❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Militants de la vida

"Militants de la vida" és el nom del proper disc del cantautor mataroní Marc Ràmia. Engeguem aquesta campanya per fer-lo realitat

Marc Ràmia

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
125
Aportacions
6.235€
De 6.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

La cançó és una eina viva que ens permet transmetre emocions i també ens és útil per reivindicar tot allò que anhelem. Aquestes són les coses que canto en aquest disc que acabo de compondre. Aquest, però, és el primer pas fins a veure acabat el projecte descomunal que és gravar un disc.

Per aquests motius engego aquest Verkami, per poder aconseguir els diners necessaris per fer-ho. Confio que a poc a poc i amb la teva petita aportació podré fer créixer encara més aquest petit tresor i que tu i jo el puguem veure, tocar i escoltar.

Sobre les recompenses

A part de poder tenir el meu nou disc en primícia tens l'opció de gaudir de concerts privats, vins exclusius, sopars, tasses úniques i diferents recompenses que he pensat que poden fer-te venir encara més ganes de col·laborar en el projecte. Les despeses d'enviamen no estan incloses, però organitzaré punts de recollida per fer-t'ho més fàcil.

Qui sóc?

Entre altres coses cantautor. Escric i canto les coses que sento i faig concerts per allà on puc. Entenc la música com un canal per transmetre els meus sentiments i també com una eina per conèixer gent i aprendre. Durant aquest últim any he estat component el que serà aquest disc: Militants de la vida.

Foto: Clara Federico
Foto: Clara Federico

A què destinaré les teves aportacions?

​Demanar 6000€ no és fàcil, sé el que costa guanyar-los, però és el mínim que necessito per fer un disc de qualitat pagant el que és just als professionals que m'estan ajudant a fer-lo. A grans trets el pressupost per al disc és aquest:

  • Producció, gravació, mescla i master: 3500€

  • Segell discogràfic i edició física: 1000€

  • Disseny gràfic: 500€

  • Comunicació: 500€

  • Videoclip: 1500€

Com veus, el pressupost base del disc és més alt de la quantitat que demano. Cal dir que si aconsegueixo més diners, podré destinar-los a temes de marxandatge, audiovisuals i producció del directe.

Calendari previst

TARDOR 2017

Actualment ja estem en la fase de producció de les cançons, fent la campanya de micromecenatge i preparant els temes legals de la sortida del disc.

HIVERN 2018

Esperem poder tenir el disc gravat i el videoclip preparat. Estarem enllestint l'embolcall del disc, el seu material gràfic i la distribució.

PRIMAVERA 2018

Serà el moment de la sortida del disc. Entregarem les recompenses i començarem la gira de concerts!

+ Info

Instagram
Facebook

Clara Federico
Clara Federico

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

5 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Juanjo Martínez

    Juanjo Martínez

    más de 6 años

    Coneixedor de primera mà de la dificultat de tirar endavant projectes d'aquest tipus he volgut aportar el meu granet de sorra a un somiador com en Marc. Sort, salut, força i molta música!

  • Nat

    Nat

    más de 6 años

    Amb ganes de gaudir d'aquest projecte tot fent una copeta de vi! Amunt Militants de la Vida!

  • Nat

    Nat

    más de 6 años

    Amb ganes de gaudir d'aquest projecte tot fent una copeta de vi! Amunt Militans de Vida!

  • Joan Olives

    Joan Olives

    más de 6 años

    Molta força Marc, com sempre la Rosalía i jo et recolzem!

  • joancortes86

    joancortes86

    más de 6 años

    Molta Molta sort Marc Ràmia cantautor! Seguim militant....Paula i Nitu

#03 / REALITAT

Gent com tu fa que tot valgui la pena. Hem aconseguit els 6000€ i volia agrair-t'ho! Per celebrar-ho he pensat en fer-te dos regals:

  • DESCÀRREGA DIGITAL DEL DISC en exclusiva abans que ningú

-"SHOWCASE" tastet previ de cançons amb signatura de CD's i recollida de les recompenses

Avui és un dia molt feliç, amés, el projecte encara es pot fer més gros!

GRÀCIES!!!

foto: Clara Federico
foto: Clara Federico

#02 / SOMNI

"Si pots somiar-ho pots fer-ho". Potser les coixineres perden massa cops el seu sentit, però, ingenu, només sé viure així: Somiant, perquè els somnis els fem les persones.

foto: Clara Federico
foto: Clara Federico

Ho tenim a tocar, si tu i jo! Perquè aquest somni l'estem fent junts. Això no va de 10 cançons més o menys ben escrites, va d'un cor alegre i combatiu que necessita com res la droga de pujar un a escenari i cantar les seves llàgrimes, va de les persones que militen per la cultura i les coses que estimen i va de la gent que ens fa més fàcil la vida.

Per la gent com tu.

Seguim!

pd. fes córrer la veu!

#01 / ARRENCADA

GRÀCIES. M'ha costat poc escriure les cançons que resten a l'espera, però més engegar aquesta campanya i demanar-te diners. GRÀCIES pel granet de sorra, la generositat i els somriures. Segueixo convençut d'arribar a l'objectiu i amb ganes de cantar fort!!

Foto: Clara Federico
Foto: Clara Federico

Salut!

pd. Fes córrer la veu!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies