❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

FAP 2017

Ajuda’ns a dinamitzar, mitjançant l’art, la vida del barri de Patraix. Revitalitzant la convivència i la integració. Del 5 al 7 de maig de 2017: els carrers, locals i comerços del barri es convertiran en tallers, mercats, teatres… és a dir, en llocs de trobada especials. Estàs convidat!

Categoria

Creat a

0
segons
104
Aportacions
2.185€
De 2.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

La Factoria D’Arts de Patraix, és una associació cultural que realitza el festival d’art urbà: el FAP. Vam nàixer fa un any. Esta serà la segona edició. Volem fomentar la trobada entre artistes de totes les disciplines, tant consolidats com emergents, recolzant-ne el creixement i l’evolució dins del nostre barri, i sense cap ànim de lucre. El nostre objectiu és dinamitzar, mitjançant l’art, la vida del barri de Patraix, apostant per la convivència i la integració. Del 5 al 7 de maig de 2017: els carrers, locals i comerços del barri es convertiran en tallers, mercats, teatres, i espais per a la dansa. En llocs de trobada per reflexionar sobre el nostre entorn. A més, les jornades també inclouen un programa de tallers infantils i familiars on es tractarà de recuperar els carrers com a espai de jocs i d’aprenentatge lúdic.

Com l’any anterior, i vist l’èxit que va obtenir el FIP (Festival d'il·lustració de Patraix), enguany com a eix vertebrador, tornarem amb el nostre Mercadet d’ il·lustradors.

Gràcies a l’ajuda que obtindrem amb les vostres aportacions en forma de recompenses, podrem convertir en realitat la segona edició d’un somni: El FAP. Amb la il·lusió de construir una comunitat en el barri al voltant de la cultura.

Qui som.

La Factoria D'Arts de Patraix som una associació cultural formada per un grup de veïns del barri, professionals i amants del món de la cultura, i col·laboradors de distints col·lectius socials, que desitgen aportar valor a la comunitat de Patraix, amb la realització d’un festival interdisciplinari d’art urbà.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions les destinarem a cobrir les depeses mínimes que requerix l’organització i la comunicació del festival: manteniment de la web, assegurança de responsabilitat civil, cartelleria i flyers, despeses administratives, pintura pels grafitis i murals, tallers infantils, material divers per accions, etc.

Sobre les recompenses

Hem pensat en tota una sèrie de recompenses que van des de: el cartell del FAP dissenyat pel nostre benvolgut col·laborador Tete Chumi; Un Taller de pintura amb Clara al seu taller "Llum de lluna" (el dia 6 de maig de 12 a 13 h.); un concert en el Pub The Hops; un dinarot amb els artistes il·lustradors i els organitzadors del festival, etc. Vos mostrem unes imatges de diverses de les nostres recompenses més preuades.

Il·lustracions amb la mida d’una postal d’edició limitada, signades pels autors, només per als nostres donants. Han sigut cedides per a la II edició del festival pels il·lustradors i dibuixants de còmics: Paco Roca, Sento LLobel, i Ana Peñas; amics del FAP.

Les #Flashrecompenses és una categoria de recompenses que afegim posteriorment amb la campanya de Verkami ja començada. En una grandària A3 signades per l'autor, les solem penjar per sorpresa, i solament oferim 5 còpies.

Estes il·lustracions estaran impreses amb tints i paper de la millor qualitat per tal que pugues disfrutar-les tot el temps que vulgues, sense una minva en la percepció estètica.

L'il·lustrador i artista urbà Xèlon xlf ja té llista la seua aquarel·la original per al FAP “OH MY BOT” per a recolzar el nostre festival · Factoria d´Arts de Patraix, de la qual farem una sèrie molt limitada de 5 prints A3, numerats i signats com recompensa.

5 Làmines cedides per Paco Roca del seu còmic: Los surcos del azar (La nueve); en una grandària A3, i signades per l'autor.

5 Làmines cedides per Paco Roca del seu còmic: La Casa; en una grandària A3, i signades per l'autor.

5 Làmines cedides per David Belmonte de la seua: "SPOCK BOY", escoltant el disc de David Bowie Space Oddity, i somiant amb els seus futurs viatges interestel·lars. En una grandària A3, i signades per l'autor. Aquesta il·lustració va participar en l'aniversari de Star Trek d'enguany en el festival de Sitges, "Dibuixant l'última frontera".

5 Làmines cedides per de Elías Taño: “PLAYA GIRÓN”, inspirada per la cançó de Silvio Rodríguez; en una grandària A3, i signades per l'autor.

5 Làmines cedides per Calpurnio Pisón: en una grandària A3, i signades per l'autor.

5 Làmines cedides per Chris Stygryt, el Moebius llevantí; en una grandària A3, i signades per l'autor.

Tete Chumi. Sèrie Superherois del Blues. Lamina poster, 50 x 70 cm. signat pel músic i dibuixant Tete chumi.

Champion Jack Dupree

Champion Jack Dupree és un d'aqueixos músics no massa coneguts però amb una importància extraordinària no solament per les seues composicions i discos, sinó també per haver contribuït al fet que el piano siga un instrument indispensable en molts estils del Blues modern”. Ramón del Sol

Ma Rainey

Ma Rainey… pionera del Blues. Influïsc clarament en Bessie Smith i referent també de Billie Holiday.

Blind Willie Johnson

Escoltar la colpidora ”Dark was the night, cold was the ground” d'aquest grandisimo músic és apuntar-nos per una finestra i veure com la seua vida no va anar per res un camí de roses.

Mississippi John Hurt

Mississippi John Hurt va créixer en la localitat de Ávalon, Mississipí i va aprendre a tocar la guitarra amb 9 anys. Va passar part de la seua infància escoltant els vells temes del blues mentre treballava com a peó de granja en la dècada dels 20.

2 Fotografies cedides per Liberto Peiró. Una de David Bowie del Dr. Music Festival de l'any 1996; i una altra d'Enrique Morente en la Sala Riviera /Madrid, en la celebració del 25º Aniversari de la revista Rockdelux. Ambdues amb una grandària 30 x 45 cm, i signades per l'autor. Les dues imatges estan copiades amb una alta qualitat.

La Bossa de mà rebonica, serigrafiat per Artefacte serigrafia y serveis gràfics, amb el nostre estimat logotip del festival.

Les recompenses les entregarem una vegada acabada la campanya en un lloc establert per a esta finalitat al barri de Patraix. Tots els mecenes rebran un correu en què indicarem el dia, l’hora i el lloc del lliurament. Per aquelles persones que no puguen recollir-les eixe dia, establirem altres dates que s’ajusten a les seues possibilitats, sempre al barri de Patraix.

Altres maneres de contribuir

Si vols col·laborar com a voluntari, posa’t en contacte amb nosaltres. Com més gent participe en l’organització millor serà el resultat final. Apunta’t! [email protected]

Calendari previst.

El festival d’art urbà de Patraix FAP, es realitzarà els dies 5, 6 i 7 de maig de 2017. Des de divendres a la vesprada fins a diumenge a migdia.

+ Info

Factoria D'Arts de Patraix
Facebook FAP

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies