❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Premis Talent de Barcelona i Catalunya 2018 (IV edició)

iniciativa ciutadana per descobrir, reunir i difondre el millor talent català contemporani.

Welcome Talent Society

Un projecte de

Creat a

0
segons
31
Aportacions
1.500€
De 1.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

Els objectius d'aquesta campanya de crowdfunding són:

1. Acte de lliurament dels Premis Talent 2018

Atraure persones interessades en fer contactes amb talent emergent i / o consolidat a Catalunya durant l'acte de lliurament dels Premis Talent 2018.

Aquest esdeveniment consistirà en un sopar de gala que tindrà lloc el proper dia 4 de juliol de 2018 als jardins del Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona on es farà l'entrega dels Premis Talent 2018 i es guardonarà a una persona o grup de persones que s'han distingit al llarg de la seva trajectòria pel seu esperit emprenedor i pel seu compromís a favor de la societat catalana. L’objectiu d’aquesta Nit del Talent és convertir-la en un espai de trobada i networking entre autoritats, creadors, patrocinadors, mecenes, món acadèmic i professionals que estimuli les idees creatives i posi en valor la capacitat d’iniciativa i l'emprenedoria dels catalans.

2. Exposició "La Llum de Catalunya"

Donar més projecció a l'exposició "La llum de Catalunya" comissariada per l'escriptor i periodista Albert Torras i produïda per la Welcome Talent Society.

La mostra, que ja s'ha pogut veure als jardins del Palau Robert de Barcelona (gener-febrer 2018) i a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les (abril-setembre 2018), reuneix els millors exponents de la creativitat, l'enginy, i l'emprenedoria catalana, a través d'un repàs històric d'una trentena de disciplines de les arts i les ciències.

Pròximament es podrà visitar l'exposició a diferents espais de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i a diferents municipis turístics.

Les dues accions estan directament orientades a explicar els valors i les aportacions positives dels nostres ciutadans al progrés de la humanitat al llarg de la història i en l'actualitat.

Col·labori amb nosaltres

Amb les seves aportacions ens ajudarà a tirar endavant aquesta iniciativa i podrà aconseguir diferents recompenses.

  • Possibilitat de gaudir de la sopar de gala dels Premis Talent 2018 que tindrà lloc el proper dia 4 de juliol als jardins del Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona on es farà entrega dels Premis de l'edició d'aquest any i es guardonarà la trajectòria d'una persona o grup de persones.

  • Donar visibilitat al seu compromís amb el mecenatge cultural i contribuir a donar a conèixer l'exposició la "llum de Catalunya".

El termini per fer efectiva la seva col·laboració és el dia 3 de juliol de 2018.

Qui som

La "Welcome Talent Society" és una associació que centra els seus esforços en la identificació i promoció del talent per reforçar les marques Barcelona i Catalunya.

La WTS vol ser una plataforma per conèixer i descobrir nous talents que contribueixen de manera activa en la generació de noves idees, i, al mateix temps, reconèixer personalitats, institucions i empreses consolidades que hagin destacat per aportar talent a la societat catalana.

En aquests moments centrem la nostra activitat en dues accions: la producció de l'exposició "La Llum de Catalunya" i l'organització anual dels Premis Talent.

+ Info

facebook.com/premistalent
premistalent.barcelona
www.welcometalent.org

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.