❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rúpits

Rúpits

Gironella

Després del pas pel concurs Sona9 2016 on vam ser finalistes i guanyadors del Premi per Votació Popular, que ens va permetre tocar al Canet Rock 2016, entrem al gener del 2017 a enregistrar el nostre primer disc, Imperfeccions. Imperfeccions és el primer llarga durada de Rúpits i el vam enregistrar a la Bucbonera Studios amb en Tomàs Robisco. Gaudim fent concerts arreu. En directe ens agrada que la gent salti, balli i s'ho passi molt bé, ens agrada transmetre i introduir a tothom qui vulgui a l'univers Rúpits que el podríem explicar amb la passió que tenim pel que fem i la meravellosa amistat que ens uneix. Estem preparant el nostre segon disc. Volem fer realitat el nostre IMAGINARI!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies