❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Mercè d'Horta. La sèrie.

Mercè d'Horta és una poeta enamorada de Barcelona. La ciutat és la seva principal font d'inspiració. Bé, de fet, és l'única.

Camille Zonca Produccions

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
78
Aportacions
3.200€
De 2.900€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Mercè d’Horta és una sèrie de comèdia sobre la poeta de Barcelona. No una poeta de Barcelona, no. LA poeta de Barcelona. L’ amor incondicional que té la Mercè per la ciutat és la seva principal font d’inspiració. Mercè d’Horta és una història d’amor, entre la poeta i la ciutat, i com en tota història d’amor, la relació té els seus alts i baixos. A través de la Mercè d’Horta, de fet, descobriràs la cara fosca de la Barcelona més cultural, cosmopolita i oberta al món. A tu, a tots, a tothom.

El projecte consta de 4 episodis de 10 minuts cadascun, on a través de l’humor, volem posar el focus crític en temes com l’habitatge, la cultura, el turisme massificat o la precarietat laboral dels joves (i no tant joves). Temes que afecten en més o menys mesura a la gent que, com la Mercè, viu una relació «complicada» amb la seva ciutat.

A més a més, gràcies a tu la Mercè d’Horta farà el salt a la TV. No és bonic això?

Mercè d’Horta ha estat un dels 7 projectes seleccionats pel programa Tube d’Assaig de Betevé, amb el qual iniciem una campanya de micromecenatge per finançar part de la producció de 4 capítols de la sèrie.

La Mercè viu una història d'amor idílica amb Barcelona, la ciutat on ha viscut els millors moments de la seva vida, la musa de tota la seva obra poètica. Tot comença a trontollar amb l'organització d'un dels festivals de poesia urbana més emblemàtics de la ciutat. La Mercè haurà de fer front a diversos conflictes relacionats amb la vida a Barcelona, com l'especulació inmobiliària, la precaritat del sector cultural o la moda del zero waste que posaran a prova el seu amor per la ciutat.

Mercè d’Horta és una sèrie de l’actriu i guionista Maite Bassa i la productora Camille Zonca.

La Maite Bassa és la guionista de la sèrie i l’actriu que dona vida a la Mercè d'Horta. Formada com a actriu a l'escola de teatre El Timbal i l'Estudi Nancy Tuñón a Barcelona. A nivell internacional ha realitzat el The Professional Actors Masterclass de l’escola AIPA a Los Angeles,

És una de les actrius i creadores de la companyia de teatre Espai en Construcció, amb la que ha creat els espectacles Et vindré a tapar i Si jo no hi fos (la festa seria més divertida) que han estat el cartell a Barcelona durant diverses temporades i han fet gira per tot Catalunya.

La companyia teatral Espai en Construcció
La companyia teatral Espai en Construcció

Guionista i directora d'Acid Rain (curtmetratge) al costat de Blanca Solé (actriu i guionista de curt). Acid Rain ha sigut seleccionat a diversos festivals com VOC- Premis i Mostra d'Audiovisual a Català (setembre 2016) Mostra Audiovisual Cinema Sense (Colòmbia - setembre 2016) Festival Internacional De Curtmetratges Shorty Week (Cadis - maig 2017) i va guanyar el premi al millor curt experimental en 12 Month Film Festival (Romania- agost 2016).

Hi haurà cameo d
Hi haurà cameo d'Acid Rain a "Mercè d'Horta"?

En cinema, ha treballat en diversos projectes independents. En televisió ha fet petits papers per a La riera (TV3), Com si fos ahir (TV3) i Oh My Goig! (betevé).

Maite Bassa a Oh My Goig! La sèrie
Maite Bassa a Oh My Goig! La sèrie

La productora Camille Zonca tenim àmplia experiència en la producció televisiva. L' Aïda Torrent és la realitzadora habitual de les nostres sèries i documentals; l' Albert Baquero n'és el productor executiu. Amb Mercè d'Horta sumem la nostra experiència al projecte d'humor i crítica social de la Maite Bassa, tot un portent creatiu!

L
L'equip de rodatge de Camille Zonca.

Camille Zonca som responsables de projectes com:

· 2020 - Jorge Herralde Anagrama de un editor. Documental televisiu de la biografia de Jorge Herralde, fundador de la editorial Anagrama. Una producció de Camille Zonca per al programa Imprescindibles de Televisión Española (RTVE).

· 2016/19 - Oh My Goig! La sèrie Projecte televisiu transmèdia d’educació sexual dirigit a audiències joves. Quatre temporades de 12 capítols de 30 minuts produïts amb el format de websèrie de ficció i continguts per a xarxes socials. Una producció de Camille Zonca per a betevé.

· 2018 - Menors lluny de casa. Reportatge per al programa 30 Minuts de Televisió de Catalunya.

· 2017 - Sotabosc. Dirigit per David Gutiérrez Camps, 77 minuts. Llargmetratge híbrid entre documental i ficció, estrenat al Festival Internacional de Cine de Sevilla (SIFF 2017).

· 2016 - No t’aturis (Don’t stop). Llargmetratge documental dirigit a audiències joves, emès per la televisió colombiana Telepacífico i adquirit per la videoteca Generación Pacífica del Ministeri d’educació de Colombia. Una coproducció de Camille Zonca amb Televisió de Catalunya, cofinançada amb una campanya de verkami.

L
L'equip de Mercè d'Horta, durant l'enregistrament del Tube d'Assaig de betevé.

Volem que t’emportis les millors recompenses com a mecenes de Mercè d’Horta, per això hem dissenyat merchandising i experiències úniques per a tu. A més d’aconseguir la nostra eterna gratitud i millorar el teu nivell de karma (que mai se sap quan el necessitaràs).

Hem batejat les recompenses amb noms de carrers il·lustres de Barcelona en homenatge a la Mercè i al seu profund coneixement de la història que s'amaga al darrera de cadascun d'ells. Històries que sovint, no ens importen a ningú.

Tria o regala la que més t'agradi a la columna de la dreta!

Molen, oi? Tria la teva recompensa!
Molen, oi? Tria la teva recompensa!

Els diners aconseguits amb el verkami es destinaran a la producció de 4 nous capítols i a evitar, en la mesura del que ens sigui possible, la precaritat laboral de l'equip que formi part del projecte.

El nostre objectiu és escriure, enregistrar i editar en 6 mesos aquests quatre episodis. Si ens ajudes a arribar a l'objectiu econòmic i a difondre la sèrie en xarxes, **betevé entrarà com a televisió coproductora **de la sèrie, i podrem cobrir les despeses bàsiques de producció.

Si superem l'objectiu, podrem destinar aquests recursos a millorar tècnicament la sèrie, amb una bona postproducció de color i de so.

Una petita part del finançament es destinarà a la producció de les recompenses dels mecenes de Mercè d'Horta, que volem tenir-vos contents ;)

Mercè d'Horta és una producció modesta però feta amb molt d'amor. I, per què no dir-ho, amb moltes ganes de donar-li un repàs a l'actualitat precària i surrealista de la Ciutat Comtal.

Tria una recompensa i ajuda
Tria una recompensa i ajuda'ns a tenir més clips al timeline!

Gener – Febrer: Estem immerses en la recaptació de finançament per oferir el millor projecte possible amb els millors recursos possibles. (Fucking Money Man).

Febrer – Març Desenvolupament dels guions, preproducció i teràpia de grup per fer que la sèrie sigui possible.

Abril – Juny Rodatge, postproducció, abraçades i petons de tot l’equip i la promesa de que el proper cop no ens complicarem tant la vida.

Setembre 2020 - 2021: Emissió dels 4 capítols de Mercè d’Horta a Betevé i campanya de marketing extrem per part de les nostres mares entre les veïnes del barri. (Audiència assegurada).

Ajuda
Ajuda'ns a fer aquest somni realitat.

Segueix-nos a les xarxes socials i comparteix

També ens pots ajudar compartint la campanya de verkami a les xarxes socials amb el hashtag #beteveMerceHorta

Twitter: @mercedhorta

Instagram:@mercedhorta

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Ymbern Nutrición

    Ymbern Nutrición

    4 años

    Ànims Mercè esperem que es faci realitat el projecte! :) Una abraçada!

  • bertaadell

    bertaadell

    4 años

    Avanti Mercè d'Horta!!!

  • Jaume Medina

    Jaume Medina

    4 años

    Amb molt d'amor!!! :)

  • Laura Rodriguez

    Laura Rodriguez

    4 años

    I like to move it move it... I like to move it !!!!!!!!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies