❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Anna Roig Dolz

Anna Roig Dolz

Barcelona

Sóc pedagoga musical (ESMUC) i pianista, especialista en l'etapa 0-6 anys, en música durant l'embaràs i educadora de massatge infantil (AEMI). Coautora del disc "Massatge amb cançons" (Tot Sona Records) i del llibre-CD "Voooox!" (col·lecció L'Auditori: Educa), del qual n'he elaborat el concepte pedagògic. Fundadora i directora de "Creixendo", a través del qual ofereixo als més petits i les seves famílies la possibilitat de créixer al costat de la música, i del projecte "Embarassades i nadons" (produït per L'Auditori de Barcelona), amb el qual desenvolupo la meva tasca creativa i artística duent a terme concerts per a embarassades i nadons. La música i els infants són les meves dues passions!

Anna Roig Dolz aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies