❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Anna Roig Dolz

Anna Roig Dolz

Barcelona

Sóc pedagoga musical (ESMUC) i pianista, especialista en l'etapa 0-6 anys, en música durant l'embaràs i educadora de massatge infantil (AEMI). Coautora del disc "Massatge amb cançons" (Tot Sona Records) i del llibre-CD "Voooox!" (col·lecció L'Auditori: Educa), del qual n'he elaborat el concepte pedagògic. Fundadora i directora de "Creixendo", a través del qual ofereixo als més petits i les seves famílies la possibilitat de créixer al costat de la música, i del projecte "Embarassades i nadons" (produït per L'Auditori de Barcelona), amb el qual desenvolupo la meva tasca creativa i artística duent a terme concerts per a embarassades i nadons. La música i els infants són les meves dues passions!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies