❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Descobreix els 10 Verkamis que van marcar el 2019!

El Romànic del Montseny

Policromies, talles, arquitectura, història i paisatge. Fotografies d'alt valor estètic, reunides en una única i inédita publicació.

Mariano Pagès D'Urso

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
67
Aportacions
2.541€
De 2.300€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

Imatges del ROMÀNIC DEL MONTSENY.

Aquesta obra reuneix per primera vegada la totalitat de les edificacions religioses erigides entre els segles X i XII al territori montsenyec. Una rigorosa tasca fotogràfica, però, que també inclou una ressenya històrica de cada temple.

El romànic del Montseny és representat a través d’imatges de: els interiors dels temples i les seves façanes, els seus elements decoratius, expressions artístiques i tipologies constructives pròpies de l’estil.

Arquitectura, talles de pedra, policromies, peces conservades in situ o en museus; mes de 60 temples reunits en un únic exemplar.

Contraportada i portada

Emmarcat en l’entorn del Parc Natural del Montseny, el treball es divideix en capítols seguint els límits de les comarques i la subcomarca que l’integren (Osona, la Selva, Vallès Oriental i Baix Montseny). La temàtica s’exposa atenent minuciosament en l’estètica fotogràfica que no deixarà indiferent al lector.Com serà el llibre

L'obra es plasmarà en un llibre de fotografies, amb textos en català. Tindrà una mida de 22x25 cm, 244 pagines, paper d'alt gramatge i tapa dura. El tiratge està en funció de les aportacions. Es tracta d’una publicació d’excel·lent qualitat, enquadernació i acabats.

El treball es complementa amb una mostra fotogràfica que serà itinerant i se exposarà en diverses sales dels municipis que formen part del massís del Montseny.

A què es destinaran les aportacions

Les aportacions del Verkami es destinaran a cobrir gran part de les despeses d`impremta, comissions, ISBN, taxes, impostos, disseny gràfic, prototips, maquetació, proves i també per a sufragar els desplaçaments realitzats durant més d'un any de treball de camp.

Calendari previst i recompenses

LA IDEA ES QUE TOTHOM QUE VULGUI, PUGUI TENIR EL SEU LLIBRE ABANS DE SANT JORDI.

 • El lliurament en mà será durant les exposicions. La primera d'elles será el 21 d'abril al Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies) i posteriorment començara l'itinerari per la resta de municipis que conformen el massís del Montseny.

 • L'altre opció es el lliurament per Correos, que es fara una vegada el libre estigui imprès (març).

I finalment...

Us convido a endinsar-vos dins del Romànic del Montseny, a gaudir dels tresors mil·lenaris de la nostra terra i animar-vos a formar part d'aquest llibre.

Moltes Gràcies!

Mariano

+ Info

Pagina Web i perfil Facebook.

Qualsevol dubte podeu contactar amb mi a: info@marianopages.com

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

5 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • Mariano Pagès D'Urso

  Mariano Pagès D'Urso
  Autor/a

  más de 2 años

  ok

 • Mariano Pagès D'Urso

  Mariano Pagès D'Urso
  Autor/a

  más de 2 años

  ok

 • ester

  ester

  más de 2 años

  vull que en ves del meu nom surti el del meu pare als agraïments: Josep Portell Guirao

 • el cargol

  el cargol

  más de 2 años

  Enhorabuena Mariano!!!

 • Higini Herrero

  Higini Herrero

  más de 2 años

  Jo ja hi he col·laborat! I tu? Vols tenir aquest meravellós llibre https://www.facebook.com/sharer.php?u=https://www.verkami.com/locale/ca/projects/16200-el-romanic-del-montsenya les mans? Som-hi! Val la pena!

#12 / SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

Aviu, dijous 11 a les 19h presentació audiovisual del llibre EL ROMÀNIC DEL MONTSENY, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

espero verl@s!!

#11 / Romànic del Montseny a Breda

Hola!!!

este Viernes 11 a las 20.00h se inaugura la exposición de fotografia de gran formato en el Centre Cultural Els Forns (Breda). Presentación del libro y breve visita comentada de la muestra.

También entregaré los libros a los mecenas del Verkami.

Los espero!! Gracias

#07 / Sábado ! inauguración i entrega

Todo casi a punto para la Expo.

Desde el Museu Etnològic del Montseny se ha montado una mega expo del arte románico de nuestro macizo. Vale la pena acercarse... también se podrán recoger los libros y allí estaré para firmarlos.

muchas gracias y los espero en Arbúcies!

un saludo!

Mariano

#06 / EXPOSICIÓ I ENTREGA DE LIBROS

Hola!!!

este Sábado 21 a las 18.30h se inaugura la exposición de fotografia de gran formato en el Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies).

También entregaré los libros a los mecenas del Verkami.

Los Espero!!

cartel expo
cartel expo

#05 / Libro acabado - Exposición

Hola mecenas de Verkami,

El libro ya es una realidad, ha quedado una publicación muy digna y espero que cumpla con vuestras expectativas.

Estamos de lleno trabajando para la expo de gran formato del día Sábado 21 de Abril en el Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies) donde podré entregar personalmente los ejemplares.

El día Lunes hare los envíos a las personas que optaron por “envio a domicilio”, que llegara entre martes y miércoles.

Gracias otra vez!! seguimos en contacto

Mariano

#04 / Prueba de color - últimos dias

Buenos días mecenas, el objetivo se ha logrado!!

Agradezco a todas las personas su participación y difusión en estos días. Les paso una imagen de la prueba de color que ha quedado tal como estaba prevista.Solo quedan 5 días para finalizar de la campaña.

Gracias!

Seguimos en contacto

Mariano

#02 / Primeros 10 dies..

Hola,

agradezco nuevamente a los mecenas que ya han participado en el Verkami. Se ha logrado un 42% del objetivo, pero aún falta bastante recorrido para cumplirlo. Los animo a seguir compartiendo mis artículos entre vuestros contactos. También invito a los mecenas de otros proyectos a que formen parte de este también, está a la altura de los demás…

Paso una de las imágenes ha salido publicada hoy en el 9NOU.

Con la maqueta del libro en Sant Cebrià de la Móra (Tagamanent)

GRACIAS!!!!

#01 / Inicio !!

Hola !

16 personas se animaron a participar ni bien empezar la campaña. Les súper agradezco la inmediata respuesta. Hasta el final de la campaña no sabré vuestros nombres. Estos días he visitado diferentes medios de comunicación local para explicar el proyecto. Iré subiendo las noticias a medida que se vayan publicando... Los animo a seguir haciendo difusión en las redes y compartiendo la INFO. Gracias otra vez!! Saludos.

Mariano

[Imagen de entrevista de VOTV filmada en Aiguafreda.

VER ENTREVISTA](https://www.youtube.com/watch?v=QCp0b4aQ5AI)

Les cookies ens ajuden a oferir-te la millor experiència. Configuració