❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El Cor Sarabanda canta Narcisa Freixas

El Cor Sarabanda ha decidit fer un disc de cançons de la pedagoga musical i compositora Narcisa Freixas, qui va viure a la Garriga entre els anys 1914 i 1924. Les cançons estan escrites per a veu i piano i Mariona Castelar les ha adaptades per ser cantades a cappella pel nostre cor.

marionacastelar

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
96
Aportaciones
2.190€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El Cor Sarabanda ha decidit fer el segon disc. Es tracta d’un recull de vint-i-cinc peces de la compositora i pedagoga musical Narcisa Freixas, qui va viure a la Garriga entre els anys 1914 i 1924. Originalment, les cançons estaven escrites per a veu i piano i Mariona Castelar les ha adaptades per ser cantades a cappella pel nostre cor, un cor de veus femenines.

En aquest disc hem respectat les pautes de catalogació de les peces, tal i com es troben a l’Edició d’homenatge, agrupades en quatre seccions: D’infants, Catalanes, Amoroses i Disperses. Les il·lustracions són de Pere Torné-Esquius i les hem trobades a la mateixa edició.

Aquestes cançons tenen un caràcter popular marcat, són senzilles i espontànies i s’hi entreveu el gust estètic per les harmonies modernistes. Els textos són de poetes coetanis com J. Maragall, Nogueras i Oller, F. Sitjà i Pineda, Apel·les Mestres, J. Verdaguer i la mateixa Narcisa Freixas, els quals ens fan reviure i gaudir els anys del començament del segle XX.

El disc es presentarà amb un llibret de trenta-dues pàgines a tot color, amb els textos de les cançons i amb moltes il·lustracions i fotografies.

Hem fet l’enregistrament a la capella de Santa Maria del Camí, a la Garriga, que té una acústica molt agraïda i que està situada al costat de la casa on vivia Narcisa Freixas.

Els nostres amics interpreten Narcisa Freixas i expliquen el projecte

Pepino Pascual interpreta "Melangia" de Narcisa Freixas
Xavi Ciurans interpreta "Somni d'Or" de Narcisa Freixas
Martí Porter parla del projecte

A què destinarem les vostres aportacions

Amb les vostres aportacions finançarem l'enregistrament i l'edició de disc i del llibret.

Recompenses

Discos

Bosses

Punts de llibre

Concerts

Calendari previst

El disc ja està enregistrat, només falta la post-producció i la impressió dels llibrets.

El projecte estarà acabat a l'agost del 2014.

El lliurament de recompenses es farà a partir del setembre del 2014.

Farem un concert de presentació del disc abans de finals d'any 2014.

Més informació

Blog del Cor Sarabanda

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    más de 9 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios? En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!! Un saludo, Isaac Dios - [email protected]

  • ratmassip@gmail.ocm

    [email protected]

    casi 10 años

    Un aclariment: Els 40 € són aportació d'en Jesús Massip Fonollosa que no té correu electrònic!

#03 / MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES ELS/LES MECENES!

Estimats mecenes,

Gràcies per fer-nos confiança i col·laborar en el nostre projecte, el disc dedicat a cançons de Narcisa Freixas. Ja tenim els discos a punt i estem molt satisfetes de com han quedat. Durant els mesos de setembre i principis d’octubre rebreu tant els discos com les altres recompenses.

Us avisarem quan sapiguem el dia i el lloc on farem el concert de presentació del disc.

Per poder-vos enviar les recompenses necessitem que ens feu arribar la vostra adreça de correu (carrer, pis, codi postal, poble o ciutat) així com el vostre nom, al correu [email protected]

Moltes gràcies a tothom!!

Cor Sarabanda

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies