❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

ReFORMEM el CAU!

Ens traslladem! El Cau se'ns ha fet petit i necessitem canviar de local! Per sort hem aconseguit trobar un lloc que reuneix els requisits d'espai necessaris però que hem d'adequar per poder-hi fer cau amb condicions.. ens ajudes a complir el nostre repte? #sócdecau #sempreapunt

AEiG La Claca

Un projecte de

Categoria

0
segons
105
Aportacions
5.065€
De 5.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Des de fa uns anys el nostre local [El Cau] es troba a la Plaça Sant Pere, 3 de Cassà de la Selva. El local de lloguer on ens trobem actualment no es troba en les condicions òptimes per a poder realitzar la nostra tasca ja que se’ns ha fet petit i necessita reparacions constants.

Davant d’aquest problema l’ajuntament ens ha cedit un local però necessitem adequar-lo per a poder dur-hi a terme les nostres activitats.

Malgrat que a partir d’ara estalviarem uns diners del lloguer del local, el cost total de les obres supera el pressupost actual de l’agrupament. Per tal de poder assolir la quantitat necessària des de l’agrupament s’han realitzat activitats (extrajobs) tals com la barraca de festa major, una rifa... No obstant encara ens falta una mica per arribar al nostre objectiu i per això hem decidit crear una campanya de micromecenatge.

L’ Agrupament Escolta i Guia La Claca som un grup escolta amb una bona colla d’anys d’història ja que vam néixer el 25 de setembre del 1990. Des de la ronda 2011-2012 que tenim totes les branques: de Castors i Llúdrigues fins a TRUC. Estem situats a Cassà de la Selva, un poble d’uns 10.000 habitants.

El nostre agrupament es caracteritza per aportar uns valors metodològics i ideològics als nois i noies basats en el treball en equip, el respecte envers un mateix i als altres, el país, la natura, les cultures, la convivència, el compromís, el voluntariat, la curiositat, l’esforç, la descoberta, l’estimació, el treball… També es caracteritza per ser un agrupament integrat a la població i amb qui sempre es compta per tirar endavant nous projectes. Es pot dir que és un agrupament relativament gran i que a més a més, és molt familiar.

Pel què fa a la ideologia de l’agrupament, aquesta es basa en els fonaments de l’escoltisme: els pilars, la llei escolta i els dinamismes escoltes, els quals tots els agrupaments de Minyons Escoltes i Guies Catalunya compartim. Minyons Escoltes i Guies Catalunya és l’entitat que ens acull i de la qual formem part tot fonamentant-la.

Respecte a la metodologia, per tal de complir amb els nostres fonaments ideològics, fem diverses activitats que permeten als nens i nenes aprendre diferents valors. Aquestes activitats són els caus de cap de setmana, jocs i dinàmiques, reflexió i treball en equip, treball del compromís personal i amb l’entorn, sortides de cap de setmana tot fent descoberta de l’entorn proper i més llunyà, el treball a partir de projectes escollits pels infants en funció dels seus interessos, fem campaments d’estiu i rutes a peu, amb bicicleta, potenciem l’autonomia, la responsabilitat, i ajudem a desenvolupar els hàbits dels nens i nenes, entre d’altres.
Per si voleu veure com som i com presentem les nostres costums feu un cop d'ull a aquest vídeo ;)

La Claca és un agrupament actiu, i que pretén ser-ho per molts anys donant vida al seu entorn natural i social i ajudant a créixer als nens i nenes de Cassà de la Selva com a persones i ciutadans del món a partir de les premisses de l’escoltisme i de la vida.

Les vostres aportacions aniran integrament a la rehabilitació del nou local que servirà com a cau de l’agrupament els propers cinc anys, com a mínim. Per una banda es destinaran a la compra de material de construcció, i per altra banda a la realització de les tasques de construcció que han de ser realitzades per professionals.

Alguns dels canvis a realitzar al nou local són l’adequació bàsica d’aquest per a desenvolupar-hi les nostres activitats. Aquesta adequació es basa principalment en la compartimentació de la nau ja que a hores d’ara és tan sols una gran sala i s’hi han de fer particions per tal de tenir una sala per a cada grup d’edat a part d’una sala polivalent i un espai per a emmagatzemar-hi el material de l’agrupament.

Paral•lelament a la compartimentació de l’espai, s’ha de reformar el forjat en les parts en que hi hagi goteres i s’hi ha d’instal•lar un fals sostre per tal que funcioni millor climàticament. També s’han de canviar algunes obertures i fer-ne de noves per poder accedir al pati i col•locar un paviment interior adequat a l’activitat que s’hi haurà de realitzar.

Les recompenses volen ser una manera d’agrair-vos que ajudeu a fer realitat el nostre projecte i alhora fer-vos-en partícips tan del procés com del resultat final.

  • S'entén família de 1r grau amb un màxim de 5 samarretes.

Per aquelles entitats, col•lectius, agrupacions o persones a títol individual que vulgueu conèixer el nou local estarem a la vostra disposició per ensenyar-vos-el amb molt de gust!

Les recompenses us les farem arribar tant aviat haguem conclòs el període de recepció de diners per part de totes i tots vosaltres!

El CD que mostra el procés de reconstrucció del nou local us el farem arribar un cop finalitzades les obres, i un cop passada la inauguració.

El sopar de mecenes tindrà lloc una vegada inaugurat el cau, als exteriors del nou local.

+ Info

Per a conèixer qui som i la tasca que fem us convidem a visitar:
La nostra pàgina web
El nostre perfil de Facebook
El nostre Flickr

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#04 / Moltíssimes GRÀCIES!!!

5.065 gràcies per culpa de 105 com tu!

Aquesta setmana passada hem complert el primer repte de l'any amb més projectes en els 25 anys de vida de l'agrupament! I és culpa teva!!

Sense tu i a tots els que has convidat a compartir i a participar del projecte no haguéssim aconseguit arribar a l'objectiu que ens havíem marcat.

I no era ni un objectiu petit ni aleatori, sinó que això ens permetrà fer front a quasi el 10% del pressupost de les obres del nou local!!

I ara què, et deus pensar?

Seguim amb les obres a tot gas per poder-les acabar com més aviat millor! I si t'has quedat amb les ganes d'ajudar-nos d'alguna manera ens ho pots fer arribar a l'adreça [email protected].

A aquesta adreça també us hi podeu dirigir si coneixeu alguna empresa que volgués fer una donació i s'ho vulgui desgravar.

I per si teniu disponibilitat i no us fa res arremangar-vos podeu venir aquest dissabte que fem jornada de 8h a 18h! ;)

I el dimarts que ve reunió!!

SEMPRE A PUNT!

Seguim!!

#03 / Recta final! #somhi

Estem a 5 dies per tancar el projecte començat fa poc més d'un mes!

5 dies poden semblar poquets, i més amb els diners que ens falten per poder-lo completar amb èxit, però no ens rendirem!

Sabem que ho podem aconseguir perquè creiem en la UTOPIA, som part d'ella dins la societat i eduquem uns nens i nenes amb uns valors que la majoria d'aquesta gira l'esquena.

Tenim un repte i el complirem

Per això i per tu, per tots els que formem l'escoltisme fes amb nosaltres l'última apretada i convida a tots els teus amics, coneguts, i no tant coneguts, i familiars a participar del verkami de La Claca!!

Per fer-ho una mica més senzill hem preparat un conjunt de recursos perquè no tingueu excusa i us sigui tant fàcil com descarregar i compartir i se n'enteri tothom!

RECURSOS PROMOCIÓ

Moltes gràcies!!

#sempreapunt

#02 / 2000 Gràcies!

GRÀCIES A LA VOSTRA AJUDA, JA SOM GAIREBÉ A LA MEITAT DEL PROJECTE!

Amics i amigues mecenes: Moltes gràcies per haver aportat un bri d'esperança per aquest projecte engrescador i il·lusionador com és el de treballar per tenir un local nou on fer cau.

Gràcies a la vostra ajuda estem a punt d'arribar ja a la meitat del projecte de micromecenatge.

També estem gairebé a la meitat dels dies perquè aquest es tanqui i com que no volem deixar en no res tots els diners que hem aconseguit fins a dia d'avui, necessitem la vostra ajuda per fer difusió. Us proposem fer una cadena de missatges i que cadascú s'encarregui de donar a conèixer el projecte de verkami de La Claca a 3 amics, companys, ex-clacaires, escoltes... a tothom qui ens pugui donar un cop de mà!

Us podeu imprimir la imatge superior i repartir-la a qui volgueu ;)

Queda molt poc però amb pocs dies hem de treballar molt per fer aquest somni realitat

Ara més que mai, us necessitem!

seguir llegint

#01 / Iniciem la campanya!

Estem molt il·lusionats de poder engegar aquesta aventura!

Tenim moltes esperances posades en el nou local i l'ajuda que ens proporciona aquest verkami ens fa tenir encara més papallones a la panxa i més ganes de complir amb èxit aquest repte que tenim endavant!

40 dies que exemplifiquen l'esforç de molts mesos i moltes hores de pencar fort, i més que vindran ara! Són 40 dies per agafar carrerilla per l'esprint final! Per poder seguir formant persones, per poder seguir creixent, per poder seguir vivint el món escolta i fer-lo viure i entendre a com més persones millor.

Ens ajudes?

#sempreapunt

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies