❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

AMUNT LA VALL

El viatge de la búsqueda d’un mite a les altures

Júlia Roigé

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
15
Aportacions
401€
De 2.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, English i Français

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

AMUNT

Corre la llegenda d'un ésser que viu amb els seus dos gossos enmig de les muntanyes del Pirineu Andorrà. Es desplaça per elles amb un helicòpter d'on també penja el seu habitatge, una petita caravana blanca. Una jove emprendrà un viatge de deu mesos amb l'objectiu de trobar-lo.

Durant el trajecte toparem amb tota mena de personatges, paisatges immensos, animals salvatges, solitud i puresa. Tot per seguir el rastre d'un home que molts han dit que han vist i molts altres que ni tan sols existeix.

Llavors, ¿Qui diu la veritat?

Per què?

No ens aventurem a la recerca d'aquesta història perquè sí. Ho fem perquè neix d'un punt de partida molt especial: la naturalesa. És un lloc on no hi ha quasi res ni de ningú. Però també hi ha de tot. D'ella es desprèn una sensació de llibertat difícil de trobar en la nostra quotidianitat.

Neixes, vas a l'escola, fas alguna extraescolar, institut, folles, entres a la universitat, la que sigui, s'ha d'estudiar, busques parella, un curro, no saps si és el que vols, tan és, vas fent però vols més calers, projectes futurs, treballes més, t'atabales, demanes vacances, un viatge, per fi temps amb parella, estàs content, sobretot pel temps, dia de turisme, nit d'hotel, embaràs i la roda torna a començar.

Aquí estic generalitzant, està clar, però si un no desperta està lligat a una forma de ser i fer que ni tan sols el pertany.

Segurament per aquesta raó cada vegada són més els que decideixen deslligar-se de la vida organitzada de les ciutats anhelant quelcom més real i autèntic. Tot això ho fem per representar-los.

FEM-HO

Hem aconseguit finançament per a dues jornades de rodatge. Ajuda'ns i participa en el projecte per tal de poder completar la recerca. Necessitem una tercera jornada, la més completa i costosa. Tindrà lloc aquest desembre, aprofitant les primeres nevades, on el paisatge és més pur i salvatge.

Durant aquesta jornada les temperatures baixen molt i les condicions climàtiques dificulten el rodatge. Necessitem preparar l'equip tècnic amb el material adequat per pujar la muntanya. Raquetes de neu, covers impermeables, bateries resistents al fred, un lloc calent on passar la nit, roba tèrmica. Tot això sembla que no, però implica un augment de pes que durem al coll en entorns de difícil accés.

Treballem amb pressupost mínim i tota col·laboració possible és benvinguda i de molta ajuda.

LES RECOMPENSES

  • Recull de poemes i textos

Dossier digital on podreu consultar els poemes i textos que ens van inspirar durant el procés de creació. És una selecció feta amb molta cura perquè pugueu enriquir-vos del tot el que, a poc a poc, ha forjat la sensibilitat de la pel·lícula.

  • Pòster oficial de la pel·lícula

Pòster físic A3 amb paper offnet.

  • Bossa de tela

Tote-bag amb disseny del film.

  • Sortida nocturna còsmica

Ruta nocturna per la muntanya amb parades a llocs estratègics per observar i interpretar les estrelles. Repartirem un mapa estelar molt complet.

  • Classe de construcció amb fusta

Us donarem un manual per aprendre a fer construccions amb fustes i materials que trobem al bosc de forma senzilla i fàcil. Durant la classe impartirem una formació per practicar aquests coneixements i us ajudarem en tot el que necessiteu.

  • Invitació a la preestrena a l'aire lliure

Serà un dia molt especial al que hi assistirà tot l'equip. Parlarem de la pel·lícula i la visualitzarem per primera vegada, a la fresca. Després hi haurà música i servei de càtering.

  • Escenes Inèdites

Seqüències exclusives que no apareixeran al documental.

  • Navalla

Navalla plegable amb el mànec de fusta perfecta per anar a la muntanya. La capsa també conté una carta dedicada per la directora.

  • Productor associat fase I

Dirigit a individuals que vulguin participar en el projecte d'una forma més directa. El seu nom apareixerà en els títols de crèdits principals i estarà convidat a les reunions principals de l'equip.

  • Productor associat fase II

Dirigit a empreses que vulguin participar en el projecte. El seu logo apareixerà als títols de crèdit principals i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d'incloure una participació publicitaria de l'empresa dintre la pel·lícula.

  • Co-Productor

Dirigit a persones o empreses que es vulguin implicar en la pel·lícula de pler. Ens posarem amb contacte per concretar quin tipus de participació volen tenir tenint en compte la important dotació econòmica que fan a la pel·lícula.

La vostra participació és essencial per tal de poder dur a terme aquest projecte. Ens agradaria poder agrair-vos-ho de la millor manera.

A qué es destinaran les vostres aportacions

  • 3r. Rodatge - DESEMBRE Del 9 al 22

Calendari previst

Pressupost

  • Comisió Verkami 5,00%
  • Comisions bancaries 1,35%

+ Info

VIMEO: Teaser

INSTAGRAM: @amuntlavallfilm

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • dolors

    dolors

    más de 4 años

    a molta sort

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies