❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sense sal

Sense sal

Terrassa

Sense Sal és un grup de pop-flok format per vuit amics de Terrassa i rodalies. El grup va ser creat l’hivern del 2009 per dos germans, l’Ignasi Cabanes (guitarra) i en Martí Cabanes (ukelele, veu principal). Ben aviat se’ls va afegir l’Albert Bach, marcant el ritme a la bateria, la Cristina Martínez com a teclista, en Salvador Cañadell com a baixista, en Pep Tormos com a trompetista, l’Ana Moya com a violinista i l’Alícia Rey com a guitarrista i cantant. Van en la línia del pop-folk més europeu, carregats d’instrumentalització. Trompeta i violí acompanyen sempre les melodies d’un grup que de la senzillesa en fa grandesa.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies