❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Welcome Talent Society

Welcome Talent Society

Barcelona

La "Welcome Talent Society" és una associació que centra els seus esforços en la identificació i promoció del talent per reforçar les marques Barcelona i Catalunya. La WTS vol ser una plataforma per conèixer i descobrir nous talents que contribueixen de manera activa en la generació de noves idees, i, al mateix temps, reconèixer personalitats, institucions i empreses consolidades que han destacat per aportar talent a la societat catalana. En aquests moments centrem la nostra activitat en dues accions: la producció de l'exposició "La LLum de Catalunya" i l'organització anual dels Premis Talent. L'acte de lliurament dels Premis Talent 2018 tindrà lloc el dia 4 de juliol de 2018.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies