❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Institucio Montserrat

Institucio Montserrat

Barcelona

Som l’escola Institució Montserrat, una cooperativa del barri de Sants amb més de 90 anys d’història. Una escola que és un petit poble dins d’una gran ciutat, el poble IM. Això ens permet viure i conviure en comunitat, on les emocions són part integral de l’aprenentatge amb una atenció individualitzada, on aprenem fent, pensant i comunicant. Som creadors digitals, l’escola és coneguda com una escola productora, formadora i creativa dels propis continguts i aprenentatges. Amb emprenedoria cooperativa duem a terme la gestió del centre i l’esperit cooperativista és present en totes les diferents àrees i estaments: mestres, alumnes i famílies.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies