❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

jazzbandnavassuria

jazzbandnavassuria

Navás

L’Escola Municipal de Música Mestre Josep Maria Castella va néixer l’any 1998 i va iniciar el seu camí amb dos professors i 74 alumnes. Des de l’any 2002 està reconeguda i autoritzada per la Generalitat de Catalunya i actualment acull més de 250 alumnes. Compta amb un equip docent de 16 professors i l’esperit que l’anima continua sent el mateix que en els seus inicis: proporcionar una educació musical de valor pedagògic, social i humanístic, i formar afeccionats a la música de totes les edats, vetllant alhora que la qualitat de l’ensenyament que ofereix permeti cursar estudis professionals a qui ho desitgi.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies