❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Frederic Cabanas

Frederic Cabanas

Sant Cugat del Vallès

La meva principal vocació és la d'artista plàstic (pintor i escultor), i és per això que un dia, inevitablement, em vaig sentir fascinat per la imatge de Marilyn Monroe. Des de llavors, ja fa 40 anys, que col·lecciono objectes relacionats amb ella, especialment llibres. M'enorgulleixo de dir que tinc la biblioteca més gran del món de publicacions sobre aquesta dona mítica, i que fins i tot he contribuït a engruixir-la escribint i editant quatre llibres: "Marilyn Monroe en España", "Las 30 caras de Marilyn Monroe", "Marilyn 3-D" i "Marilyn Monroe. Una bibliografía". Actualment, dirigeixo la Casa Museu - Cal Gerrer, a Sant Cugat del Vallès, on hi tenim una exposició permanent sobre l'actriu.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies