❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Jordi Calmet Xartó

Jordi Calmet Xartó

Barcelona

Jordi Calmet Xartó (Manresa, 1975) és cantautor i guitarrista, conegut artísticament com a Jorcx. La seva trajectòria musical ja suma més de 10 anys al llarg dels quals ha publicat diversos discos, on destaquen "Racons del Temps" (DiscMedi, 2003), "Jorcx Interpreta Cohen" (DiscMedi, 2006) o el darrers àlbums "Ara Com Ara" (Autoeditat, 2011) i l'EP "Com Un Sol Home" (Autoeditat, 2012). A part de fer cançons pròpies, Jorcx també es prodiga en els escenaris del país amb diferents projectes de versions com George Busker (versions en anglès o adaptacions al català de clàssics com Dylan, Knopfler o Bruce), CataKumbes (pop-rock català) o els Famous Blue Rainchords (versions de Leonard Cohen).

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies