❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Líkama

És un joc per a jugar en família i una bona eina de treball per a escoles.

muntgames

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
55
Aportacions
1.116€
De 1.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

Us presentem el "Líkama" un joc pensat per a nens de 3 a 8 anys, on treballareu els següents conceptes:

 • La forma. Cal distingir jersei de màniga llarga o curta, pantalons llargs o curts, etc.

 • El color. Cada peça de roba té un color que cal associar amb el color que surti quan es tiri el dau.

 • La memòria. Si les peces de roba estan col•locades de cap per avall, caldrà memoritzar-ne la posició, el color i la forma, talment com en un joc de memòria o memory.

 • La rapidesa visual. Cal ser ràpid i buscar la peça de roba necessària entre moltes d’iguals i entre les quals només varia el color.

 • Les estacions. Amb aquest joc aprendreu les estacions de l’any i el temps que fa en cada una.

Aquest és un joc complet que presenta la possibilitat de jugar de dues maneres diferents, depenent de l’edat dels participants. També es pot desenvolupar la partida amb un objectiu lingüístic, per practicar altres idiomes i ampliar-ne el vocabulari.

Cada participant escollirà el personatge que vulgui, al qual haureu de vestir al llarg de la partida. Un cop tothom hagi triat, haureu de situar totes les peces de roba barrejades damunt la taula. Depenent de l’edat dels participants, haureu de col•locar les peces de roba vistes (de 3 a 5 anys) o bé de cap per avall (més grans de 5 anys o bé en el cas que l’objectiu de la partida sigui treballar la memòria).

Un cop tingueu els daus i les peces de roba sobre la taula i cada jugador tingui el seu personatge, ja podeu començar la partida.

El jugador més jove començarà la partida, i seguidament ho faran els altres seguint el sentit de les agulles del rellotge.

Llançament dels daus:

 • El primer jugador haurà de tirar el dau estacions, i depenent del que li surti haurà de començar a vestir el seu personatge. Si surt un comodí (quatre estacions juntes) podrà triar l’estació que vulgui.

 • Seguidament, tirarà el dau de les parts del cos, que serà el que indicarà on ha de posar la peça de roba. Si també surt un comodí (dibuix sencer del nen o nena), podrà triar la part del cos que vulgui, però sempre haurà d’escollir-ne una abans de tirar el següent dau.

 • Finalment, tirarà el dau de colors, que determinarà el color de la peça de roba.

Suposem que ha sortit l’estiu, les cames i el color verd. Això vol dir que el jugador ha de vestir el personatge amb uns pantalons curts de color verd. Les peces de roba les heu d’agafar sempre de sobre la taula, mai d’un company.

Per evitar conflictes, cada peça de roba porta dibuixada una petita icona de l’estació a la qual correspon; també informa de si val per a dues o més estacions. Tot i considerar que una mateixa peça de roba és vàlida per a més d’una estació, si no porta cap icona que n’informi, només la podreu utilitzar per a una estació.

Un cop hàgiu tirat els tres daus i posat la peça de roba corresponent, és el torn del següent jugador, que ha de seguir el mateix procés.

Si no hi ha cap peça de roba amb què pugueu vestir el vostre personatge, no n’hi posareu cap i passarà el torn al següent jugador. Si esteu jugant amb les peces de roba de cap per avall i no heu encertat la peça que tocava, el torn també passarà al següent jugador.

Podreu considerar la partida acabada quan un dels participants hagi acabat de vestir el seu personatge. Si jugueu amb més d’un personatge, el final de la partida tindrà lloc amb el primer jugador que els hagi vestit tots. Haureu d’acabar la ronda per tancar la partida, i si en la mateixa ronda dos jugadors completen el personatge o personatges, aquesta partida comptarà amb dos guanyadors.
(Podeu consultar les instruccions per a més informació).

Contingut del joc:

 • 1 dau amb les estacions

 • 1 dau amb les parts del cos

 • 1 dau amb colors

 • 54 peces de roba

 • 4 cartes grans de personatges

 • 1 manual del joc en català i castellà

 • 1 tarja de vocabulari (català, castellà i anglès)

El PVP del producte és de 19,95 €, però volem recompensar els mecenes amb un preu de sortida al Verkami més econòmic, de 17 €.

 • PACK 2:

Aportant 32 euros, n'aconseguiràs 2 còpies + l'enviament peninsular gratuït.

Això representa un descompte aproximat del 20% sobre el PVP.

 • PACK 3:

Aportant 45 euros, n'aconseguiràs 3 còpies + l'enviament peninsular gratuït.

Això representa un descompte aproximat del 25% sobre el PVP.

 • PACK 5:

Aportant 65 euros, n'aconseguiràs 5 còpies + l'enviament peninsular gratuït.

Això representa un descompte aproximat del 35% sobre el PVP.

 • Ho tenim molt avançat és per això, que si tot va bé, entre mitjans i finals de maig us podrem començar a fer les entregues del Líkama.

 • La nostra empresa “Munt Games” neix de la il•lusió i la passió que tenim els dos socis pel món del joc de taula. El nostre objectiu és crear, desenvolupar, fabricar i comercialitzar una línia de jocs de taula propis.

Aquest joc "Líkama" és el nostre quart projecte.

Esperem que us agradi tant o més que els altres.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

8 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • muntgames

  muntgames
  Autor/a

  un año

  Gracias Jose Manuel por tu aportación a nuestro proyecto. Esperamos que os guste mucho.

 • jose manuel gomez augusto

  jose manuel gomez augusto

  un año

  Interesante juego para los más peques!!

 • muntgames

  muntgames
  Autor/a

  un año

  Seguro que sí que os va a gustar Javier. Muchas gracias.

 • Javier Díaz

  Javier Díaz

  un año

  Para jugar con los enanos espero que nos guste

 • muntgames

  muntgames
  Autor/a

  un año

  Moltes gràcies Sussi!

 • Sussi

  Sussi

  un año

  Molta sort amb el projecte! Segur que ens ho passem igual de bé que amb el joc de La granja!!

 • muntgames

  muntgames
  Autor/a

  un año

  Muchas gracias Júlia, esperamos que este también os guste mucho y os haga pasar muy buenos ratos jugando.

 • Júlia Millán García

  Júlia Millán García

  un año

  Soy la primera mecenas! Participe en el Verkami del Sr. Pérez y nos gustó mucho el juego. Mucha suerte!

#04 / Enviament / envío

Ja ens han arribat tots els jocs. Tenim tots els paquets a punt perquè l’agència de transport el vingui a buscar. En breu ja us arribaran a casa.

Moltes gràcies mecenes!

Ya nos han llegado todos los juegos. Tenemos todos los paquetes a punto para que la agencia de transporte lo venga a buscar. En breve ya llegarán a casa.
¡Muchas gracias mecenas!

#03 / Informació d'entrega / Información de entregas

Avui hem enviat els formularis per fer l'enviament dels jocs. A partir de la setmana vinent ja farem els enviaments dels jocs.

Moltes gràcies!

Hoy hemos enviado los formularios para hacer el envío de los juegos. A partir de la próxima semana ya haremos los envíos de los juegos.
¡Muchas gracias!

#02 / Informació d'entrega / Información de entregas

Us anirem informant sobre l'entrega del joc, però degut a la situació que estem vivint tardarem una mica més a fer les entregues.

Os iremos informando del estado de entrega del juego, pero debido a la situación que estamos viviendo tardaremos un poco más a hacer las entregas.

Moltes gràcies! / ¡Muchas gracias!

#01 / Projecte finalitzat! / ¡Proyecto finalizado!

Moltes gràcies a totes i tots els mecenes per la vostra col•laboració i així ajudar-nos a fer realitat el nostre 4art joc, el LÍKAMA.

Us anirem informant de tot el procés a partir d’ara i fins a l’enviament del joc.

Muchas gracias a todas y todos los mecenas por vuestra colaboración y así ayudarnos a hacer realidad nuestro 4º juego, el LÍKAMA.

Os iremos informando de todo el proceso a partir de ahora y hasta el envío del juego.

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.