❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

marionacastelar

marionacastelar

La Garriga

El Cor Sarabanda, de la Garriga, va néixer l’any 2005. Està format per més de vint dones i dirigit, des que va començar els primers assajos, per Mariona Castelar. Té un repertori de més de 150 peces de diversos estils, èpoques i països, sobretot del segle xx. El cor ha realitzat diferents projectes: Sarabandejant la Poesia, Mariam Matem, Modernisme, Poetesses, Concert per a Cor de Dones, Mezzo i Piano, Concert per a Sarabanda i Arpa, Latituds i el que recollim en aquest disc: Narcisa Freixas. Ha actuat en gran nombre d’escenaris. L’any 2010 va enregistrar el primer disc, Cançons de paper fi, amb peces de Mariona Castelar, escrites sobre poemes de poetes del nostre país.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies