❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Construïm Ràdio Revolta

Construïm la ràdio, fem la revolta. La veu d'aquells que no la tenen, un espai on difondre els missatges que no arriben i que no podrem escoltar mai als mitjans oficials i privats.

Ràdio Revolta

Un projecte de

Creat a

0
segons
59
Aportacions
1.220€
De 1.190€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Una ràdio lliure, comunitària i defensora del valencià.

Des de Ràdio Revolta volem començar una nova etapa amb producció pròpia en un xicotet estudi en el CSA La Llavor de Torrent. Volem ser la veu d'aquells que no la tenen, un espai on difondre els missatges que no arriben i que no podrem escoltar mai als mitjans oficials i privats. Fer un servei public on promoure la nostra música, la nostra cultura, i les nostres arrels.

Amb un pressupost que s'adapta el màxim possible als temps actuals, ajustat al màxim. La nostra proposta es fer ràdio amb els següents valors:

1. Ecologista

La nostra terra ha estat castigada durant molts anys, no volem veure com es permeten accions que danyen o perjudiquen el nostre medi natural. Dedicarem part dels nostres continguts a promoure una relació responsable amb la nostra natura.

2. Feminista

La igualtat entre sexes. Afavorir els interessos de les dones defenent l'igualtat per tal de modificar posicions de desigualtat i violència.

3. Antifeixista

El feixisme és la gran lacra d'aquesta societat, s'ha d'extirpar. Volem lluitar contra la impunitat i promoure els valors de llibertat sense por.

4. Llibertària

Perquè el poble també ha de tindre les seus eines de comunicació per a no dependre del poder polític ni econòmic.

5. Laica

La religió no pot influir en un mitjà de comunicació. Defensem la separació de la religió en tots els estaments i espais públics de la societat.

6. Lliure

No depenem de ningú i no volem ser titelles d'aquells que volen superposar els seus interessos i manipular segons la seua ideologia. Som una ràdio lliure

Què som?

Som una radio que va nàixer amb l'objectiu de promoure la musica en la nostra llengua fa ja mes de mig any. No ens volem quedar en això i volem crear un espai amb tot tipus de temàtiques promovent la nostra llengua.

El nostre projecte el formen persones de tot tipus, gent que lluita per defendre uns valors. Ràdio Revolta junt amb el CSA La Llavor es un projecte engrescador amb molta il·lusió i ganes de canviar les coses. Amb ganes de treballar i de donar veu, en definitiva hem nascut per ser la veu d'una revolució.

Per a què necessitem 1,190€?

1.- Per a condicionar un xicotet i modest estudi amb capacitat per a 5/6 persones on poder fer els programes, amb les ferramentes bàsiques per poder emetre i gravar els programes.

2.- Per poder tindre una connexió a internet per tindre l'informació al minut i coordinar l'emissió.

I una ràdio per què?

Perquè falten veus lliures que ens conten la realitat en la nostra llengua, perquè la música en valencià es mereix més espais on puga tindre difusió. Una veu social per a totes.

Em podeu explicar les recompenses?

Assistència al programa de presentació oficial de Ràdio Revolta amb actuacions en directe d'un grapat de grups i artistes compromesos amb les ràdios lliures i la música en valencià.

Un CD recopilatori exclusiu on podràs escoltar:

LFK Crew, UllDTro, Eskaig, Iratxo, Sergi Contrí, Quim Sanç, ARRAP, Miquel Gil, X-Fanekaes, Pepe Ruiz, Abocaja-Rock, El Papado, Mitrofan & La Burbuja Inmobiliaria, Lluís Vicent, Ferran Asecas, Mediterranean Roots, Mox...

Uneix-te a la revolució amb aquesta samarreta de Ràdio Revolta

Quan comencem?

Les recompenses es podran recollir al CSA La Llavor de Torrent

Si tot va bé, durant el primer trimestre de l'any 2015 començarem la feina: instal·larem el nostre estudi i començarem a produir la programació. Esperem poder estar en funcionament al mes de març.

+ Info

Web
Facebook
Twitter

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Ràdio Revolta

    Ràdio Revolta
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola!

    El pack de samarreta també inclou l'entrada i el CD però sempre pots comboiar algun amic i repartir-vos les recompenses :P

    Salut i revolta!

  • Sergi

    Sergi

    más de 9 años

    Vull col·laborar però només vull la samarreta, es pot fer?

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies