❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

🎉 Celebrem una dècada de Crowdfunding! Descobreix-la en 10 Dades increïbles

Un clic d'Eudald

Dóna’ns suport i fem realitat aquest repte increïble d’aconseguir realitzar una exposició amb valor afegit a l’alçada de l’extraordinari treball de l’Eudald.

0
segons
104
Aportacions
4.350€
De 3.300€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa


Aquesta campanya ha superat les nostres expectatives, sense el verkami no ho hauriem aconseguit. Continuem amb el projecte per poder ampliar el dossier pedagògic i per iniciar la digitalització de l'arxiu de diapositives.

Tot quedarà reflexat al nostre espai web http://expoeudald.weebly.com

Continuem endavant. Salut i km

"Un clic d'Eudald", homenatge pòstum a l'Eudald Solà.

El 10 de gener de 2015 un trist accident de muntanya es va emportar el nostre amic Eudald. Ens va deixar practicant una de les seves passions, carregat amb el seu equip fotogràfic per capturar la bellesa de la natura amb el seu ull privilegiat; estava en el seu entorn, perquè ell en formava part, ell com pocs pot dir que gaudia de la natura i la natura gaudia d’ell…

Una colla d’amics volem retre-li un petit homenatge, fer públic el seu treball, la seva obra… Una obra plena de petites joies en forma de fotografies, moments màgics que només persones especials saben captar.

El Projecte "Exposició amb valor afegit".

L'homenatge es portarà a terme els pròxims 27, 28 i 29 de maig, 4 i 5 de juny de 2016 a Sant Pere de Torelló (Osona). A partir d'aquestes dates l'exposició serà itinerant per diferents municipis.

A més a més durant el cap de setmana de la inauguració està previst fer dues xerrades: una de natura i una altra de fotografia amb experts de renom.

  • Dissabte: Obertura i accés lliure a l’exposició.

  • Dissabte tarda: Xerrada sobre el Gall Fer, una de les seves passions. Els conferenciants seran en David Guixé (Biòleg. Treballa al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. Especialista en l'estudi de vertebrats, i sobretot de mamífers) i en Jaume Soler (Biòleg. Educador ambientalista i guia de natura).

  • Diumenge: Obertura de l’exposició.

  • Diumenge matí: Sortida fotogràfica a càrrec del fotògraf Oriol Alamany, prestigiós fotògraf de natura, a la fageda de la Grevolosa (Sant Pere de Torelló).

Les escoles a l’exposició.

Volem també, que els més petits puguin gaudir d’aquestes fantàstiques fotografies i per això es dissenyarà un material didàctic perquè els nens i nenes puguin aprofundir i gaudir d’aquesta exposició. El material anirà destinat a alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària.

A què destinarem les vostres aportacions?

Al Projecte "Exposició amb valor afegit".

Més informació

http://www.expoeudald.weebly.com

facebook.com/agrupaciofotografica.spt

Agrupació Fotogràfica de Sant Pere de Torelló

President/a: Roger Vaqué | Contacte: 639 172 831

c/e: afotograficaspt@gmail.com

Adreça Postal: c.Terricabres, 2 – 08572 Sant Pere de Torelló

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.