❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Barraques de Sitges 2019

Sitges acollirà del 17 al 19 d’agost una proposta variada d’oferta musical amb formacions i cantants amb reconeguda trajectòria o emergent.

Barraques de Sitges

Un projecte de

Creat a

35%
21
dies
38
Mecenes
700€
De 2.000€
Aporta al projecte

L' Associació Cultural Barraques de Sitges està formada per sis de les entitats culturals més actives de Sitges: Societat Recreativa El Retiro, Casino Prado Suburense, Agrupació de Balls Populars de Sitges, Colla Jove de Castellers de Sitges, Ateneu Popular de Sitges i Sitgetana de Cultura i Animació – La Saca.
La necessitat d'unir-se aquestes sis entitats sorgeix l'any 2013 en un context de dèficit d'oferta musical en el si de la Festa Major de Sitges i de la voluntat de les entitats de dotar d'una programació encara més atractiva la festa més nostrada.
Des d'aquella primera edició, s'ha avançat vers una millor integració de les entitats (mereixedora l'any passat del Premi Sitges Participa) i un creixement continuat en la qualitat musical, la diversitat d'estils i el públic assistent; fins a convertir-se en una de les activitats musicals gratuïtes de major importància de Catalunya.

7 anys de cultura gratuïta

L'edició del 2019 serà el seté any consecutiu en que se celebraran els concerts de les Barraques de Festa Major. Set anys que, com hem dit anteriorment, han representat un augment significatiu en l'oferta de grups, la seva qualitat, la seva diversitat i la quantitat de públic assistent i repercussió a les xarxes socials.

Enguany aconseguim ampliar de nou la diversitat d'estils musicals (des del trac, al rock i del pop al mestissatge) alhora que potenciem l'oferta posterior a la lectura del Pregó de Festa Major per tal de donar a la festa un inici musical com es mereix. Tindrem canvis en quan la ubicació i disposició per assolir una millor experiència de públic, organitzadors i veïnat; buscant una millor convivència i seguretat en el desenvolupament de l'activitat.

I tot això ho seguirem fent de manera desinteressada, amb la única voluntat de donar als sitgetans, sitgetanes i visitants una de les millors experiències musicals estiuenques i festives, en un entorn únic i amb el treball conjunt dels diferents estaments de la Festa Major de Sitges.

Dates i localització

Enguany, per tant, les Barraques de Festa Major se celebraran el dissabte 17, el diumenge 18 i el dilluns 19 d'agost a la zona de la Platja de la Fragata (Passeig Marítim de Sitges).

Grups de música i Dj's

• Pavvla
• Lildami
• Buhos
• Obeses
• Roba Estesa
• El niño de la Hipoteca
• Orquestra Di-versiones
• Ezetaerre
• Els Catarres
• La Pegatina
• Porto Bello
• Reggae per xics
• Suu
• Doctor Prats
• Dj Sendo

A què destinarem les vostres aportacions

L'organització del concert necessita d'un esforç financer i econòmic molt gran, arribant a representar aproximadament 40.000€ només amb la contractació dels grups. És per això que les vies de finançament son múltiples i totes elles molt necessàries per la realització de les Barraques. El micro mecenatge és una d'aquestes vies de finançament.

+ Info

Facebook de Barraques Sitges
Instagram de Barraques Sitges
Twitter de Barraques Sitges

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

10€
4 mecenes
Pack Bartomeu

Nom i cognoms als crèdits de col·laboradors en la pantalla situada als concerts
+ Got de Barraques 2019

Entrega estimada Agost 2019
15€
32 mecenes
Pack Tecla

Samarreta oficial de Barraques 2019
+ Nom i cognoms als crèdits de col·laboradors en la pantalla situada als concerts
+ Got de Barraques 2019

Entrega estimada Agost 2019
18€
En queden 30 (de 30)
Pack 'La Barraca de Dissabte'

Accés limitat a 30 mecenes per seguir tots els concerts de dissabte 17 d'agost en un espai reservat a primera fila amb servei de barra (beguda no inclosa)

Entrega estimada Agost 2019
20€
0 mecenes
Pack 'La Barraca de Diumenge 1'

Accés limitat a 30 mecenes per seguir els concerts dels Catarres, i Portobello, el diumenge 18 d'agost en un espai reservat a primera fila amb servei de barra (beguda no inclosa)

Entrega estimada Agost 2019
20€
En queden 30 (de 30)
Pack 'La Barraca de Diumenge 2'

Accés limitat a 30 mecenes per seguir els concerts d'Ezetaerre, Roba Estesa i Buhos, el diumenge 18 d'agost en un espai reservat a primera fila amb servei de barra (beguda no inclosa)

Entrega estimada Agost 2019
30€
En queden 29 (de 30)
Pack 'La Barraca de Dilluns'

Accés limitat a 30 mecenes per seguir els concerts de Suu, La Pegatina i Doctor Prats, el dilluns 19 d'agost en un espai reservat a primera fila amb servei de barra (beguda no inclosa)

Entrega estimada Agost 2019
100€
En queden 10 (de 10)
Pack Comerç (només per empreses)

Logo de l'empresa als crèdits de patrocinadors en la pantalla situada als concerts

Entrega estimada Agost 2019
150€
En queden 9 (de 10)
Pack Fan

Entrada al Backstage i seguir el concert del teu grup preferit des de l'escenari amb un acompanyant durant 90 minuts
+ Foto privada amb el grup preferit
+ 2 Samarretes oficials de Barraques 2019
+ Nom i cognoms de dues persones als crèdits de col·laboradors en la pantalla situada als concerts
+ 2 Gots de Barraques 2019

Entrega estimada Agost 2019
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. Al continuar navegant n'acceptes el seu ús.