❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FoCAP

FoCAP

Barcelona

El Fòrum Català d'Atenció Primària (FoCAP) és una associació de professionals i ciutadans que treballen per una atenció primària forta que sigui el veritable eix del sistema sanitari a fi de millorar la salut de la població. Vam néixer al 2009 i publiquem les nostres reflexions i propostes al blog focap.wordpress.com. Volem ser un grup de pressió tant a polítics, professionals i població en general sobre la importància d'una atenció primària potent que tingui una visió integral de la persona i la comunitat, que sigui accessible, que doni atenció al llarg de tota la vida de les persones i que coordini l'atenció sanitària que reben els pacients.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies