❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

La follia, l’ànima de la vinya de la Bauma de les Deveses

El Juliol del 2017 varem recuperar paret de pedra seca ara ja estem a punt per empeltar, plantar la vinya i aprendre molt sobre el vi.

Carles Flaquer

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
23
Aportacions
1.960€
De 5.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

El Juliol del 2017 varem presentar un Verkami per recuperar la paret de pedra seca i tornar a fer vinya a Sant Julià de Cerdanyola, Berguedà.

No ens vareu fallar i ja som un centenar de persones situats en “l’alta vida de l’ànima, on el seny només serveix per llançar-se a la follia” Ramon Llull (s.XIII).

Més d’una trentena de parets han estat restaurades durant aquest temps i ja estem a punt per la segona fase de plantació de vinya.

L’ànima de la follia

Joan Rubió, enòleg i sommelier del Penedès; Imma Espel (biòloga i especialista en turisme) i Carles Flaquer (biòleg i especialista en ratpenats) som els socis fundadors de la Bauma de les Deveses. Tots tres junts ja hem perdut el seny per llançar-nos a la follia de treure vi d’aquestes inhòspites deveses de muntanya.

Sobre les recompenses

Hi ha quatre nivells de recompenses que es poden combinar entre elles:

1) Compartir les nostres experiències a les vinyes aprenent a empeltar, plantar, etc.

2) Tallers de degustació de productes naturals de gran qualitat i molta ànima, com el vi de Joan Rubió i el pa d' Agustí Costa.

3) Compra de vi elaborat al Penedès dedicat per Joan Rubió a la Bauma acompanyat de la nostra bossa, feta per la dissenyadora Montse Massagué (Mon Massague).

4) Apadrinament de ceps salvatges centenaris i de

feixes solitàries que impliquen un sobre-cost, però és una pena deixar-les sense ceps, no?.

A què destinarem les vostres aportacions

Un cop ja hem preparat 1ha de vinya ara toca empeltar 1.000 ceps plantats el 2016 i plantar 4.000 ceps més. També estem preparant-nos amb tanques elèctriques per les incursions de fauna salvatge.

Durant aquest 2018 la inversió en ceps, tutors, tanques per fauna salvatge, etc. dispara els nostres costos.

Farem servir el vostre mecenatge per pagar una part dels ceps, protectors, tutors i la tanca que necessitem, amb un cost estimat de 25.000€.

A banda no ens volem oblidar dels ceps salvatges, aquells que porten centenars d'anys en aquesta terra i pels quals estem fent un treball de recerca vitivinícola.

Calendari previst

Donat que hem de complir el calendari de pagès les experiències d'empeltar i plantar seran a finals d'abril. Igualment part dels tasts.

El vi Essencial serà lliurat durant la campanya de plantació.

Els apadrinaments tenen un recorregut més llarg i incert i per tant impliquen un grau de follia superior, en el qual no us sentireu mai sols ;)

+ Informació

Podeu trobar informació sobre nosaltres que us pot ser d'interès seguint aquests enllaços:
http://www.baumadelesdeveses.com
https://www.facebook.com/baumadelesdeveses
https://www.instagram.com/baumadelesdeveses

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#01 / Informació Bauma de les Deveses

Companys/es de viatge...us passo una mica d'informació. La terra està quasi a punt, plantarem una hectàrea cap a finals d'abril, les varietats triades són Garnatxa, Monastrell i Macabeu. Ja sabeu que farem una producció baixa, tindrem uns 4.000 ceps. Us agraïm molt el vostre suport, hi ha moments de tot però ens en sortirem!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies