❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

UNA CIUTAT INVISIBLE Nou disc de Tardor

"Una Ciutat Invisible" és el nostre 2n disc. Un projecte ambiciós, construït des d’una base sòlida i forta. 11 cançons en les quals hem estat treballat tot l’últim any. Allunyats dels escenaris, vam decidir nodrir-nos d’experiències i noves influències per crear aquest nou projecte, ple d'il.lusió.

Tardor

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
107
Aportacions
3.310€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Una Ciutat Invisible és el nostre segon disc. Un projecte que ens ha costat molt dur a terme. Han estat mesos difícils, on la distància ha estat molt present en tot el procés de composició. Les ganes, però, han estat més fortes i ens han permés seguir endavant! :-)

Actualment, dedicar el nostre temps a la música és un pensament gairebé utòpic que sense l’empenta i col·laboració de familiars, companys de viatge, amics i tots aquells que ens ajudeu de forma desinteressada no seria possible. L’objectiu de Tardor va més enllà de poder dur a terme aquest segon disc. La intenció és que aquest treball siga la base sobre la qual construir el nostre futur com a grup. És just ara quan necessitem les vostres aportacions, per poder posar en marxa tot el que tenim preparat. Una ciutat invisible és el punt de partida.

En aquest projecte, Tardor no només està format pels seus quatre membres. A la ciutat invisible han participat activament, colze a colze, creadors, autors i professionals que lluiten per obrir-se camí. María Simó com a dissenyadora, Pau Paredes com a productor i compositor musical, Mésdemil com a editorial musical, Metrònom com a productora i Graphic Records amb els seus serveis multimèdia. Col·laborant en aquest projecte no només esteu ajudant a Tardor, sinó a tot un teixit de professionals qualificats i amb experiència que necessiten seguir creixent per poder mirar cap endavant.

A què destinarem les vostres aportacions

Totes les vostres aportacions aniran destinades a cobrir una part de les despeses totals d’aquest projecte. Totes les parts implicades en aquesta aventura han ajustat els preus al màxim perquè dur a terme aquest projecte (ja en la seua fase final) haja sigut possible. De manera sostenible però sense perdre ni un gram de qualitat i professionalitat. El cost total del disc és d’aproximadament 8.000 euros:

a. Enregistrament i producció. 3.500 euros

b. Disseny gràfic, material audiovisual i promoció. 3.000 euros

c. Edició física i digital. 1.500 euros

Per tal de poder assolir aquests objectius necessitem la vostra ajuda. És per això que vos hem preparat una gran varietat de recompenses, perquè escolliu la que més vos agrade!

Sobre les recompenses

Totes les recompenses inclouen l’aparició del vostre nom a un vídeo d’agraïment molt especial, a més d’una cançó inèdita en format acústic la qual serà enviada personalment al correu electrònic que ens faciliteu abans que finalitze el Verkami.

Encara no tenim tancades les dates dels concerts de la gira presentació, però segur n'hi haurà a València, Castelló i Barcelona. I esperem que en molts més llocs!

Pel que fa a les recompenses que inclouen un concert acústic o elèctric, abans de seleccionar-les, consulteu condicions amb nosaltres al correu electrònic: [email protected]

Anem a fer dues portades diferents, podreu triar la que preferiu. Ací les teniu:

Calendari previst

En el moment en què llancem aquest projecte de micromecentage, Una ciutat invisible és quasi una realitat. La major part de l’apartat gràfic del disc ja està acabat i preparat, també la producció i gravació de les cançons es troben en la seua última fase.

A principis de novembre veurà la llum el primer avançament del disc en format audiovisual, i diversos vídeos del curiós procés d’enregistrament del disc. A finals de novembre eixirà el disc sencer en format físic i digital.

A més a més, estem tancant la gira de presentació d’ Una ciutat invisible, la qual inclourà diverses dates a finals de novembre, principis de desembre i durant el mes de gener, on presentarem el disc íntegrament.

Podreu recollir les vostres recompenses en els diferents concerts que farem. Si algun motiu no poguéreu recollir la recompensa als concerts, haureu de contactar amb nosaltres per facilitar-nos les vostres dades personals i poder fer-vos arribar el material corresponent.

+ Info

Facebook

Twitter

Bandcamp

Web

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies