❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les Obagues-Talma

Les Obagues-Talma

Juneda

Les Obagues som un equip de persones que treballem, des de la cooperativa de treball associat, per una cultura arrelada al món rural. Ens dediquem a l'educació ambiental i en el lleure d'una manera vivencial i tranqil·la. Ens agrada l'educació al detall i buscar sempre noves maneres d'aprendre del nostre entorn, el món rural. Talma, servei i suport a les persones, és una associació comarcal d’iniciativa social sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública que és dedica a l’atenció i inclusió socio-laboral de persones amb discapacitat, malaltia mental i/o risc d’exclusió social. Ja fa més de 30 anys que treballem per fer possible els nostres reptes educatius, socials i laborals.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies