❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Producció Disc Jazzband Navàs-Súria amb Emilio Solla

La Jazzband Navàs-Súria té la gran oportunitat de gravar un disc amb Emilio Solla, pianista i compositor guanyador d'un Latin Grammy 2020

jazzbandnavassuria

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
107
Aportaciones
4.036€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ens ajudes a fer-ho possible?

Fa 10 anys l'Escola Municipal de Música de Navàs va obrir la possibilitat d’estudiar assignatures de l’àmbit del jazz i la música moderna.

El curs 2016-2017 vam començar una col·laboració molt productiva amb el pianista i compositor argentí Emilio Solla, actualment establert a Nova York i guanyador d'un Latin Grammy 2020. Fruit d’aquesta col·laboració la Jazzband de l’escola ha crescut molt, tant musicalment com en el nombre d’alumnes participants en les diferents fases del projecte.

En aquests últims anys hem assolit reptes importants com la participació en festivals internacionals, intercanvis amb altres formacions i escoles, concerts amb la col·laboració de músics de prestigi com Rodrigo Pahlen, Manel Fortià, Roger Illa i el mateix Emilio Solla. En aquest moment la Jazzband ja ha traspassat els límits de la pròpia escola i compartim el projecte amb l’Escola Municipal de Música de Súria.

Amb la gravació d'aquest disc volem donar un altre pas endavant. Ens ajudes?

A què destinarem les vostres aportacions?

La vostra col·laboració ens ajudarà a cobrir les despeses relacionades amb la producció, edició i campanya promocional del disc.

Qui som?

  • Emilio Solla: pianista i compositor argentí, nominat en diverses ocasions i guanyador del Latin Grammy 2020 al millor àlbum latin/jazz amb el disc "Puertos: Music From International Waters". emiliosolla.com

  • Jordi Pujols: dirigeix la Jazzband Navàs-Súria des de 2018, és director de l’Escola Municipal de Música Mestre Josep Maria de Navàs des de 2009 i professor d'acordió, piano jazz, harmonia i llenguatge musical.

  • Valentí Gubianas: Il·lustrador navassenc que ha donat vida a la portada del disc de la Jazzband, ha il·lustrat llibres per a les editorials més reconegudes del nostre país. També ha realizat murals de gran format a escoles, biblioteques, façanes i espectacles en viu. valentigubianas.com

  • Jazzband Navàs-Súria: Formada per alumnes de les escoles municipals de Navàs i de Súria, d'edats compreses entre els 12-22 anys, que amb molta dedicació i esforç han fet possible aquest projecte.

Calendari previst

Degut al Covid19, la situació actual que estem vivint no ens permet realitzar una previsió exacte de la finalització del disc, però us comuniquem que la data límit prevista és el 31 de juliol de 2021.

Xarxes Socials

Gràcies per la teva col·laboració!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Rosa Flores Méndez

    Rosa Flores Méndez

    casi 3 años

    Felicitats equip!!!!!

  • Rosa Flores Méndez

    Rosa Flores Méndez

    casi 3 años

    Felicitats equip!!!!!

  • Raquel Calvo Vila

    Raquel Calvo Vila

    3 años

    👏👏👏

  • Santi

    Santi

    3 años

    Endavant!!!

  • Miki

    Miki

    3 años

    Gràcies a tots vosaltres per la vostra dedicació.

  • Sara

    Sara

    3 años

    Un projecte espectacular!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies