❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

L'Altre Festival

L'Altre festival és un Festival d'Arts escèniques i Salut Mental que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 7 de Juny del 2015. Volem convertir-nos en un espai de trobada entre persones amb trastorn mental, les seves famílies, els professionals sociosanitaris,de les arts escèniques i tota la ciutadania.

L'Altre Festival

Un projecte de

Creat a

0
segons
195
Aportacions
8.092€
De 8.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English, Castellano i Euskara

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Què és L’Altre Festival?

És un nou esdeveniment sociocultural basat en propostes artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones que pateixen un trastorn mental, que tindrà lloc a Barcelona durant la primavera de 2015.

Per què L’Altre Festival?

Perquè estem convençuts, i així ho hem comprovat després de més de 10 anys de treball en aquest àmbit, que les arts escèniques són una eina facilitadora en el procés terapèutic i normalitzador de la vida de les persones que pateixen un trastorn mental.

Perquè volem trencar prejudicis i acostar la malaltia mental a la societat des d’una vessant positiva i integradora, convertint-nos en un espai de trobada entre les persones amb trastorn mental, les seves famílies, els professionals sociosanitaris, la ciutadania i els professionals de les arts escèniques. Perquè som, també, cultura popular.

Com serà?

4 dies d’activitats relacionades amb les arts escèniques i salut mental: Teatre, música, circ, dansa. Arts plàstiques i fotografia. Cinema i documentals. Xerrades i debats. I Premi Pep Clusa.

Per què necessitem la vostra col·laboració

Les vostres aportacions les destinarem per pagar les despeses derivades de la participació de tots els artistes en el festival, a la seva acollida, manutenció i a vestir tècnicament tots els espectacles. Us les presentem:

També per altres despeses de càtering per totes les altres meravelloses companyies que participen en el festival.

Amb qui?

Amb el suport de la ciutadania, les persones amb trastorn mental i els seus familiars, les entitats i fundacions relacionades amb la salut mental al nostre país, les institucions que promouen l’activitat sociocultural a Barcelona i totes aquelles empreses afins a la temàtica del festival.

Adreçat a qui?

L'Altre Festival vol acollir a un ampli ventall d'espectadors interessats en una altra manera de veure i viure la salut mental.

I amb quina projecció?

Volem convertir-nos en un projecte de referència en l’àmbit cultural i sociosanitari català, en un esdeveniment destacat a l’agenda cultural de Barcelona, i en un element de reforç de la marca Barcelona com a seu d’activitats socials innovadores a nivell europeu.

A on i quan?

L'Altre Festival es celebrarà els dies 4 al 7 de juny de 2015 a la Fabra i Coats i a la Nau Ivanow.

Fabra i Coats és una antiga fàbrica de teixits en el centre de Sant Andreu del Palomar a Barcelona. En aquest magnífic recinte industrial, seu de l’Altre Festival, es combinen grans espais oberts amb recintes escènics com l’Espai Bota.

Nau Ivanow: un espai de creació i difusió de la cultura, situat al barri de la Sagrera a Barcelona. Especialitzada en arts escèniques, ofereix espais i recursos a creadors i professionals de la cultura per facilitar el desenvolupament dels seus projectes.

Sobre les recompenses

Les recompenses seran principalment entrades, però perquè les pogueu gaudir, primer hem de poder obrir les portes de l'Altre Festival, i per fer-ho, les vostres aportacions són el més important.

Les entrades pels mecenes s'hauran de reservar únicament entre els dies 20 i 24 de maig. Les entrades s'assignaran fins esgotar els aforaments de les funcions i segon l'ordre d'arribada de les aportacions fetes. Us informarem via correu electrònic com gestionar les vostres reserves. Un cop feta la reserva seran entregades a la taquilla del Festival.

Calendari previst

Les recompenses s'entregaran presencialment a la taquilla del festival (Fabra i Coats) durant els dies 5, 6 i 7 de Juny del 2015.

+ Info

Web de l'altre festival
Facebook

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • gamejo

    gamejo

    casi 9 años

    Puc fer varies reserves amb una aportacio per veure un espectacle concret?

  • dalia

    dalia

    casi 9 años

    Hola, somos de Joia y llevamos un espectáculo el sábado 6.

    Para los usuarios del servicio que quieran venir (no actores) tienen que ser mecenas o comprar la entrada. O bien habrá entradas reservadas para las entidades que participan??.

    Gracias

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies