❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Les de l'hoquei

La sèrie que ens hauria agradat veure quan érem adolescents: parlem de la regla, de noies que es peguen, de l'avorriment dels pobles, de millors amigues que en el fons odies, de primeres vegades que no són prou horribles ni prou genials com per recordar-les, de noies que s'enamoren d'altres noies.

Les de l'hoquei

Un projecte de

Creat a

0
segons
155
Aportacions
5.870€
De 5.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

El projecte

Les de l'hoquei és una sèrie sobre un grup de noies adolescents que juguen a hoquei i que hauran d'aprendre a ser un equip.

Les nostres protagonistes són vuit: set jugadores i l'entrenadora. Totes hauran d’aconseguir trobar el seu lloc, tant a les seves vides com dins de l’equip, i defensar-lo davant de l’amenaça de la desaparició de la secció femenina d’hoquei.

La sèrie és un drama, amb un to realista, contingut i quotidià.

Les nostres protagonistes

Què volem explicar?

Amb Les de l’hoquei volíem posicionar-nos de manera molt clara: havia de ser la sèrie que ens hagués agradat veure quan érem adolescents. La nostra intenció sempre ha estat parlar de l’adolescència des de la perspectiva de les noies i del col·lectiu LGBTI+, els dos sovint infrarepresentats a la ficció televisiva.

Volem reivindicar l’adolescència femenina de manera honesta, amb certs tocs de gamberrisme propis de l’edat.

Qui som

Som l'Ona, la Natàlia, la Laura i la Marta, quatre graduades en Comunicació Audiovisual a la UPF. Les de l'hoquei és el nostre Treball de Final de Grau de Guió que hem estat treballant durant un any i que ara volem fer realitat.

L'equip està majoritàriament format per noies joves amb les que compartim una mirada pròxima al món adolescent que volem retratar.

Les recompenses

A què aniran destinades les vostres aportacions

Els diners recaptats aniran destinats al capítol pilot:

  • Material de fotografia i il·luminació

  • Material de so

  • Despeses de producció (transports, dietes...)

  • Atrezzo i vestuari

  • Despeses de post-producció (etalonatge, edició de so...)

Calendari previst

El rodatge serà les primeres setmanes de setembre.

La post-producció serà durant octubre i novembre.

Les recompenses les preparem i enviarem a partir d'octubre.

Segueix-nos

Facebook
Instagram
Twitter
Vimeo
Spotify

lesdelhoquei@gmail.com

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.