❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Núria Viladevall Palaus

Núria Viladevall Palaus

Barcelona

Núria Viladevall Palaus (Barcelona, 1960) besnéta del singular establiment del Museo Pedagógico de Ciencias Naturales,mestra de Ciències Naturals i Matemàtiques, sempre hi ha estat molt vinculada Des de fa uns anys m'he dedicat a recopilar el material que la mare va poder guardar de la botiga i a la recerca en museus, botigues, institucions i empreses vinculats al propi establiment (Museu d’Onda, Granada, León, Ginebra, Smithsonian de Nova York, Deroylle de París, Alexis Turner de Londres…), amb la finalitat de recuperar, d'una banda, la memòria d'aquesta curiosa i singular botiga i, de l'altra, de conèixer i crear un discurs real sobre el món de la taxidèrmia en el seu context.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies