot estar interessada! Mil gràcies pel vostre suport- junts crearem aquest nou món!


Thank you so much everyone- we're almost reaching our goal to make this project come true :) Please keep sharing the initiative with everyone you think could be interested! Thank you again for your support. Together let's create this new world!

Guillaume & Cristina

#01 / Tenim una sorpresa!!! A surprise for you

CAT/EN (below) Bona tarda! Tenint en compte els vostres comentaris hem decidit afegir 2 coses a la campanya!

1) Cada donació entrarà automàticament en el sorteig que es realitzarà al final de la campanya. El guanyador serà triat a l'atzar i guanyarà una de les nostres experiències privades per 2 persones valorada en 750€ (pots escollir la que vulguis! i sense data límit). Evidentment les persones que ja heu fet la donació estareu incloses en aquest sorteig també! :)

2) Hem afegit una nova recompensa a la campanya: un tour privat per Catalunya de 3 dies per a visitar productors locals amb la Farmers' Truck!!! Esperem que us agradi!

Recordeu que els descomptes early bird deixaran d'estar actius en 13 hores - feu difusió!!! Moltissimes gràcies a tots els mecenes!!! Creem aquest nou món junts!


Hola!! We've listened to your feedback and we're adding 2 things to the campaign:

1) Every contribution will automatically enter a raffle that will be organized at the end of the campaignseguir llegint

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.