❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Banda Simfònica de Barcelona

Banda Simfònica de Barcelona

Barcelona

La Banda Simfònica de Barcelona és una formació musical oberta, dinàmica i igualitària ideada per a interpretar obres de qualitat. Depèn de l’Associació Musical Andreuenca, Entitat sense ànim de lucre, que va néixer el 2015 a Sant Andreu (Barcelona). Està formada per estudiants de Grau o Màster, últims cursos de professional i graduats. Els seus projectes pretenen apropar la música al poble, utilitzar-la com a vehicle de solidaritat, cultura, educació, convivència i integració, afavorir la interculturalitat i la cohesió social i promoure i defensar la igualtat per raó de gènere, classe social, edat, origen ètnic, religió, diversitat funcional, orientació sexual i/o identitat de gènere.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies