❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Pilots

Aquesta és la història de l'Albert i de com “Vivir a Contracorriente” el va ajudar a ell, els seus i milers més a fer front al càncer.

LimmatFilms

Un projecte de

Creat a

0
segons
205
Aportacions
9.736€
De 7.600€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Informació tècnica

Documental

Duració: 53 min

Relació d'aspecte: 16:9:1

Format: Digital, Color

Idioma: Català, Castellà.

Amb aquest documental ple de positivisme i valors volem transmetre la història de l'Albert i la seva filosofia de vida perquè el seu missatge pugui seguir viu, ajudant milers de persones a combatre la seva pròpia malaltia i millorar la seva qualitat de vida.

Pep Santiago, director de Pilots.

Sinopsis

A l'Albert, un jove de 21 anys, li diagnostiquen el seu tercer càncer i aquest cop està decidit a tornar a combatre'l d'una forma diferent: la seva.

Armat únicament amb una càmera, comença a enregistrar les seves experiències i a explicar què li està passant; és així com neix “Vivir a Contacorriente”.

“Vivir a Contracorriente” esdevé ràpidament un moviment social que elimina els tabús del càncer i comparteix amb el món una nova filosofia envers la malaltia, una nova forma d'enfrontar-se al càncer basada en la comunicació, en una vida sana i, sobretot, en unes ganes insaciables de viure, en lloc de lluitar per sobreviure en un llit.

Aquest fenomen social difós a través de les xarxes farà arribar la lluita de l'Albert al cor de milers de famílies d'arreu del món.

¿Qui es l'Albert?

L'Albert va estar lluitant contra el càncer pràcticament durant tota la seva adolescència i va ser un exemple de superació per a tot aquell qui el va conèixer.

Tot i que va haver de renunciar als seus somnis en diverses ocasions –primer, al de convertir-se en jugador d'handbol professional i, després, al de ser arquitecte–, mai va perdre el somriure ni les ganes de seguir lluitant.

Amb aquest tercer càncer, va decidir compartir les seves experiències i la seva història a través de les xarxes i va crear “Vivir a Contracorriente”, que es va convertir en el seu projecte de vida i li va permetre ajudar altres persones a superar els obstacles que apareixen al llarg del camí i apreciar els petits moments.

Malauradament, l'Albert va perdre la batalla contra el càncer uns mesos més tard, als 21 anys, però va aconseguir viure la vida a la seva manera i ens deixa un llegat preciós que, a través d'aquesta pel·lícula, volem que es recordi i segueixi ajudant a tanta gent com ho va fer quan ell encara hi era.

Que es "Vivir a contracorriente"?

Un dels reptes de l
Un dels reptes de l'Albert, completar una cursa juntament amb els seus companys.

“Vivir a Contracorriente” és un moviment social nascut a les xarxes que vol eliminar el tabú del càncer i ajudar a afrontar-lo d’una manera positiva amb el següent missatge: sigues pilot de la teva pròpia vida i viu-la fent allò que et faci més feliç.

A moltes famílies i pacients de càncer, quan els diagnostiquen la malaltia, els costa parlar i comunicar-se entre ells, i els problemes com la depressió i l’aïllament són molt més freqüents del que ens pensem.

Tot i que, al principi, ell també es va sentir perdut, l’Albert va decidir lluitar contra el càncer de la millor manera possible: amb optimisme i ganes de viure. “Vivir a Contracorriente” va ser un suport perquè molta gent seguís lluitant i descobrís que no estava sola.

Per què aixecar aquesta pel·lícula?

Amb el documental Pilots volem compartir i promoure el missatge de l'Albert i difondre la seva filosofia de vida.

Gràcies a la valentia i força que ell, la seva família i la seva parella mostren en enfrontar-se al càncer, hem pogut fer aquest retrat íntim que trenca els tabús i ensenya com viuen la malaltia dia a dia.

Tot i que el càncer és una de les primeres causes de mortalitat en la nostra societat, encara no sabem com enfrontar-nos-hi. Pilots vol donar veu a aquesta cara oculta de la malaltia en una peça documental inèdita.

Posant-nos dins la pell dels protagonistes i acompanyant-los en la seva odissea, arribarem a entendre com s'enfronta una parella d'adolescents a una malaltia que irromp inesperadament a les seves vides; com una mare, que dóna suport incondicional al seu fill, treu forces d'on no n'hi ha per aixecar-se cada dia, lluitar i seguir endavant amb un somriure.

I, principalment, entendrem com una persona afectada pel càncer pren la determinació de ser el pilot de la seva pròpia vida per poder fer una cosa tan senzilla com viure-la.

Per tot això i amb l'objectiu de promoure la comunicació, el suport i la comprensió de pacients i familiars, amb aquest documental volem donar a l'espectador una sèrie d'eines per fer front al càncer o conèixer millor la malaltia.

Aixequem, doncs, el somni de Pilots, un somni que ara arriba a la recta final de la seva cursa. Pilota amb nosaltres a l'últim tram i converteix-te un membre més d'aquest valent fenomen i comunitat.

Qui som?

“Vivir a Contracorriente” és una comunitat creada pel nostre protagonista que té més de 18.000 seguidors a les xarxes socials i ha ideat iniciatives com “#reto5000pilotos”, un repte per promoure l'esport i la realització dels somnis a través de les xarxes.

I, pel que fa a l'equip humà que ha realitzat aquest documental:

Direcció // Pep Santiago Amich

Producció // Marc Chica i José i David Delgado Pons

Direcció de Fotografia // Pep Bosch Calvo

Composició // Joaquim Badía

Muntatge // Guiu Vallvé / Néstor H. Ruano

Disseny de so // Anxo R. Villar

¿A què destinarem les vostres aprotacions?

Pilots ja està rodat i es troba a l'últim tram del muntatge! Ara ens haurem d'enfrontar a les exigències de la postproducció. Les vostres aportacions ens ajudaran a:

• Realitzar la postproducció de Color i Imatge.
• Realitzar la postproducció de So.
• Cobrir els serveis de traducció, transcripció i subtitulat.
• Sense oblidar-nos de la difusió i distribució!

Pilots té previst començar el seu recorregut al proper mercat MIPTV i MIPDOC de Cannes per assegurar-nos que es pugui veure a totes les televisions del món i poder fer arribar molt més lluny el missatge de l'Albert.

¿Quines recompenses oferim?

Totes les recompenses tenen alguna cosa a veure amb el món de l'Albert, la seva vida i la seva forma de pensar. Amb totes elles, no només volem agrair-te el teu suport, sinó que volem contribuir a la difusió del seu missatge i, sobretot, fer que visquis la seva filosofia.

L
L'Albert posant juntament amb exemplars del llibre "Piloto de un cáncer"

Hi hauran dues estrenes, una a Barcelona i una altra a Girona.

Totes les donacions es faran a la associació "Sin teta hay paraíso", dedicada a la sensibilització i el suport a dones amb càncer de mama, en especial aquelles amb pocs recursos econòmics.

Les propostes de passes privats es realitzaran segons convingui amb els mecenes corresponents, portant-los i adaptant-nos al millor lloc disponible segons si sou particulars, asociacions, escoles, etc.

¿Com funciona Verkami?

  • Has d'escollir la recompensa que t'agradaria rebre.

  • T'hauràs de registrar amb un email i contrasenya, perquè ens poguem posar en contacte amb tu quan aconseguim l'objectiu.

  • T'apareixerà una pantalla per a que puguis fer un prepagament amb el teu número de targeta bancària o via PayPal. Això no vol dir que ja hagis pagat. Es només una ordre de prepagament que no es materialitzarà fins al final de la campanya.

  • Des de llavors et mantindrem informat amb totes les notícies via correu electrònic i podràs realitzar qualsevol pregunta desprès de la teva aportació.

Evidentment, també pots fer preguntes abans de realitzar les aportacions.

La campanya es mantindrà activa al llarg de 40 dies. Aquest és el límit que tenim per aconseguir el finançament.

¡IMPORTANT! Si no assolim l'objectiu dins el termini, la teva aportació quedarà cancel·lada i no es farà el cobrament.

Per a veure material en exclusiva (imatges, vídeos, publicacions...) segueix-nos a facebook i si vols contactar-nos directament tens a la teva disposició el nostre e-mail.

Visita les nostres xarxes socials i ajuda'ns a divulgar el projecte compartint-ne totes les novetats.

Moltes gràcies i seguiu pilotant!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

10 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • German Herrero

    German Herrero

    6 años

    Espero q podais realizar el proyecto. Ánimo y suerte

  • cat_marta

    cat_marta

    6 años

    Per ell i per tot el que ens ha ensenyat!

  • laura_sanchez_guerra

    laura_sanchez_guerra

    6 años

    Animo con este super-proyecto :-)

  • Rafael Rosario Duran

    Rafael Rosario Duran

    6 años

    Et vaig coneixer molt poc Albert però, espero que la meva aportació ens facis més propers

  • Carola

    Carola

    6 años

    Toda la fuerza, energía y un gran abrazo para Albert

  • LimmatFilms

    LimmatFilms
    Autor/a

    6 años

    Muchas gracias a todos por vuestras aportaciones y comentarios tan positivos. Ya nos queda poco, seguimos adelante¡!

  • celeste

    celeste

    6 años

    Aqui dejo mi aportacion de otra copiloto de la vida y de la lucha contra el cancer

  • María Dolores Gil Martínez

    María Dolores Gil Martínez

    6 años

    Albert se lo merece, ha dejado huella

  • Marisa Alor

    Marisa Alor

    6 años

    Gracias pilotos

  • Alife

    Alife

    6 años

    Porque hay historias tan autenticas que el mundo merece conocer.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies