Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2017!

Nou disc de Sense sal: El mur encara és alt

Sense sal és un projecte de vuit amics. Mica en mica hem anat fent camí i creiem que ha arribat el moment de gravar un segon disc. Fa temps que vam posar les primeres pedres d'El mur encara és alt, el nostre segon treball. Amb el verkami, tots vosaltres podeu fer que el mur també sigui cosa vostra!

Sense sal

Un proyecto de

Categoría

Folk / Pop

Creado en

0
segundos
138
Mecenas
2.920€
De 2.800€
Aporta al proyecto

EL QUÈ
Després de dos anys presentant el nostre primer LP "Tardes de sol i préssecs" arreu de Catalunya, creiem que ha arribat el moment de fer un punt i a part i entrar a estudi per tal de gravar totes les noves idees que han anat sorgint durant els kilòmetres que hem recorregut. El nou treball, "El mur encara és alt", comptarà amb dotze temes que intenten anar una mica més enllà de la fronteres, amb una evolució clara, però sense sal.

LA VOSTRA COL·LABORACIÓ
Els 2.800€ del projecte aniran destinats a cobrir un 80% de la gravació, mescla i màstering del nostre segon disc. Aquest s'enregistrarà a l'estudi La Rulot, de Barcelona, sota la supervisió d'en Marc Riera, que s'encarregarà de que el bombo de l'Albert rebenti muralles.

EL QUAN
Tenim pensat acabar la gravació a principis de març d'aquest any 2013. Posteriorment faltarà fabricar-lo i, per tant, tenim previst que vegi llum a començaments d'abril. A més a més, farem un concert de presentació on ens agradaria veure-us a tots i totes.

EL COM
Tota la nostra experiència com a grup es basa en l'autofinançament. Vam partir de zero i a partir de fer algun concert vam aconseguir gravar el primer disc, autoproduït. Amb els ingressos que ens ha generat aquest més alguns estalvis provinents de concerts, ara volem engegar aquesta campanya per mirar d'enregistrar un bon segon disc amb la participació de tots vosaltres com a mecenes. La idea és senzilla: l'aportació de tots i cada un de vosaltres ens permet crear un disc que més tard acabarà a les vostres mans, invertint d'alguna manera l'ordre lògic de les coses fins ara.

És per això que estem molt contents de poder seguir caminant amb vosaltres!

GRÀCIES!

Ens pots trobar a:

Facebook
Twitter
Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

#01 / Això comença!

Comencem el compte enrere que ens portarà a gravar el segon disc, titulat "El mur encara és alt". Mica en mica anirem donant detalls de tot plegat!

La idea del crowfunding ens sembla perfecta: Tu fas el disc teu abans de tenir-lo i nosaltres gràcies a això el podem gravar i te l'enviem a casa!

5€
11 mecenas

T'enviem a casa el nostre primer disc, "Tardes de Sol i Préssecs"

10€
35 mecenas

El nou disc abans que ningú (enviat a casa!)

15€
29 mecenas

T'enviem el nou disc dedicat + Publiquem el teu nom a l’apartat de col·laboradors.

20€
24 mecenas

PACK SENSE SAL: T'enviem el nou disc dedicat a casa abans de l'estrena + publiquem el teu nom a l'apartat de col·laboradors del CD + Tardes de Sol i Préssecs

25€
2 mecenas

PACK SENSE SAL + Pòster del nou CD

30€
30 mecenas

PACK SENSE SAL + Pòster + Samarreta nova

50€
Quedan 1 (de 6)

PACK SENSE SAL + Pòster + Samarreta nova + Aparició al nou videoclip

100€
Quedan 5 (de 6)

PACK SENSE SAL + Pòster + Samarreta nova + Aparició al nou videoclip + Vídeo cançó d'agraïment

300€
Quedan 2 (de 3)

PACK SENSE SAL + Concert a casa!

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.