❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Dones Treballant

La guia Dones Treballant és una eina d’apoderament per tal que les dones participin en processos transformadors a l’àmbit de l’urbanisme, i on siguin agents actives en l’anàlisi i la millora de l’entorn on viuen.

Col·lectiu Punt 6

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
170
Aportacions
5.595€
De 5.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

L’objectiu d’aquest crowdfunding és cobrir les despeses de l’edició i impressió en anglès de la guia Dones Treballant. Guia de Reconeixement Urbà amb perspectiva de gènere, elaborada pel Col·lectiu Punt 6. Aquesta guia ja s’ha publicat en català i castellà, però diversos grups i organitzacions de parla anglesa ens han demanat la guia en anglès.

Origen d'aquest projecte

A Col·lectiu Punt 6 des de l’any 2005 hem nodrit el nostre coneixement urbà amb les experiències que han compartit amb nosaltres les més de 1.000 dones que hem conegut en els més de 100 tallers, processos participatius i accions reivindicatives per a la millora de l’entorn quotidià en diferents barris.

La motivació que ens porta a realitzar aquesta guia és **retornar a les

dones aquest coneixement col·lectiu i proporcionar una eina que les permeti reflexionar sobre els seus barris des d’una perspectiva de gènere, fomentant l’autonomia i l’autogestió en la millora dels seus barris.**

Les dones som qui acostumem a tenir un major coneixement del que passa al barri, de les necessitats del veïnat i de les coses que s’han de fer per millorar-lo. Això passa perquè, malgrat haver-nos incorporat fa dècades al mercat de treball remunerat, les dones encara continuem sent les màximes responsables de les feines de la llar i de la cura de les persones, acumulant en la majoria dels casos dobles i triples jornades de treball. Por això, les dones tenim un coneixement que resulta imprescindible per descriure la quotidianitat en els entorns habitats i que pot ajudar a transmetre no només les nostres necessitats i desitjos sinó les dels infants, la gent jove i la gent gran amb què vivim.

Aquesta guia és una eina d’apoderament de les dones per tal que participin a les transformacions urbanes de manera activa. És una eina per donar visibilitat a les experiències de les dones en aquest àmbit, però també per qüestionar aquesta divisió de treballs i com ha influït en una configuració urbana que no és neutre i per reivindicar entorns on les tasques domèstiques i de cura siguin valorades i es comparteixin socialment.

Volem que les associacions i grups de dones que vulguin participar en la transformació urbana i en la millora física i social del seu entorn puguin agafar aquesta guia i fer-la servir en els barris, pobles o ciutats on viuen.

Amb el teu suport podrem publicar la guia en anglès i expandir la seva difusió i ús per tal que més dones participin activament en processos urbanístics.

A què destinarem les vostres aportacions

A les despeses de revisió de la versió en anglès, disseny gràfic d’adaptació de la versió en anglès, impremta, cost de l’ISBN, impostos, comissió de la plataforma crowdfunding i despeses d’enviament. Un cop aconseguida la recaptació inicial no s’obtindran beneficis, només els necessaris per cobrir les despeses.

Sobre les recompenses

Les recompenses es podran començar a enviar una vegada recaptats els diners i tancat el verkami, així doncs ens els dies i setmanes després del tancament del verkami. Si la recompensa és el llibre en anglès, s’enviarà una vegada estigui imprès, aproximadament un mes després del tancament del verkami.

Calendari previst

Es necessitarà una setmana per tal que el grup de disseny gràfic adapti la versió en anglès al disseny existent de la guia. Comanegra és l’editorial que ha publicat les versions en català i castellà i també s’encarregarà de publicar la versió en anglès. Tardaran 2 setmanes en imprimir el llibre. Així que calculem que la versió en anglès del llibre estigui impresa i a punt per distribuir un mes després del tancament del verkami.

+ Info

Web: punt6.org

Facebook: Col·lectiu Punt 6 y Punt Sis

Twitter: @CollectiuPunt6

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Col·lectiu Punt 6

    Col·lectiu Punt 6
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Patricia, claro que sí lo anoto para cuando te hagamos el envío. Me dices el nombre de tu hija y así lo ponemos también en los agradecimiento. Muchas gracias!

  • Patrícia Santos Pedrosa

    Patrícia Santos Pedrosa

    más de 8 años

    Hola, he hecho dos aportaciones. Una de 20€ y otra de 35€. Es posible que me envíen las 2 publicaciones juntas (extranjero) y que la referencia en el libro sea la mía, por una aportación, y otra de mí hija? Demasiado lío?! patrícia

  • Col·lectiu Punt 6

    Col·lectiu Punt 6
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola David, muchas gracias por tu aportación. Si quieres puedes hacer otra aportación de 10 euros y nosotras anotamos que quieres la publicación y no las bolsas. ¿Te parece bien? Muchas gracias.

  • david

    david

    casi 9 años

    Hola, he hecho una aportación de 10e (por error) me gustaría sumar otros 10 y tener la publicación! cómo lo podemos hacer? gracias! david

#06 / Campaña cerrada, seguimos trabajando/ Campanya tancada, seguim treballant/ Campaign closed, we continue working

Gracias a vuestras aportaciones ayer cerramos la campaña de Verkami con 5.595€ y 170 mecenas! Estamos muy agradecidas y felices!

Continuamos trabajando en la campaña; en esta semana os contactaremos para saber más detalles de donde enviar las recompensas, que seguramente se enviarán en la tercera semana de agosto debido al periodo vacacional y para evitar envíos retornados.

Muchas gracias por apoyar el urbanismo feminista!


Gràcies a les vostres aportaciones ahir vam tancar la campanya de Verkami amb 5.595€ i 170 mecenes! Estem molt agraïdes i felices!

Continuem treballant en la campanya; aquesta setmana us contactarem per saber més detalles d'on enviar les recompenses, que segurament s'enviaran a la tercera setmana d'agost degut al periode de vacances i per evitar enviaments retornats.

Moltes gràcies per donar suport a l'urbanisme feminista!


Thanks to your contributions yesterday we closed the campaign in Verkami with 5,595€ and 170 patrons! We are very happy and thankful!

#05 / Lo conseguimos! Ho hem aconseguit! We made it!

Gracias a todas vuestra aportaciones hemos conseguido superar los 5.000€! Estamos muy felices y ya estamos trabajando en la impresión de la guía Mujeres Trabajando en inglés!

En las próximas semanas estaremos preparando las recompensas y recibiréis noticias nuestras para saber donde podemos enviar las recompensas o en que idioma queréis la guía, en caso que forme parte de la recompensa.

Sin vuestro apoyo, confianza y compromiso no lo hubiéramos conseguido

Mil gracias!!

Un abrazo colectivo de todas las punt 6


Gràcies a totes les vostres aportacions hem aconseguit superar els 5.000€! Estem molt felices i ja estem treballant en la impressió de la guia Dones Treballant en anglès!

Al llarg de les properes setmanes estarem preparant les recompenses i rebreu notícies nostres per saber on us podem enviar les recompenses o en quin idioma voleu la guiam en cas que aquesta sigui la vostra recompensa.

Sense la vostra ajuda, confiança i compromís no ho haguèssim aconseguit

Mil gràcies!!

seguir llegint

#04 / A 12 días del cierre llegando a los 3.700€/ A 12 dies del tancament arribant a 3.700€/ 12 days left and almost 3,700€

Gracias a vuestra generosidad, apoyo y difusión vamos acercándonos al objetivo!

Aquí una muestra de una de las recompensas: la nueva bolsa lila de Mujeres Públicas

Gràcies a la vostra generositat, suport i difusió estem apropant-nos a l'objectiu! Aquí una mostra d'una de les recompenses: la nova bossa lila de Dones Públiques

Thanks to your generosity, support and distribution we are getting closed to our objective! Here an example of our rewards: the new purple bag of Public Women

#03 / Superamos los 2.000€! Hem superat els 2.000€! We surpassed 2,000€!

Gracias a ti y al conjunto de 68 mecenas ya hemos superado los 2.000 euros. Quedan 18 días, necesitamos mucha ayuda! Pero tenemos esperanza de conseguirlo! Por favor síguenos apoyando difundiendo el verkami! vkm.is/womeworking

Gràcies a tu i al conjunt de 68 mecenes ja hem superat els 2.000 euros. Queden 18 dies, necessitem molta ajuda! Però tenim esperança d'aconseguir-lo! Si us plau segueix donant suport a través de la difusió del verkami! vkm.is/womeworking

Thanks to you and all 68 patrons we have surpassed 2.000 euros. 18 days left, we need a lot of help! But we hope to make it! Please continue giving us support by sharing the verkami with your networks! vkm.is/womenworking

#02 / ¿Cómo será la guía Mujeres Trabajando en inglés?

Aquí os dejamos una muestra de como será la guía en inglés!

Muchas gracias por vuestro apoyo

Aquí us deixem una mostra de com serà la guia en anglès!

Moltes gràcies pel vostre suport

Here you can see a excerpt of the guide in English!

Thank you very much for your support!!

#01 / Muchas gracias/Moltes gràcies/Many Thanks!

Muchas gracias a todas y todos que habéis contribuido al proyecto! Nos quedan 30 días de Verkami! Te queremos pedir que nos sigas apoyando compartiendo el enlace del verkami con tu familia, amistades y redes sociales!

http://www.verkami.com/locale/es/projects/12247

Moltes gràcies a totes i tots per haver contribuït al projecte! Ens queden 30 dies de Verkami! Et volem demanar que ens segueixis donant suport compartint l'enllaç del verkami amb la teva família, amistats i xarxes socials!

http://www.verkami.com/locale/ca/projects/12247

Thank you very much to all of you for contributing to this project! 30 days left to contribute to this Verkami! We want to ask you to continue your support by sharing the Verkami's link with your family, friends and social networks!

http://www.verkami.com/locale/en/projects/12247

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies