❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rúpits

Rúpits

Gironella

Després del pas pel concurs Sona9 2016 on vam ser finalistes i guanyadors del Premi per Votació Popular, que ens va permetre tocar al Canet Rock 2016, entrem al gener del 2017 a enregistrar el nostre primer disc, Imperfeccions. Imperfeccions és el primer llarga durada de Rúpits i el vam enregistrar a la Bucbonera Studios amb en Tomàs Robisco. Gaudim fent concerts arreu. En directe ens agrada que la gent salti, balli i s'ho passi molt bé, ens agrada transmetre i introduir a tothom qui vulgui a l'univers Rúpits que el podríem explicar amb la passió que tenim pel que fem i la meravellosa amistat que ens uneix. Estem preparant el nostre segon disc. Volem fer realitat el nostre IMAGINARI!

Rúpits aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies