❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Malaika joc i formació

Malaika joc i formació

Puig-reig

Malaika joc i formació som una associació per a la infància i les seves famílies. Una associació duta per professionals de l’educació que volem oferir un servei pedagògic de qualitat. A través de diferents activitats volem promoure la imatge d’infant competent, les idees de comunitat educativa, renovació pedagògica i cultura d’infància. Des d’aquesta concepció d’infant competent, ric en iniciatives, capaç d’establir relacions eficaces amb el seu entorn, des de que neix, protagonista dels seus processos de desenvolupament i aprenentatges, proposem un espai de respecte que doni resposta a les necessitats i interessos dels infants en els diferents moments i etapes evolutives.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies