❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Col·lecció samarretes EL CAPITAL O LA VIDA

Samarretes de La Repartidora: producció local i edició limitada. Ajuda'ns a fer-les possible. Entre totes, tot!

La Repartidora

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
112
Aportacions
2.740€
De 2.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Des de La Repartidora volem començar un projecte de producció tèxtil amb criteris de proximitat, ecologisme, comerç just i missatge crític.

Per a fer-ho possible apostem per cooperar de la mà de projectes afins que treballen sota aquests paràmetres i amb dissenyadores locals que tenen un vincle directe amb el nostre projecte.

En aquest primer projecte, titulat El capital o la vida, volem realitzar un treball conjunt amb quatre dissenyadores locals: Eixa és Isa, Elías Taño i Ubeefe.

La Repartidora

Som un espai social i cultural situat al barri de Benimaclet (València) on treballem de forma militant per la difusió, debat, formació i recerca d’alternatives socials, polítiques i econòmiques. Des del pensament crític i els moviments socials, sobre la base de la radicalització democràtica, l’ autogestió i l’autonomia de l’esfera social.

Som un espai associatiu, en format de llibreria, amb la vocació d’implicar-se en les xarxes i moviments socials existents, teixint complicitats i cooperant, treballant des de la transversalitat i l’heterodòxia per a crear noves realitats transformadores des de baix i des de l’espai comú del que és local.

Producció Local

Camisetica és un producte de fabricació local. Com el seu nom indica, és una samarreta que porta els valors ètics al seu ADN.

També és sinònim de solidaritat. Amb la finalitat de promoure el benestar col·lectiu, controla tots els processos de producció: la fabricació del teixit, el tall, així com la confecció de les samarretes.

Recolza el consum sostenible amb la utilització de productes i serveis el més respectuosos possibles.

Camisetica és garantia de qualitat i de compromís social. És una inversió per al teixit econòmic de les Comarques Centrals. Utilitza teixits fabricats al País Valencià i treballa amb tallers locals.

La serigrafia està a càrrec dels tallers de La Miliciana i d'Ubeefe. Les tintes utilitzades en el procés són ecològiques.

Volem apostar per fer juntes un pas més del canvi de model deslocalitzat al model de proximitat.

Consumir és un acte polític, per tant vestir també hauria de ser-ho.

Dissenyadores:

Per a aquest projecte hem decidit comptar amb 3 dissenyadores compromesses amb els moviments socials a través de la seua obra gràfica. Cadascuna ha concebut la seua interpretació del lema El capital o la vida.

Elías Taño es defineix com a activista gràfic. On i quan va nàixer no és important. Va estudiar a Canàries, Barcelona i València. Després de passar per agències i estudis de disseny, en 2011 es va donar a la mala vida de dibuixar. Ho ha fet en diaris, per a cartells, algun llibre, i a més ha editat fanzines com Arròs Negre, i altres publicacions autogestives. Forma part del col·lectiu Atirohecho, de teatre i art polític, i del taller de serigrafia militant La Miliciana. Ha pintat murs a Valparaíso (Xile), Roma, Milà, Bari (Itàlia), Chiapas, Guadalajara (Mèxic), Pamplona, Altsasu, Barcelona, Sagunt, Alcosser, València i Alacant.

Eixa és el sobrenom que utilitza per a englobar tots els seus treballs dedicats al dibuix. Isa és el seu nom real. Ha format part del col·lectiu Fent la mà i l'estudi The October Press i altres projectes autogestionats. Estima les tècniques d'estampació gràfica i dedica part del seu temps a impartir tallers sobre aquestes. També està darrere de G.R.A.P.A, un registre sonor, en format entrevista, de persones que actualment estan vinculades a l'autoedició i la gràfica telepàtica.

Sense condicionaments de forma ni correcció artística es presenta el traç d' Ubeefe, nom artístic darrere el qual es troba una ànima inquieta natural de la Costera que ha fet de les seues il·lustracions un mapa de reivindicació, lliure expressió i transgressió.

Com aconseguir les recompenses?

Hi ha dues opcions:

1. Punt de Recollida a La Repartidora (C/Torreta de Miramar 1 baix 3, Benimaclet. 46020 València).

2. Enviament.

Amb un cost addicional de 5€ per les despeses d'enviament (en Península Ibèrica). Si necessites que te l'enviem a altre lloc, posa't en contacte amb nosaltres!

Pots adquirir les samarretes soltes o comprar-les juntes en grups de 2 o de 3.

Tallatge

Totes les samarretes són model bàsic (sense entallar)

Per què micromecenatge?

Perquè ens sembla una ferramenta útil per no haver d'arriscar i invertir diners de què no disposem.

A què destinarem les vostres aportacions

Allò que recamptem amb aquest Verkami serà destinat a produir les samarretes i a generar un estoc per a poder vendre a la nostra botiga, i així caminar cap a la supervivència de La Repartidora i cap a la possibilitat de rebre un salari pel nostre treball militant.

Calendari previst

Inici Verkami 10 de març 2019.

Final Verkami 19 abril 2019.

Data recollida recompenses 1 de maig 2019.

+ Info

Web La Repartidora
La Repartidora - Instagram
La Repartidora - Twitter
La Repartidora - Facebook

Per a qualsevol dubte o aportació, escriu-nos a [email protected]

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

5 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Violeta Ladelamaru

    Violeta Ladelamaru

    5 años

    Sort!

  • Toni Ciscar

    Toni Ciscar

    5 años

    Endavant amb este projecte tan bonic i necessari que teniu!

  • quiques

    quiques

    5 años

    <3!

  • adriavalerob

    adriavalerob

    5 años

    Molts ànims!!!

  • xusolgi

    xusolgi

    5 años

    Visca!!! Ubeefe deixa de fer coses guais!!!!!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies