❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Aires del Montseny a l'estudi

Després de cinc anys difonent la música tradicional catalana, ens llancem a fer un pas més, gravar el nostre primer disc: Lliure Albir.

Aires del Montseny

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
135
Aportacions
5.710€
De 4.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

En aquest primer CD volem plasmar una nova proposta musical, que fusiona la música esporògena amb nous espais sonors, sempre conservant l'essència modernista. Apostem per una nova perspectiva dins el camp del ball folk català explorant nous camins i respectant sempre l’essència del ball.

Qui som

Des del 2014, l’orquestrina Aires del Montseny hem realitzat una cinquantena de concerts al llarg de tot el principat i de Catalunya nord en festes com la Diada dels Raiers de la Pobla de Segur (on hi hem participat cada any), la Festa Major de Granollers, la festa dels Ous de Pasqua de Vilafranca de Conflent i la Fira modernista de Cardedeu, entre d’altres.

Durant els dos últims anys, hem tocat en grans concerts i festivals com són la Plaça del Rei de Barcelona, el Festival Tartareu Folk, el Centre Artesà Tradicionarius a Gràcia, la Plaça del FOLK a les Festes de Gràcia i la Fira Mediterrània de Manresa.

L’orquestrina de ball Aires del Montseny vam néixer amb la intenció de ser l’encarregada de posar la música al Ball de Gitanes de Granollers l’any 2014. Seguidament, vam decidir preparar un repertori basat en la música de ball vuitcentista d’autors catalans, repertori que va derivar en un concert-ball anomenat Embala’t.

Després de girar aquest espectacle durant dos anys, Aires ha fet un tomb important a nivell musical apostant per oferir un Ball a plaça de danses tradicionals catalanes, fet que vam aprofitar per enregistrar la primera maqueta.

A més a més, des dels inicis sempre hem estat animant festes i fires com la Fira Modernista de Cardedeu o la dels Tres Tombs d’arreu del territori en format cercavila.

Sobre les recompenses

La vostra ajuda és imprescindible perquè el nostre primer àlbum Lliure Albir pugui ser una realitat i puguem gaudir-ne tots plegats. Qualsevol aportació serà benvinguda i el teu nom apareixerà als agraïments del CD. Segons el pack que escullis rebràs obsequis com ara una edició especial del disc, unes samarretes o unes entrades per al concert de presentació.

Si el teu amor pel projecte no té límits, fins i tot podrem venir a tocar allà on ens diguis (Catalunya) en format acústic, fer un taller de ball o un concert complet.

Per a rebre les recompenses intentarem trobar-nos i fer-ho en mà. Si aquesta opció és inviable, farem l'enviament per correu i n'assumirem les despeses.

A què destinarem les vostres aportacions

La recol·lecta total d'aquesta plataforma va destinada a l'enregistrament del CD: 20 dies d'estudi, assessorament de producció a càrrec de Dani López i del procés final de mescla i masterització.

Calendari previst

L'enregistrament del CD es durà a terme durant el mes de gener del 2019.

El procés de producció culminarà amb el Concert de Presentació durant la primavera del 2019. Durant el mes d'abril repartirem les recompenses a tots aquells que hagueu col·laborat. Ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar el que us pertoqui. Si hi hagués qualsevol problema, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Per conèixer-nos millor:

WEB: airesdelmontseny.cat

FACEBOOK: facebook.com/airesdelmontseny/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/airesdelmontseny/

YOUTUBE: Maqueta

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

16 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Antonio Simón Sanchez

    Antonio Simón Sanchez

    5 años

    Que suene la música

  • Eva Perez Sanchez

    Eva Perez Sanchez

    5 años

    Suerte!!!

  • Julieta

    Julieta

    5 años

    Ganes de sentir-lo! :)

  • Gcanalsc

    Gcanalsc

    5 años

    Ànims! Ja queda menys!

  • Roser

    Roser

    5 años

    Guapooooooooooooooooooooooos

  • ruthgarcia

    ruthgarcia

    5 años

    Gràcies per ser valents! M'encanta la vostra música. Espero rebre un CD ben aviat ;)

  • Biel Camós

    Biel Camós

    5 años

    Quines ganes d'escoltar-vos ja!

  • Joana Casanova

    Joana Casanova

    5 años

    A tope!!!

  • Cori Casanova

    Cori Casanova

    5 años

    Endavant i sort! Us la mereixeu!

  • espaiart

    espaiart

    5 años

    Ganes d'escoltar-vos!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies