❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Amat&Montané

Amat&Montané

Sant Miquel d'Olèrdola

Som el Carles Amat i la Maria Montané, volem iniciar un projecte de celler per vinificar les vinyes de les nostres famílies, vinyes que ens han vist créixer. Volem elaborar vins ecològics, amb respecte i de mínima intervenció, en diem "Vins de Bressol". Com que no tenim instal·lacions pròpies, aquest any tenim l'oportunitat de poder vinificar en el viver de cellers de Vilafranca del Penedès. Volem vinificar 2 vins, un escumós amb mètode ancestral de Moscatell de Gra petit i un vi tranquil monovarietal de Xarel·lo. Volem fer valdre el nostre territori i evitar que es perdi un paisatge i un model socioeconòmic com la viticultura, per això, pagarem el preu del raïm a 1€/kg. Ens ajudes?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies