❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FoCAP

FoCAP

Barcelona

El Fòrum Català d'Atenció Primària (FoCAP) és una associació de professionals i ciutadans que treballen per una atenció primària forta que sigui el veritable eix del sistema sanitari a fi de millorar la salut de la població. Vam néixer al 2009 i publiquem les nostres reflexions i propostes al blog focap.wordpress.com. Volem ser un grup de pressió tant a polítics, professionals i població en general sobre la importància d'una atenció primària potent que tingui una visió integral de la persona i la comunitat, que sigui accessible, que doni atenció al llarg de tota la vida de les persones i que coordini l'atenció sanitària que reben els pacients.

FoCAP aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies