❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Júlia Prunés Massaguer

Júlia Prunés Massaguer

Terrassa

Soc infermera i m'he especialitzat en Educació Emocional. Treballo per a la promoció de la salut fent xerrades, tallers i formació per a docents. He creat el Programa d'Educació Emocional Empâtik amb l'objectiu d'aportar una eina per a desenvolupar les diferents competències emocionals, facilitant unes relacions socials més saludables i una bona convivència. També escric contes infantils sobre la mateixa temàtica i alguns, els he publicat gràcies al micromecenatge de verkami. Soc mare de tres fills adolescents i joves (16, 19 i 21 anys) i d'ells, n'aprenc cada dia i a vegades em recorden que de tant en tant, a mi també em convé entrenar l'empatia. ;)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies