❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Festival Pròleg: cultura i festa

Un festival 100% cambrilenc impulsat per dotze joves on cultura i música es donen de la mà.

Oriol Teixell Puig

Un projecte de

Creat a

0
segons
99
Aportacions
2.045€
De 2.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

Què és el Festival Pròleg?

Festival Pròleg neix a Cambrils per crear un nou espai de trobada entre diferents agents del món cultural de la localitat. Un espai que faciliti l’exposició i difusió dels treballs de diferents artistes i emprenedors locals. Festival Pròleg és sinònim d’escurçar distància entre creadors i públic, creant un espai familiar i proper d’intercanvi i exposició.

Per fer-ho ha organitzat una jornada cultural el 24 d'agost que consisteix en tres blocs: matí, tarda i nit.

La cultura i la música, des de baix: 24 d'agost

La tarda

Un espai obert, amb quatre tallers de temàtica diversa (cultura i societat, ecologisme, feminisme, alternatives de consum...) per a infants i joves i un per a adults.

Així mateix, es facilitarà un espai perquè els artistes cambrilencs i del Camp de Tarragona puguin exposar el seu treball, per tal de visiblitzar i fer difusió de la seva obra. En format de petits estands, emprenedors i artistes locals escollits prèviament (en un procés de selecció d’una convocatòria oberta que es farà pública en breu) podran exposar la seva fenia.

Durant el bloc, es realitzaran diferents activitats lúdiques paral·leles per amenitzar l’espai. Un espectacle musical a càrrec del grup Cop de Cap i dues actuacions destinades especialment a un públic familiar: un espectacle de màgia i un de titelles.

La nit

Concerts d'artistes locals i d'un artista convidat. Amb l’objectiu principal és donar a conèixer el talent jove del nostre poble i fomentar la cultura cambrilenca, es vol crear un espai d'oci públic i proper destinat a qui vulgui gaudir de la cultura, i alhora, obrir un espai perquè els artistes puguin ensenyar la seva feina.

A més a més...

Fora de la jornada pública i destinada a membres representants d’entitats culturals i festives cambrilenques, se celebrarà una jornada amb l'objectiu de decorar espais i mobiliari urbans per tal que esdevinguin un símbol i reclam de cada una de les entitats participants.

Exemple intervenció al mobiliari urbà.
Exemple intervenció al mobiliari urbà.

Sobre les recompenses

Totebag de cotó «Alguna cosa no encaixa. Canviem-ho».
Totebag de cotó «Alguna cosa no encaixa. Canviem-ho».

Amb pròleg, ben vestida.
Amb pròleg, ben vestida.

Les recompenses es començaran a enviar tot just s'acabi la campanya. Si vols rebre la teva recompensa a casa, recorda que cal que afegeixis la recompensa «la de l'enviament» a la teva tria. Podràs, a més, recollir la teva recompensa el dia del festival.

El got i les consumicions només s'entregaran el dia del festival.

Qui som

Som els membres de l’equip de TRUC de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils: la Mar, la Maria W., la Maria V., la Maria M., la Maria P., la Laura, la Júlia, la Laia, el Cesc, el Jofre, el Nil i el Pau.

Som dotze joves d’entre disset i divuit anys en la darrera etapa com a infants de l’escoltisme, acompanyats per la Marta i l'Oriol.

Per què Festival Pròleg?

Cada any, basant-se amb el mètode pedagògic escolta, s'escull i s'elabora un projecte. Els projectes estan pensats per incidir en la comunitat de la qual formem part a mesura que ens anem fent més grans. En aquesta línia, naix el nostre projecte: organitzar una jornada cultural al nostre poble, Cambrils, per retornar-li tot allò que, juntament amb l'entitat, ens ha donat al llarg de la nostra infantesa i adolescència.

Una pedagogia per deixar petjada.
Una pedagogia per deixar petjada.

A què destinarem les vostres aportacions

Qualsevol aportació és benvinguda per cofinançar aquest projecte que neix sense ànim de lucre. Les vostres aportacions serviran per:

 • Remunerar les actuacions dels artistes.

 • Costejar els materials fungibles necessaris per les diverses activitats realitzades, així com tallers infantils, espai pels emprenedors...

 • Pagar equip de so, il·luminació, contractació dels tècnics...

Calendari previst

Rebreu les recompenses tan bon punt acabi el termini de la campanya. Podeu passar-les a recollir pel festival el dia 24 d'agost o escollir la recompensa amb enviament!

Fan el camí amb nosaltres...

Parlen del Festival Pròleg

Segueix-nos!

@festivalproleg
@gentdemar

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

15 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

 • Oriol Teixell Puig

  Oriol Teixell Puig
  Autor/a

  más de 3 años

  Moltes gràcies, Àngel! Pel suport, pels consells i per les aportacions al Verkami!

 • Ignasi Salat

  Ignasi Salat

  más de 3 años

  TOP!

 • Àngel Panicello Primé

  Àngel Panicello Primé

  más de 3 años

  VERKAMI ACONSEGUIT!!!! FELICITATS MACUS!

 • Oriol Teixell Puig

  Oriol Teixell Puig
  Autor/a

  más de 3 años

  Moltes gràcies, Goretti! Sempre a punt!

 • Goretti

  Goretti

  más de 3 años

  Esteu a la recta final i això va a tope! Ànims TRUCS!!

 • Oriol Teixell Puig

  Oriol Teixell Puig
  Autor/a

  más de 3 años

  Moltes gràcies, panicello!

 • panicello

  panicello

  más de 3 años

  Ànims!!! És una molt bona iniciativa.

 • Oriol Teixell Puig

  Oriol Teixell Puig
  Autor/a

  más de 3 años

  Moltes gràcies, Cinta!

 • cinta

  cinta

  más de 3 años

  Felicitats pel projecte, endavant!!

 • Oriol Teixell Puig

  Oriol Teixell Puig
  Autor/a

  más de 3 años

  Moltes gràcies, Belén i Xifré!

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.