❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Llibre + Disc VerdCel 2017

VerdCel vol editar un nou treball el 2017. Aquest nou àlbum contindrà un disc i un llibre. L'element protagonista és 'Terra'. A l'equip habitual d'Alfons s'ha unit el gran Carles Dénia. Participa, fes-ho possible i descobreix tots els detalls d'aquesta nova aventura. Ens acompanyes?

VerdCel

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
120
Aportacions
4.245€
De 4.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

NOU LLIBRE I DISC DE VERDCEL

Després de 'Els dies del Saurí' i 'Argilaga' (aigua i foc) l'element protagonista és 'Terra'.

A l'equip habitual d'Alfons se'ns ha unit el gran Carles Dénia per arrelar aquestes noves cançons.

Ens encantaria anar descobrint amb vosaltres tots els detalls d'aquesta nova aventura, des del seu títol fins a l'últim vers de la darrera cançó.

El llibre estarà magistralment il·lustrat per Daniel Olmo.

Ens acompanyeu?

En aquestes darreres passes de creació ens agradaria molt poder comptar amb la vostra empenta. Oferir-vos aquest nou disc + llibre i una sèrie de recompenses. Que el feu vostre, que en sigueu partíceps, que ens feu costat i que veja la llum.

D'ençà de la primavera passada van començar a posar-se en ordre textos i anotacions musicals, a gestar-se les primeres cançons, que a l'estiu es van acabar de composar, a intuir-se els camins del llibre que complementa aquest nou treball.

A la tardor i part de l'hivern hem anat combinant el treball al local d'assaig i la preproducció amb el gran Carles Dénia qui es va engrescar a participar d'aquest repte i ha contribuït per posar els fonaments d'un renovat discurs musical. Carles ha donat l'orientació definitiva cap a les arrels, que són el nord d'aquest nou viatge musical que, des de la cançó, abraça amb una banda les diferents tradicions, d'ací i d'arreu, alhora que amb l'altre braç encercla plantejaments, formes i acabats més moderns.

Vam entrar a estudi a finals de gener, i actualment ens trobem realitzant les gravacions. Ens restaran els darrers enregistraments, les mescles i la masterització del disc.

En paral·lel va treballant-se el llibre, els textos, el guió gràfic i les il·lustracions de Daniel Olmo Boronat.

S'està fent una feina amb molta estima, amb tota la dedicació, i creiem que serà un bon treball en conjunt, com a llibre i com a disc.

Esperem tindre les recompenses acabades el mateix dia de l'estrena, el 6 d'abril de 2017, i a partir d'aleshores fer tots els vostres enviaments!


Recompenses

  • El nou Disc + Llibre.

S'ha treballat de manera global, disc i llibre. Un cd que s'estén amplament a través d'un llibre, i un llibre que es complementa amb l'escolta d'un disc, s'entrellacen tot el temps. El treball combina aquest doble llenguatge, el de les cançons i el del món literari i plàstic. Terra és l'element sobre el que es basteix tot un univers, amb versos, melodies, textos, il·lustracions. Una obra d'arrel endins i fruïts enfora. Es pregunta sobre l'existència i respon agafant la vida a grapats. Parla de conrear simbòlicament, allò que ens fa persones, que ens harmonitza amb els temps humans. La crítica dona pas a construir alternatives, posar-hi nous fonaments.

  • La pel·lícula. Trajecte: La distància no és frontera.

Un recorregut per la trajectòria de VerdCel des dels inicis fins el dia de hui, serveix per aprofundir en la situació i les relacions culturals dels territoris que compartim el català on hi participem més de 20 personalitats d'ací i d'allà: Isabel-Clara Simó, Xavi Sarrià, Raimon, Núria Cadenes, Cesk Freixas, Juli Cantó, Miquel Gil, Amàlia Garrigós, Pere Camps, Fernando Lucini, Xavier Aliaga, etc.

  • Il·lustracions.

Pots emportar-te alguna de les meravelloses il·lustracions del llibre que elabora Daniel Olmo, en un format ideal per poder ser emmarcat.

  • Estrena, Cartell Ovidi, samarretes i discografia.

Entrades per l'estrena del nou disc el proper 6 d'abril a Barcelona, cartell de l'espectacle 'VerdCel canta Ovidi' Del cor a les mans, samarretes del disc Argilaga, discos en directe i discografia completa de VerdCel.

  • Concerts.

Diferents formats de concerts especials de presentació si reserveu en aquest període de microfinançament; a casa teua o per entitats, tan de format reduït com de trio/banda.


Finançament per a què?

  • Part de la producció del llibre i el disc.

  • Fabricació.

  • Enviaments, comissions i Impostos.

A hores d'ara estem encarant la recta final del projecte. És fonamental la vostra ajuda, per fer-lo possible i perquè tinga tot el sentit.

Fer un nou treball comporta saber que hi sou ací, saber-vos vius amb nosaltres, sentir-nos vius amb vosaltres. És pel que comencem a moure'ns, a motivar-nos, pensant que això que estem començant a gestar, de manera embrionària, amb el sentiment i l'emoció per davant, amb el que hem viscut, reflexionat, etc. li podem acabar donant forma.

La forma no és mai completa si no és escoltada, observada, sentida per l'altre. No és cap tòpic, ho creiem fermament; s'acaba del tot quan algú reconnecta tots els punts proposats d'un text, d'un dibuix, d'una cançó, d'un disc, amb la vostra interpretació.

Tot passa primerament per anotar, embastar, i poc a poc anar esculpint, i allisant, traient el buit, ressaltant el relleu. Compartir eixe buit, el relleu resultant, és el perquè de tot plegat, la raó per la qual ho fem i el que ens mou, empatitzar com a humans a través d'expressions diverses; això ens nodreix d'il·lusió, d'entusiasme, n'és la benzina principal.

Saber què en penseu en aquest sentit és essencial, saber que té un sentit, compartir-ho amb vosaltres... saber que esteu, que estem ací.

Que estigueu en silenci és natural, forma part d'anar junts, però hi ha moments per a tot. Us hem de dir que si participeu, si ho feu possible, si coneixeu el projecte de prop, i finalment ens feu saber què us ha semblat, la roda continuarà girant amb més força que mai!

Ara és temps de sentir-nos a prop, ben a prop.

Temps per a que ens trobem i ens retrobem, als rostres dels altres, als arbres, als oceans, als somriures, a les muntanyes, travessant el desert, compartint mossos de vida, glops de passió, mals moments que deconstruïm plegats, per entendre'ns millor, per acabar sempre reconstruint com el cranc, la casa i la sorra de la platja prop de l'ona que ha trencat... Ens haurem d'inventar o reinventar o recuperar, encendre'ns, reconnectar.

VerdCel a la xarxa

· WEB
· FACEBOOK
· TWITTER
· YOUTUBE
· INSTAGRAM
· GOOGLE +

*Foto capçalera de Juan Miguel Morales.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#01 / NOMÉS 5 DIES. Ho feu possible?

Queden només 5 dies. Entre tots ho aconseguirem.

Com sabeu VerdCel vol editar a l'abril un NOU Llibre-Disc. 13 cançons i un llibre de 150 pàgines a color amb poesia, prosa, assaig i il·lustracions.

Només tenim fins dilluns per recaptar els diners necessaris per la campanya de micromecenatge: http://vkm.is/verdcel2017

Feu les vostres aportacions com a mecenes (enviament recompenses ja inclòs).

Ho estrenem el dia 6 d'abril de 2017 a Barcelona*. Hi ha una recompensa que inclou 2 entrades per l'estrena a preu reduït.


Fer un nou treball comporta saber que hi sou ací, saber-vos vius amb nosaltres, sentir-nos vius amb vosaltres. És pel que comencem a moure'ns, a motivar-nos, pensant que això que estem començant a gestar, de manera embrionària, amb el sentiment i l'emoció per davant, amb el que hem viscut, reflexionat, etc. li podem acabar donant forma.

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies