❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

"Quina emoció! La Berta se'n va de colònies" · Col·lecció Educació Emocional

Fem créixer la Col·lecció Educació Emocional amb el conte "Quina emoció! La Berta se'n va de colònies." Una aventura amb més de 50 emocions, que la protagonista i els seus companys de classe, aprenen a identificar i a regular. Veniu amb nosaltres de colònies a La Granja? serà molt emocionant!

0
segons
150
Aportacions
4.108€
De 4.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Per Sant Jordi de l'any passat, la Col·lecció Educació Emocional (Omniabooks) va créixer gràcies al micromecenatge de verkami. Va ser tota una experiència emocional, i la volem repetir! Tornarem a fer realitat un somni que, d'una altra manera, no seria possible. Moltes gràcies per avançat!

Aquesta vegada, la Berta se'n va de colònies i això és tan emocionant! Ella i els seus companys de classe viuran un munt d'emocions: il·lusió, eufòria, ansietat, preocupació, curiositat, por, tristesa, enyorança, agraïment, amor... i així fins a més de 50 emocions diferents! Algunes d'elles, també les aprendran a regular amb l'ajuda de la mestra, dels monitors i monitores de La Granja i també, gràcies al consol i als ànims dels seus amics i amigues.

El conte "Quina emoció! La Berta se'n va de colònies" (tracta sobre consciència i regulació emocional) s'afegirà als altres 3 títols de la col·lecció:

· "Tu sí que m'estimes, Berta!" (sobre mediació del conflicte i comunicació afectiva

· "La Berta i les ulleres de visió empàtica" (sobre empatia i assertivitat)

· "Que m'escoltes, Berta?" (sobre escolta activa i comunicació).

Tots ells publicats per l'Editorial Omniabooks . La col·lecció es publica en català i en castellà.

Els contes estan pensats per llegir en família i són adequats per a nens i nenes de 5 a 10 anys. El missatge i les propostes de treball que trobareu en el seu interior us convidaran a llegir-los i a comentar-los plegats, una agradable forma de créixer en família.

Qui escriu els contes de la Berta?

Doncs jo mateixa! Sóc la Júlia Prunés , i em dedico a les famílies.

Principalment, fent xerrades i tallers sobre educació emocional i gestió de conflictes per a pares, mares i també per a mestres i educadors/es... Des de fa 4 anys, la Berta i jo viatgem per escoles, explicant els contes i parlant sobre conflictes, empatía, escolta activa... amb nens i nenes de primària. M'encanta la meva feina!

A part d'escriure, també sóc infermera (de formació), doula i educadora de massatge infantil. Recentment, m'he format, a la Universitat de Barcelona, fent el Postgrau d'Educació Emocional i Benestar .

També sóc mare de tres nois fantàstics que posen a prova tot el què he après i, al seu costat, aprenc les lliçons més importants de la vida.

Si voleu fer el xafarder, em trobareu a www.creixerenfamilia.blogspot.com o també www.juliadoula.cat.

Aquest 2015, m'he estrenat com a blocaire del Diari ARA, evidentment, amb un blog sobre educación emocional: Aprenent a ser feliços. Educació Emocional aplicada

Qui dóna vida i color a la Berta?

Sempre he cregut que la realitat depèn dels ulls que la miren , i sobretot quan parlem d'emocions... Així doncs, a cada conte li busco una il·lustradora o un il·lustrador diferent i això fa que, la nostra, sigui una col·lecció única en el món! .

En aquesta nova aventura, la Berta se'n va de colònies de la mà de la Bernadette Cuxart una il·lustradora polifacètica que m'ha enamorat! Entendreu el perquè si entreu al raconet que té a la xarxa: www.viurenunconte.com

Ja hi està treballant!

També han donat vida a la Berta, l'Oriol Galí en el conte Tu sí que m'estimes, Berta! i la Cristina Méndez a Que m'escoltes, Berta? . Les fotografies del conte La Berta i les ulleres de visió empàtica són meves, així com els personatge de drap que hi surten i que van néixer abans, fins i tot, que les primeres il·lustracions.

A què dedicarem les vostres aportacions?

Si aconseguim els 4.000€ que ens proposem:

  • Publicarem el conte "Quina emoció! La Berta se'n va de colònies" i això vol dir:
    · La feina de la il·lustradora
    · Correccions i traducció al castellà
    · Impressió de 500 exemplars en paper del conte en català
    · Impressió de 200 exemplars en paper del conte en castellà
    · Reimpressió d' exemplars en paper, dels altres 3 contes de la col·lecció, elaboració de coixins i altres recompenses i també despeses d'enviament per fer-vos-les arribar als mecenes que col·laboreu en el projecte.

  • Impostos i comissions derivades del micromecenatge.

Si superem els 4.000€

  • Farem una tirada prou gran de contes en català i en castellà dels 4 títols de la col·lecció per tal que la distribuïdora editorial els pugui fer arribar a tots els racons de Catalunya i península espanyola, aquest 2015.

  • Intensificarem la campanya de promoció que ja s'està duent a terme a través de l'agència de comunicació.

Què rebreu a canvi?

Aquest any hem afegit moltes recompenses que l'any passat no teníem! Espero que us agradin i que us animin a participar en aquest projecte!

Si voleu conèixer la Granja on la Berta va de colònies en el conte... aquesta és la vostra recompensa! Un tastet d'educació emocional en família a La Granja.

Voleu tenir "la capsa facilitadora de converses" o bé les "ulleres de visió empàtica" a casa? doncs llavors, aquesta és la vostra recompensa:

Potser us agradaria tenir un coixí tovet i exclusiu pels mecenes de la Berta? Llavors no us perdeu aquesta recompensa:

El curs passat, la Berta i jo vam visitar algunes escoles que ens van demanar la narració dels seus contes i jo vaig tenir el plaer de compartir amb alguns pares i mares, xerrades prou interessants sobre educació emocional... Volem repetir i per tant, torna a haver-hi una recompensa especial per escoles o AMPAs.

És clar que... n'hi ha unes quantes més de recompenses, segur que hi podeu trobar la vostra!

Calendari previst...

En aquests moments, la Bernadette ja està fent totes les il·lustracions... així doncs, si tot va com tenim previst, el conte entrarà a impremta a finals de febrer, principis de març... amb la idea que sigui a les llibreries de cara a Sant Jordi.

Per tant... durant el mes d'abril podrem anar enviant les vostres recompenses... amb la intenció que pugueu regalar-la per Sant Jordi de 2015.

El tastet d'educació emocional a la Granja, està programat pel dissabte 16 de maig.

Podreu seguir tot el procés de creació del conte a través del blog del projecte... us tindrem al dia i podreu anar descobrint algunes il·lustracions a mesura que vagin sortint del forn...

També podeu seguir tot el que tingui a veure amb la col·lecció, a la seva pàgina de facebook:
Els contes de la Berta · Col·lecció Educació Emocional

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

8 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Júlia Prunés Massaguer

    Júlia Prunés Massaguer
    Autor/a

    9 años

    Hola Virginia, mándame un mail a [email protected] y te cuento como podemos hacerlo... ¡Aún estás a tiempo!

  • Virginia

    Virginia

    9 años

    Hola mi nombre es Virginia, llegué tarde... por poco... me interesaría el libro de la Granja, estaría aún a tiempo de participar en el Verkami? Gracias

  • Júlia Prunés Massaguer

    Júlia Prunés Massaguer
    Autor/a

    9 años

    Hola Felix, tu aportación me ha sido informada, lo has hecho correctamente. Lo que, no se hará efectiva hasta que se cierre el proyecto (17 febrero) y solo si conseguimos llegar o superar, el objetivo de 4000 euros.

    Todavía no puedo mandarte ejemplares en castellano, puesto que los que nos quedan los tiene un distribuidor editorial y en el caso de conseguir nuestro objetivo, le pediremos la totalidad de cuentos para mecenas que necesitemos y si fuera necesario, imprimiremos más.

    Muchas gracias por tu aportación! Ya queda menos...

  • felix

    felix

    9 años

    Creo que he colaborado con 28€, al menos lo he intentado con paypal, si no es asi me lo dices y lo vuelvo a probar.. podría ya recibir tres títulos en castellano y en papel?

    gracias

  • Júlia Prunés Massaguer

    Júlia Prunés Massaguer
    Autor/a

    9 años

    ¡Totalmente de acuerdo contigo, Mónica! Yo conocí La Granja en año pasado... y no podía imaginar a Berta en otro escenario dónde ir de colonias...¡Y sobretodo, tratandose de un cuento de educación emocional!

  • Mónica

    Mónica

    9 años

    ¡Qué emoción! La Granja es donde yo iba de colonias de pequeña! Crecí muchísimo allí, eran unos días diferentes y emocionantes, aprendí mucho,hice amigos, imagino q lo mismo q Berta. Q ilusión verla moverse por espacios de mi infancia tan queridos!

  • Júlia Prunés Massaguer

    Júlia Prunés Massaguer
    Autor/a

    9 años

    Muchas gracias!

    Sí, este libro también lo traduciremos al castellano. Muy pronto, la página del proyecto, se podrá leer, también, en castellano. Dudaba de si hacerlo pero tu pregunta me ha animado a traducirla.

    Un abrazo!

  • Becariaatribulada

    Becariaatribulada

    9 años

    Hola. Quería preguntar si el libro está disponible también en castellano (soy de Almería). Compré con Verkami los tres anteriores y son estupendos, enhorabuena por tu trabajo. Un saludo.

#09 / Diario emocional de un Verkami · En la fase final

Buenas noches!

Nos encontramos ya en la fase final del proyecto ... aquella en la que todo el trabajo tiene sentido, momento en que Berta llega a vuestras manos.

Llevamos unas semanas muy ajetreadas ... tanto que no he encontrado ni un momento para escribir en este diario emocional. Pero todo se arregla con un buen resumen:

Cuando el tiempo se te echa encima ...

Supongo que os habéis encontrado alguna vez, ¿verdad? Sí, la vida tiene estas cosas, imprevistos que se solapan, relojes y calendarios que tienen prisa ... mientras cada cosa necesita de su tiempo. A mediados de marzo nos dimos cuenta de que íbamos tarde ... que las vacaciones eran a la esquina y el cuento no estaba listo para entrar a imprenta!

Ahhhhh ... Stress !! Tras el primer impacto emocional, de ver con impotencia que difícilmente tendríamos el cuento a tiempo para el día Internacional del libro, hicimos lo que tocaba, que para eso me dedico a la Educación Emocional: REGULACIÓN EMOCIONAL

seguir llegint

#08 / Diari emocional d'un verkami · Fase final!

Bona nit!

Ens trobem ja a la fase final del projecte... aquella en què tota la feina cobra sentit, moment en què la Berta arriba a les vostres mans.

Portem unes setmanes molt atrafegades... tant que no he trobat ni un moment per escriure en aquest diari emocional. Però tot s'arregla amb un bon resum:

Quan el temps se't tira a sobre...

Suposo que us hi heu trobat alguna vegada, oi? Sí, la vida té aquestes coses, imprevistos que es solapen, rellotges i calendaris que tenen pressa ... quan cada cosa necessita del seu temps. A mitjans de març ens vam adonar que anàvem tard... que les vacances eren a la cantonada i el conte no estava llest per entrar a impremta!

Ahhhhh... stresss !! Després del primer impacte emocional, de veure amb impotència que difícilment tindríem el conte per Sant Jordi, vam fer el què tocava, que per això em dedico a l'Educació Emocional: REGULACIÓ EMOCIONAL

El més important era la qualitat... respectar el temps de cadascú i confiarseguir llegint

#07 / Diari/o emocional d'un Verkami · COLOR

Quanta impaciència! Però tota espera té la seva recompensa... La Berta va agafant color i el conte està gairebé enllestit! Si tot va com esperem... a principis d'abril el conte entrarà a impremta i ben aviat el podrem fullejar! Quina il·lusió!

Mentrestant, aquí en teniu un tastet:

¡Cuánta impaciencia! Pero toda espera tiene su recompensa ... Berta ya tiene color y el cuento está casi listo. Si todo va como esperamos ... a principios de abril el cuento entrará a la imprenta y pronto lo podremos hojear! ¡Qué ilusión!

Mientras tanto, aquí tenéis una pequeña muestra:

Una abraçada! ¡Un abrazo!

Júlia Prunés

#06 / Diario emocional de un Verkami · ¡Berta se va de colonias!

150 mecenas y 4.108 euros en aportaciones ...

¡Cuanta emoción! cuesta trabajo poner orden y se hace difícil de expresar todo lo vivido durante estos 40 días !

Sólo puedo estar agradecida con los y las mecenas que han confiado en mí y en el proyecto y han apostado por llevar a Berta de colonias. Y también con las personas que ha lo han facilitado y promocionado.

Con Bernadette por hacer lo posible para tener los bocetos y alguna ilustración en color para mostrar ... A Cristina y la gente de "la Granja", para poner a nuestra disposición el "Tastet de Educación Emocional" y por aceptar formar parte de esta nueva aventura de Berta . Con mi familia y amigos, que han estado pendientes de la evolución del marcador, ¡siempre animando con optimismo!

Os seré sincera ... viendo el… seguir llegint

#05 / Diari emocional d'un Verkami · La Berta se'n va de colònies!!!!

150 mecenes i 4.108 euros en aportacions...

Quin rebombori emocional! costa posar-hi ordre i es fa difícil d'expressar tot el viscut durant aquests 40 dies!

Només puc estar agraïda amb els/les mecenes que heu confiat en mi i en el projecte i heu apostat per portar a la Berta de colònies. Amb les persones que heu ho heu facilitat i promocionat.

A la Bernadette per fer els possibles per tenir els esbossos i alguna il·lustració en color per a mostrar... A la Cristina i la gent de la Granja per posar a la nostra disposició el Tastet d'Educació Emocional i acceptar formar part d'aquesta nova aventura de la Berta. A la meva família i amics, que heu estat pendents de l'evolució del marcador, sempre animant i amb optimisme!

Us seré franca... veient l'èxit de les primeres setmanes, tenia els meus dubtes de si ho aconseguiríem però després, observant la remuntada de les últimes setmanes l'optimisme va anar prenent força fins pràcticament, estar convençuda d'aconseguir-ho...

seguir llegint

#04 / Diario emocional de un Verkami · ¡En la recta final!

Ya podemos decir que el proyecto que pusimos en marcha hace un mes, ha entrado en la recta final. Ha sido y está siendo, una experiencia emocional muy intensa y con momentos para todo ... y esta vez, con poco tiempo para compartirlo con vosotr@s...

Mientras Berta iba llenando su mochila, aportación tras aportación ... los medios y la red van haciendo eco del proyecto ... aquí os dejo una muestra :

La periodista Gemma Tramullas , del Periódico, me hizo una entrevista que se ha publicado en la contraportada de hoy, 02/11/2015 con el titular "Si sabemos gestionarlo, un conflicto no es un problema"

El 28 de enero , me hicieron una entrevista en el Programa Fórmula Estrella , en Radio Estel presentando a Berta y hablando sobre la publicación del 4º cuento de la colección (a partir del minuto 34:19) (en catalán)

El 29 de enero , dedicamos nuestra Sinfonía familiar Programa El Submaríseguir llegint

#03 / Diari emocional d'un Verkami · A la recta final!

Ara sí que es pot dir que hem entrat a la recta final del projecte que va engegar, ara fa un mes. Una experiència emocional molt intensa i amb moments de tot... i aquesta vegada, poc temps per compartir-ho amb tots i totes vosaltres...

Mentre la Berta anava omplint la seva motxilla aportació rera aportació... els mitjans i la xarxa ha anat fent ressò del projecte... aquí us en deixo una mostra:

El 28 de gener, em van fer una entrevista al Programa Fórmula Estel, a Ràdio Estel presentant a la Berta i parlant sobre la publicació del 4t conte de la col·lecció (a partir del minut 34:19)

El 29 de gener, vam dedicar la nostra Simfonia familiar al Programa El Submarí, de Ràdio Terrassa, als contes i l'educació emocional i vam presentar el projecte en directe.

Al blog e-colònies de l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya, van publicar el meu article "Quina emoció, anem de colònies!"

Al Canal de Televisí de Terrassa, em van fer una petita seguir llegint

#02 / Diario emocional de un verkami · Hemos llegado al ecuador del proyecto

Han pasado 20 días desde que empezamos este camino ... 20 días !! Han pasado tan rápido ... Ya hemos llegado al ecuador del proyecto

Estos días me han acompañado un montón de emociones ... siempre hace ilusión empezar un proyecto y una le pone muchas expectativas !

En Educación Emocional hablamos de emociones negativas y de emociones positivas y no nos referimos a si son buenas o no lo son ... sino que las clasificamos entre las que nos generan bienestar y las que nos generan malestar.

Si estais siguiendo la evolución de nuestro marcador ... os habréis dado cuenta de que, a pesar de haber agotado ya, la mitad del periodo que Verkami nos da a los creadores para alcanzar el reto ( 40 días ) , no llevamos recogido ni la cuarta parte de la objetivo. Por esta razón, en el listado de mis emociones estos últimos 20 días ganan las emociones "no muy positivas".

seguir llegint

#01 / Diari emocional d'un Verkami · hem arribat a l'equador del projecte!

Ja han passat 20 dies des que vam encetar aquest camí... 20 dies!! Han passat volant... Ja hem arribat a l'equador del projecte

Aquests dies m'han acompanyat un munt d'emocions... sempre fa il·lusió encetar un projecte i una hi posa moltes espectatives!

Quan en Educació Emocional parlem d'emocions negatives i d'emocions positives, no ens referim a si són bones o no ho són... sinó que les classifiquem entre les que ens generen benestar i les que ens generen malestar.

Si heu anat seguint l'evolució del marcador... us haureu adonat que, tot i haver esgotat la meitat del període que Verkami ens dóna als creadors per assolir el repte (40 dies), no portem recollit ni la quarta part de l'objectiu. Això fa que en el llistat d'emocions dels últims 20 dies hi predominin emocions no massa positives.

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies