❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Júlia Prunés

Júlia Prunés

Terrassa

Em dedico a fer activitats i tallers per a famílies, sobre tot allò que tingui a veure amb l'educació emocional, de grans i petits. Fonamentalment, des de la meva faceta de doula, educadora de massatge per a nadons i dinamitzadora de tallers per a pares i mares o educadors. M'he especialitzat en Educació Emocional (postgrau d'Educació Emocional a la UB) També escric contes infantils sobre la mateixa temàtica, ja n'he publicats tres que formen part de la col·lecció Educació Emocional: "Tu sí que m'estimes, Berta!","La Berta i les ulleres de visió empàtica" i "Que m'escoltes, Berta?" i "Quina emoció! La Berta se'n va de colònies" en català i castellà (ed.Omniabooks) Mare de tres fills

"Quina emoció! La Berta se'n va de colònies" · Col·lecció Educació Emocional

Fem créixer la Col·lecció Educació Emocional amb el conte "Quina emoció! La Berta se'n va de colònies." Una aventura amb més de 50 emocions, que la protagonista i els seus companys de classe, aprenen a identificar i a regular. Veniu amb nosaltres de colònies a La Granja? serà molt emocionant!
Children's book / Illustration
150
Patron
4.108€
From 4.000€
Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.