❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

VINIGMA. CRIPTEX. El nou joc Escape en una ampolla de vi.

Després de l'èxit de Vinigma i Beernigma us presentem la nostra nova aventura on hauràs de desxifrar el nou enigma de la Mona Lisa.

VINIGMA

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
191
Aportacions
6.844€
De 6.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Criptex és el nou joc de Vinigma, on hauràs de resoldre un misteri més sobre l'enigmàtic quadre de la Mona Lisa.

Un joc ple de misteris, enigmes, on necessitaràs tots els teus dots d'investigador per a desxifrar-los. Un enigma nou, un nivell de dificultat nou, un vi nou i elements nous que trobaràs a l'interior.

Argument del joc

UNS HISTORIADORS HAN TROBAT UN CRIPTEX, CREAT PER LEONARDO DA VINCI, QUE OCULTA UN VI EN EL SEU INTERIOR. AMB AIXÒ S'OBRE UN NOU EPISODI DINS DE LA CRÍPTICA HISTÒRIA DEL RETRAT DE LA MONA LISA

La Mona Lisa de Leonardo da Vinci és el quadres més famosos del món, una meravella de l'art que atreu milions de visitants al Louvre de París.

Però la seva història sempre ha estat envoltada d'un halo de misteri. La raó és que els dues úniques fonts històriques fiables varien en un període de temps d'uns deu anys. Una és la de Agostino Vespucci, que en 1503 va assenyalar que Leonardo estava treballant en un retrat de Lisa del Giocondo; l'altra és una nota de 1517 d'Antonio de Beatis, que afirma que Leonardo estava pintant a una dóna florentina per encàrrec de Giuliano de Medici.

Qui era realment la Mona Lisa?

Potser aquesta vegada estem més a prop de revelar el misteri. S'ha trobat un criptex, artefacte de forma cilíndrica preparat per a ocultar secrets en el seu interior, la invenció del qual s'atribueix a Leonardo, amb una ampolla de vi en el seu interior.

Amb la teva ajuda i aquesta ampolla oculta tal vegada estiguem prop de resoldre un dels grans misteris de la història de l'art.

Criptex. "El segon joc Escape en una ampolla de vi"

Sota la marca VINIGMA, et presentem Criptex" una nova proposta original per a passar una bona estona amb els amics o amb la teva parella mentre menges.

Després de l'èxit del primer Vinigma, i de Beernigma, us presentem una nova experiència portàtil, en una ampolla de vi, en què aquesta, al costat del seu embalatge es converteixen en un joc d'astúcia i diversió.

Criptex és el segon joc de la marca Vinigma, que després del seu èxit us tornem a proposar desxifrar enigmes a partir d'una ampolla de vi mentre passeu una bona estona tractant de trobar la resposta a l'enigma plantejat a partir de l'ampolla, l'etiqueta, el vi i el seu sabor, l'etiqueta, la seva caixa...

Tan fàcil com una simple ampolla però alhora tan entretingut com un joc ple d'enigmes amb el qual hauràs d'utilitzar tots els sentits i la vostra astúcia fins a donar amb la resposta.

Nombre de participants i durada del joc

Un joc perfecte per a jugar i degustar entre 2 o 4 persones (o més si es disposa de més ampolles).

La durada dependrà de la perícia dels jugadors però està calculat entre 45 minuts i una hora d'experiència que despertarà els sentits i et farà treballar el coco.

El vi, és un Criança de Cariñena i Syrah, del famós celler Clos Montblanc, una dels cellers més importants de la Conca de Barberá els vins de la qual es comercialitzen a nivell nacional i internacional. Es tracta d'un vi amb denominació d'origen amb un tacte suau i intens.

Experiència en jocs

Criptex és nostre tercer joc, i per tant el resultat d'anar millorant joc a joc. Primer va ser Vinigma: Operació Roterdam, després va ser Beernigma: El misteri del Sinpa, i aquest últim és Criptex. Els tres jocs són diferents per complet i fruit de la demanda dels mecenes que ho han fet possible.

Els autors del projecte

L'equip està formada per Ivan Tapia, Xevi Victori i Narcís Lupon, els tres emprenedors en diferents camps relacionats amb Vinigma i units per aquest projecte en comú.

IVAN TAPIA

Fundador i creador de Cocolisto i especialista en la creació de jocs intel·ligents i Fuita Room's com EscapeShow, una mescla d'espectacle teatral i Fuita Room realitzat en el Teatre Poliorama i actualment es pot veure en Teatres del Canal de Madrid. A part és el creador de ESCAPE BOOK, amb més de 12.000 exemplars venuts i traduït a cinc idiomes entre altres grans projectes. Com a creador de Cocolisto ha realitzat experiències de joc per a Danone, Everis, Agbar, Nestlé, Grupo Planeta, Caixa Bank entre altres.

XEVI VICTORI

Dissenyador gràfic i creatiu de l'estudi Duplex Creativity de disseny gràfic per a marques com Munic i Nespresso entre altres signatura. D'altra banda dirigeix la productora cultural Victori Produccions dedicada a la creació d'esdeveniments per a ajuntaments o empreses privades. Xevi Victori també ha produït al costat d'Ivan l'espectacle Fuita Xou.

NARCÍS LUPON

Dedicat al món del vi des de fa més de 20 anys i alhora un apassionat de les vinyes i el món que envolta al vi així com la seva cultura. Actualment és assessor en direcció i comercialització de Vitivinícola*.

Les recompenses

Donar suport al projecte Vinigma, et dóna l'oportunitat d'experimentar sensacions noves i estimulants a través de la unió de tres conceptes que fins ara no exisitían; JOC + VI + ENIGMES.

Gràcies a Vinigma t'oferim la possibilitat de ser els primers en provar aquesta experiència única i de fer-ho possible grácias a diverses opcions de mecenaje que et proposem, entre d'altres, la de combinar amb altres jocs nostres.

.
.

VINIGMA. OPERACIÓ ROTTERDAM

La seva acció ens trasllada a 1940. Formem part del servei britànic secret i la nostra tasca és desxifrar missatges encriptats de les tropes enemigues. Ja sabem que planegen envair Rotterdam, però no és suficient per a frenar el cop. Necessitem saber en quin lloc exacte tenen pensat lliurar un carregament d'armes. La solució es troba en l'ampolla de vi que ha arribat a les nostres mans. Seguint l'essència de l'experiències de fuita, la cooperació i el debat de teories resulta essència per a la victòria. Hauran de completar-se amb la rapidesa mental, l'ús de la lògica, la concentració i l'anàlisi exhaustiva de cada component.

.
.

BEERNIGMA. EL MISTERI DEL SINPA

Quatre col·legues es reuneixen en el Bar Braulio per a mejar tapes després del treball. Una hora més tard entre pinxos i cerveses marxen del local més contents de com han arribat. Una vegada fora al carrer, el senyor Braulio ( el propietari del Bar ) surt al carrer cridant: «Algú s'oblidar de pagar el compte!»

Preparats llestos ja! Quin dels quatre personatges s'ha fet l'espavilat ? Seràs el primer a descobrir-ho? Beernigma és un joc de Escape en una cervesa. Totes les ampolles contenen el mateix enigma i la clau està a ser el primer a resoldre'l.

A què destinarem els diners de Vinigma?

L'objectiu del projecte consisteix a finançar-lo i crear la marca així com el disseny, confecció i almazenaje de tot el material necessari.

La nostra idea és comercialitzar aquest vi de moment en l'àmbit d'Espanya amb una sortida de 2000 unitats i en cas que el projecte tingui una bona demanda augmentaríem les unitats de Vinigma. A llarg termini i segons l'èxit del projecte la idea és buscar nous mercats estrangers.

Observacions

  • El joc és únic pel que en cas de comprar diverses unitats tingueu en compte que el joc és el mateix per a cada ampolla.

  • Les imagenes del joc són simulacions, ja que el joc aquest pendent de fabricació pel que el joc final pot acabar sent una mica diferent.

Més informació

Ens podreu seguir a través de la nostra web:
www.vinigma.es, a través de www.cocolisto.com i Facebook

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

7 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • raytrax

    raytrax

    casi 3 años

    Me acaba de llegar ^^ Muy cuco todo, mil gracias!

  • carlosmover

    carlosmover

    más de 3 años

    Buenas, todavía no he recibido mi copia, se llegaron a mandar?

  • David Rey de la Cruz

    David Rey de la Cruz

    más de 4 años

    Venga, que ya queda poco, un poco de movimiento en redes sociales y listo

  • VINIGMA

    VINIGMA
    Autor/a

    más de 4 años

    Hola Sergi. Creemos firmemente que para Navidad ya estará en vuestras casas.

  • sergiots81

    sergiots81

    más de 4 años

    Tengo pensado regalar un pack para reyes, pero me gustaría confirmar que para esa fecha habrá llegado sin problemas. Muchas gracias y felicidades por el proyecto.

  • odo1971

    odo1971

    más de 4 años

    Vamos a por ese nuevo Enigma!!

  • xatiguai

    xatiguai

    más de 4 años

    Molta sort en aquest nou projecte. L'esperem amb ganes!

#05 / CRIPTEX EN MARCHA !!!

Buenas noticias compañeros.

Estamos ya en la recta final de fabricación de Criptex. Se trata de un proyecto con un proceso complicado y en la que intervienen muchos factores por lo que os pedimos un poco de paciencia y os aseguramos que valdrá muchísimo la pena.

En breve os damos noticias de fechas de entrega.

Muchas gracias por la paciencia.

El equipo de Vinigma

#04 / OBJETIVO CONSEGUIDO !!!

.
.

Buenas noticias !!

A 4 días de acabar la fecha limite de Verkami hemos llegado al objetivo económico !! Muchas gracias a todos los que habéis participado, y a los que no, os quedan aún 4 días para poder obtener vuestro juego CRIPTEX a un precio inferior que cuando este salga al mercado. Aprovechad, que en breve llega la Navidad y por lo tanto es un buen momento para sorprender a los tuyos con un regalo muy original.

Gracias y empezamos a producir en breve !!

Equipo de Vinigma

#03 / TIC TAC TIC TAC...

Quedan solo 8 días para conseguir el objetivo buscado por Vinigma para crear el nuevo juego CRIPTEX. Tenemos a nuestro equipo trabajando ya en su diseño y os podemos asegurar que será la bomba ! Recordad que si no hay novedades Criptex llegará antes de las fiestas de Navidad, y si lo compras ahora en Verkami tendrás un regalo perfecto y original para regalar a los tuyos a un precio inferior que cuando salga al mercado, así que aprovecha estos 8 días que quedan para reservar tu pack CRIPTEX y sorprender a los tuyos con esta nueva aventura del equipo de VINIGMA.

Nos vemos pronto !!

Equipo de Vinigma

https://www.verkami.com/projects/24331-vinigma-criptex-el-primer-juego-escape-en-una-botella-de-vino

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies