❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fulmine Film

Fulmine Film

Barcelona

Som l’Anna, l’Aleix, la Camila, la Laura, la Marina i la Marta, sis amigues i estudiants de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra. A punt d’acabar la carrera, ens embarquem en la realització d’un llargmetratge de ficció, el nostre Treball de Fi de Grau i òpera prima. Malgrat partim d’un mateix interès envers el món del cinema, al llarg d’aquests quatre anys de carrera cada una de nosaltres s’ha especialitzat en diferents àmbits del procés creatiu, entre ells la direcció, el guió, l’art o la fotografia. El Bon Temps, doncs, és una oportunitat única de posar en comú els nostres interessos i plasmar les nostres veus, estils, idees i experiències en una sola història.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies